tikrai cipciukas prapuolus
mergaitės, kas kepėt tortą Margarita
Tortas " MARGARITA "
Jums reikės...
Bet kokio šviesaus biskvito ( pas mane " ANANASINIO " torto ).
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.
Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , pas mane 0,5 kg.
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį
Želatinos 1 didelis šaukštas .
Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai
Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .
Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta .
Galvoju kodėl reikia dėt į formą, gal ta masė labai skystoka gaunas su braškių piure
o dar galvoju, kad galima ir mascarponės pridėt, bet čia bus jau su lyriniais nukrypimais...