na suintrigavai tu mane Lusasita
o pagal kosi recepteli tu darai toki krema - beze
ka ten dar dedi be miltuku limonadui?
tai beze pagal Cipciuka darau
Markiza
truputi nesigavo pertepimas
O koks cia biskvitas? Cia atrodo kaip butu trapios teslos? ar klystu?
QUOTE(Lusasita @ 2009 05 29, 20:02)
ak taip taip as kartais bunu issiblaskiusi
o gal turit kur nuoroda i sita grazuji beze?
QUOTE(Frederika @ 2009 06 02, 23:01)
ak taip taip as kartais bunu issiblaskiusi
Cipciuko BEZE
Labai labai aciu
Papildyta:
o kiek ten groziu visokiu toje nuorodoje Inocka
as tiesiog apakusi
Papildyta:
as tiesiog apakusi
QUOTE(Frederika @ 2009 06 02, 23:19)
Labai labai aciu
Papildyta:
as tiesiog apakusi
Papildyta:
as tiesiog apakusi
Frederika
Prasome dazniau apsilankyt. Sita tema yra tame paciame Saldumynu forume, tik paciame virsuje prie "SVARBU" Tik prasymas, ten nerasyti komentaru
Cipciuk ,man iskilo klausimas del ananasinio torto,koki pusfabrikacio krema naudojote? As turiu Dr.Oetker vanilini.Tai ten ant pokiuko raso 300ml pieno ir 100g sviesto,o pas jus recepte 200ml pieno ir 200g sviesto
QUOTE(Dai'na @ 2009 06 03, 14:27)
Cipciuk ,man iskilo klausimas del ananasinio torto,koki pusfabrikacio krema naudojote? As turiu Dr.Oetker vanilini.Tai ten ant pokiuko raso 300ml pieno ir 100g sviesto,o pas jus recepte 200ml pieno ir 200g sviesto
AS NAUDOJAO OTKERIO KREMA,MAN JIS SKANESNIS,O DARYTI REIKIA TAIP,KAIP PARASYTA ANT PAKELIO,NORS SVIESTO AS NEDEJAU,BEJE,MAN ANANASINIS TORTAS SKANIAU SU PLAKTA GRIETINELE,NEI KREMU IS PAKELIU.
o tas kremas is pakelio be sviesto normalus gaunasi,niekada as jo net nedarius
Ir ar grietinele nuo ananasu nepatyzta ,ar juos pries taip nusausint reikia
Labas vakaras Cipciuk. Ka tik issikepiau meducio lakstus, planuoju iki sestadieni sukombinuot du tortus. Ir labai noreciau sonus papuosti kaip virsuj temoj apie puosima yra arabiski motyvai sonuose. Na tie rudi kringeliai. Noriu klausti ar ant meducio galima dar ta papildoma biskvito juosta uzklijuoti, ar pakaks grietineles jam issilaikyti?
Ir jeigu jis cia tiks, dar noriu paprasyti kokio recepto baltam biskvitui, kad nebutu kietas ir lenktusi iskepes. Nuotraukoj toks grazus, koretas ir atrodo netrapus
Ir jeigu jis cia tiks, dar noriu paprasyti kokio recepto baltam biskvitui, kad nebutu kietas ir lenktusi iskepes. Nuotraukoj toks grazus, koretas ir atrodo netrapus