Labai skaniai atrodo ir man kilo ideja, o jei vietoj vieno arba dvieju balto kremo sluoksniu padaryt viena arba du su rududu jauciu priduotu skonio dar kazkokio
O man tas griliazas, tai nesigavo toks kad kocelu baisiai smulkint reikejo... kazka ne taip padariau. Nors padauziau siek tiek..
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 15:09)
Atnešu margaitės jums torčiuką , griliažinį , vis klausiate apie jį , tai va iškepiau , skanus gavosi , galite bandyti
Kaaaaaaaip as noooooooriu to gabalelio torto,visa diena einu ratais ir noriu tortooooo
QUOTE(Povila$ @ 2009 06 10, 18:26)
O jetau kaip skaniai atrodo Gal reikai eit daryt, bet kaip nemėgstu to griliažo daryt... O kaip jūs jį smulkinant? Man butent tai nelabai sekasi, visur pribyra
Žinai kaip ....paimu kepimo popierių , jį sulenkiu , tarp jo dedu griliažą , ir dar uždengiu kokiu rankšluostuku , ir tada su kočėlu tiesiog kočioju , žinok be galo gerai trupa , matyt tie riešutai neduoda jam taip stipriai sukietėti .
Tiesa , iš tos normos , man jo dar liko , nu kokiam visai nedideliam torčikui tikrai užteks .
Rugiagelia , tu tai eksperimentatorė ...žinok puikus skonis prisiduoda ir nuo kondencuoto , juk jis turi tokį lyg vanilės prieskonį....na mano skoniui...
koks apetitnas...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 18:31)
Žinai kaip ....paimu kepimo popierių , jį sulenkiu , tarp jo dedu griliažą , ir dar uždengiu kokiu rankšluostuku , ir tada su kočėlu tiesiog kočioju , žinok be galo gerai trupa , matyt tie riešutai neduoda jam taip stipriai sukietėti .
Tiesa , iš tos normos , man jo dar liko , nu kokiam visai nedideliam torčikui tikrai užteks .
Rugiagelia , tu tai eksperimentatorė ...žinok puikus skonis prisiduoda ir nuo kondencuoto , juk jis turi tokį lyg vanilės prieskonį....na mano skoniui...
Tiesa , iš tos normos , man jo dar liko , nu kokiam visai nedideliam torčikui tikrai užteks .
Rugiagelia , tu tai eksperimentatorė ...žinok puikus skonis prisiduoda ir nuo kondencuoto , juk jis turi tokį lyg vanilės prieskonį....na mano skoniui...
As zinau kokio jis skonio cia kaip Negro bucinio, tikrai skanu gerai, gana cia viliot... nes dar ta Margarita nebandyta, Napoleonas ir kiti.. o va ir simtalapis stovi dar nesuvalgytas
aš kai dariau, tai tik rududensku kremus su sviestuku ir pertepus buvau, dar pamaišiau ten riešutukų, ale aš tai migdolų, tai man taip sunku buvo irgi griliažą padaryt, bet padariau o va žemės riešutai tai tikiu, kad lengvai byra
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 16:09)
Atnešu margaitės jums torčiuką , griliažinį , vis klausiate apie jį , tai va iškepiau , skanus gavosi , galite bandyti
aciu cipciuk uz nauja receptuka,skaniai labai atrodo tas prapjautas gabaliukas,kad ji kur....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 17:09)
Nu šakės kaip skaniai atrodo, noriu noriu!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 18:09)
O jergutėliau kaip skaniai atrodo Nu aš pagatava pasimušt dėl to gabalėlio jei dar liko
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 10, 17:09)
Atnešu margaitės jums torčiuką , griliažinį , vis klausiate apie jį , tai va iškepiau , skanus gavosi , galite bandyti
Griliažinis tortas .
Net seiles nutyso taip noretusi gabalelio , net papuosimas toks panasus , kaip budavo puosiami grilijaziniai tortai
Turiu visko , reiks greitu laiku issikepti
Neatlaikė nervai ,aš irgi labai mėgstu Grilijažinį tortą ,o dar kai jis nėra sausas mmmmmmmm..... Šiandien pasigaminau grilijažo,tik dar galvoju dėl biskvito,nes man ananasinio neišeina.Kažkaip man biskvitui kiaušinai plakami su vandeniu nesigauna. Susmenga biskvitas nors tu ką