QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 14:14)
Nea , neperplakiai ...cukraus buvo per dauk , pagal kiaušinius , žiūrėkite jų dydį !!!!!!!!!...jei kiaušai nėra dideli , mažinkite cukraus kiekį .
Nu mažinau cukraus - dėjau po 100 g ant kiaušo, bet matyt reikėjo dar mažiau
QUOTE(Cipciukas @ 2008 08 31, 23:29)
B E Z E :
Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .
Vienam normalaus dydzio kiausinio baltymui imama 120g. cukraus( nei daudiau nei naziau ) .
Vsio, Cipciuk, pasimečiau galutinai su tais kiaušų dydžiais kažkur anksčiau rašėt, kad bezui vidutinio dydžio kiaušus imt reik - tai visad darydavau su M dydžio ir puikiai gaunasi na bezas lengvai tąsus išeina, o tai dabar ką su XL daryt bijau kažką keist Nu arba aš čia su tais kaiušų dydžiais nugrybavau
dieve, dieve, ta BEZE mus visas iš proto išves
jo, charakteringa ypata o man čia toks klausimas atsirado: kuriuo ar tai kokiu sviestiniu kremu reikia aptepti tortą prieš dzibuojant beze. Nes čia žiūriu juoduosius miškus ir kitus sulaistytų biskvitų tortūs merginos dengiat ir kiek suprantu, aptepus sviestiniu kremu sėkmingai dzibuojat beze, tai koks tas sviestinis kremas, kaip gaminamas ir t.t.t.
Mergaitės , žinote ką , aš jums pasversiu tik baltymus ir cukrų gramais ....nes jau ir aš ir jūs turbūt išeisime iš proto dėl tos beze .....rytoj duosiu svorius , nes turiu papuošti tortą .
Olesta , bet koks sviestinis kremas , jis nepraleidžia drėgmės , gali buti tik sviestas ir cukraus pudra , gali - pudra ir kondencuotas pienas ( NEGRO BUČINIO , MARKIZOS , NEVĖŽIO ) .
Olesta , bet koks sviestinis kremas , jis nepraleidžia drėgmės , gali buti tik sviestas ir cukraus pudra , gali - pudra ir kondencuotas pienas ( NEGRO BUČINIO , MARKIZOS , NEVĖŽIO ) .
Cipciuk dar klausimas, ar galima ant torto (meducio) virsaus uztepti grietinele ir ant rytojaus uzpilti sokoladine glazura? Ar geriau tiesiai ant sauso blyno pilti?
QUOTE(RiMami @ 2009 06 05, 15:25)
Vsio, Cipciuk, pasimečiau galutinai su tais kiaušų dydžiais kažkur anksčiau rašėt, kad bezui vidutinio dydžio kiaušus imt reik - tai visad darydavau su M dydžio ir puikiai gaunasi na bezas lengvai tąsus išeina, o tai dabar ką su XL daryt bijau kažką keist Nu arba aš čia su tais kaiušų dydžiais nugrybavau
o va as su 3 M dyzio kaiusais 200 g cukraus imu, tada liuks beze gaunas, dabar specialiai tik tokius kiausinius teperku
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 19:32)
Aš pilu ant sauso blyno , nuo karšto šokolado rietinėlė gali išsileisti , o jei šokoladas bus pravėses jis taip lygiai neužsipils .
Tai sokoladine glazura reik pilti karst, ne atvesusia?
Cypciuk, ryt planuoju teveliui gaminti zeliuka
Noreciau konsultacijos, kiek sauksteliu zelatinos reikia ant 0.5 l. jogurto ir ant 0.5 vysninio kompoto, kad sluoksnis sustingtu normaliai? Ar uztektu po koki 1 arb. sauksteli kiekvienam, ar reiktu daugiau? Bijau, kad nepadauginciau ir kad nesigautu sportbacio padas
Noreciau konsultacijos, kiek sauksteliu zelatinos reikia ant 0.5 l. jogurto ir ant 0.5 vysninio kompoto, kad sluoksnis sustingtu normaliai? Ar uztektu po koki 1 arb. sauksteli kiekvienam, ar reiktu daugiau? Bijau, kad nepadauginciau ir kad nesigautu sportbacio padas
Cipciu, gal zinote kaip pasigaminti griliazini torta?