QUOTE(heidyy @ 2009 06 07, 16:35)
turiu apie kilogramą varškės,gal kokį torčiuko receptą žinote kur būtų pertepimas su varške ar kažkas panašaus ačiū.
Paziurek cia:
http://www.supermama...;#entry27646411
tai gal toks tiktų
QUOTE(heidyy @ 2009 06 07, 15:35)
turiu apie kilogramą varškės,gal kokį torčiuko receptą žinote kur būtų pertepimas su varške ar kažkas panašaus ačiū.
as tai rekomenduociau varskes pyraga izaura
http://www.supermama...p;#entry8542394
Man labai patiko
Susimaniau kepti napoleona pagal mishele, bet dabar klausimas.Recepte prie ingredientu parasyta jog i tesla blyneliams nereikia pieno, o jau gaminime parasyti supilti piena...tai kaip cia yra?
QUOTE(Milde @ 2009 06 08, 07:20)
Susimaniau kepti napoleona pagal mishele, bet dabar klausimas.Recepte prie ingredientu parasyta jog i tesla blyneliams nereikia pieno, o jau gaminime parasyti supilti piena...tai kaip cia yra?
paziurek yra tema Miseles receptai,as ten pavarciau taip i teslos receptuka ieina 1,5stiklines pieno...pavartyk ten pradzioj temos kazkur yra jos orginalus receptas,sekmes
Atnešu margaitės jums torčiuką , griliažinį , vis klausiate apie jį , tai va iškepiau , skanus gavosi , galite bandyti
Aš kepiau tortukui "ANANASINIO" torto biskvitus , kadangi tortuką dariau ne didelį , tai baltam imiau viską pagal receptą , tik padalinus į tris dalis ( , 1 kiaušinis , 50 cukraus ....ir t.t....) ....rudam taip pat , tik kai pasvėriau miltus ir krakmolą , nuo jų nuėmiau po 1 didelį šaukštą , o vietoj jų dadėjau iki reikiamo svorio kakavos , iškepusį ir atvėsusį perpjoviau per puse siūlu .
Griliažui , riešutus pakepinau orkaitėje , kad atšoktų luobelė .
Juos kočėlu susmulkinau .
Stiklinę sukraus padeginau sausoje keptuvėje ( deginkite iki norimo tamsumo ) , tada į karštą supyliau riešutus , išmaišiau ir tuoj pat ištepiau ant aliejum pateptos skardelės ( plonai ) .
Sušalusį susmulkinau močėlu .
Kremui gerai išplakiau kambario temperatūros svietą , jo padvigubėjo .
Vis plakdama supyliau ( po truputi ) kambario temperatūros kondencuotą .
Pertepiau biskvitukus , ( truputi juos suliejau saldžiu vandenuku) , ir nedauk pabarsčiau griliažo .
Šonus ir viršų apibarsčiau griliažu , puošiau likusiu kremu .
Viskas ....sėkmės bandančioms
Griliažinis tortas .
Jums reikės ( 18 cm. formeliai )....
Bet kokio biskvito ( jūsų mėgstamo )
Griliažui : 2 saujalės pakepintų arahis riešutų ( žemės )
1 stiklinės cukraus
Kremui : 200 g. cviesto ( "Saulutė" )
Saldaus kondencuoto pieno , mažo indelio 2/3 .
Aš kepiau tortukui "ANANASINIO" torto biskvitus , kadangi tortuką dariau ne didelį , tai baltam imiau viską pagal receptą , tik padalinus į tris dalis ( , 1 kiaušinis , 50 cukraus ....ir t.t....) ....rudam taip pat , tik kai pasvėriau miltus ir krakmolą , nuo jų nuėmiau po 1 didelį šaukštą , o vietoj jų dadėjau iki reikiamo svorio kakavos , iškepusį ir atvėsusį perpjoviau per puse siūlu .
Griliažui , riešutus pakepinau orkaitėje , kad atšoktų luobelė .
Juos kočėlu susmulkinau .
Stiklinę sukraus padeginau sausoje keptuvėje ( deginkite iki norimo tamsumo ) , tada į karštą supyliau riešutus , išmaišiau ir tuoj pat ištepiau ant aliejum pateptos skardelės ( plonai ) .
Sušalusį susmulkinau močėlu .
Kremui gerai išplakiau kambario temperatūros svietą , jo padvigubėjo .
Vis plakdama supyliau ( po truputi ) kambario temperatūros kondencuotą .
Pertepiau biskvitukus , ( truputi juos suliejau saldžiu vandenuku) , ir nedauk pabarsčiau griliažo .
Šonus ir viršų apibarsčiau griliažu , puošiau likusiu kremu .
Viskas ....sėkmės bandančioms
koks dailutis
O jetau kaip skaniai atrodo Gal reikai eit daryt, bet kaip nemėgstu to griliažo daryt... O kaip jūs jį smulkinant? Man butent tai nelabai sekasi, visur pribyra