Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(gėliukas @ 2009 05 25, 17:51)
Cipciuk, dariau tortą pirmąkart gyvenime ir pasirinkau tavo medutį  - nu super  thumbup.gif labai skanus  thumbup.gif
tik nelabai man gavosi trupiniais apibarstyt, ypač šonų  doh.gif
vat dabar galvoju dukrytei padaryt irgi medutį, tik norėčiau kokių glajum "apdirbti"  biggrin.gif ir figurėlių vaikiškų "pasodinti"  ax.gif
ar tinkamas medutis glajum puošt?

puošk ganašu, bus ne tik gražu, bet ir be galo skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyt su torčiuku, dėl kurio tiek klausimų kilo blush2.gif
Ananasinis smile.gif
user posted image
user posted image

Čia antras bandymas daryti tortą, dėl papuošimų tai schmoll.gif Pirmiau skonį reikia išgaut biggrin.gif O tortas labai skanus, tik mums per saldus, visiems padalinau tortuko, tegul bando lotuliukas.gif

Tik dar klausimukas iškilo - kodėl man nuo apatinio džemo sluoksnio atlipo kremas unsure.gif ką ne taip padariau?

Patarkit kokį sekantį Cipciuko tortą bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 26, 08:15)
Ateinu pasirodyt su torčiuku, dėl kurio tiek klausimų kilo  blush2.gif
Ananasinis  smile.gif

Patarkit kokį sekantį Cipciuko tortą bandyt  bigsmile.gif

Skonis svarbiausia bigsmile.gif O tavasis gabaliukas labai gardžiai atrodo, taip gaiviai, norėčiau dabar prie rytinės kavutės bigsmile.gif

Aš manau, kad Cipciuko visi tortai superiniai thumbup.gif Bet pati dabar labiausiai noriu išbandyti "Jūros dugną" ir "Margaritą" (laukiu šviežių braškių) wub.gif
Atsakyti
kepiau Juodaji miska skanumelisss
aciu uz receptuka
Atsakyti
oi kaip norėčiau dabar ananasinio torto gabalėlio wub.gif man irgi skanus anansinis ir biskvitas thumbup.gif šiaip ananasų nemėgstu bet šitam torte tai labai jie dera
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Cipsiuk, noriu skubiai paklausti, ar tikrai į Ananasinio torto biskvitą visas pakelis kepimo miltelių dedasi? Ir kiek čia gramais, nes pas mane du pakeliai - po 30 g ir po 50 g g.gif
Atsakyti
Oi oi oi ..... doh.gif pilasi tai visas , tik pas mane 7 gramai , mažas , žinai dėk 2 arbatinius šaukštelius , aš dabar visada tiek į jį dedu , nes pirkau sveriamus miltelius , sunku pokiukais matuoti ax.gif

Vaidullka....va žiūriu į foto , ir jis man ne toks kaip mano unsure.gif ...ar tau jis ne per sausas buvo ???....dėl to gal ir sluoksniai atsiskyrė , pas mane jis super šlapias , super drėgmas smile.gif

O aš tau patarsiu " Negro bučinį " ...labai lengvai pasigamina , ir tai mano pats skaniausias biskvitas kiek esu kepusi essen.gif....o į kremą gali dėti kepintų riešutų , kad idomiau būtų . tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 28, 20:01)
Vaidullka....va žiūriu į foto , ir jis man ne toks kaip mano  unsure.gif ...ar tau jis ne per sausas buvo ???....dėl to gal ir sluoksniai atsiskyrė , pas mane jis super šlapias , super drėgmas  smile.gif

O aš tau patarsiu " Negro bučinį " ...labai lengvai pasigamina , ir tai mano pats skaniausias biskvitas kiek esu kepusi    essen.gif....o į kremą gali dėti kepintų riešutų , kad idomiau būtų . tongue.gif

Oi jis labai šlapias gavos smile.gif Gal tik foto taip atrodo. Bet apatinį biskvitą pamiršau suliet,tada tepiau džemą, ant viršaus dėjau ananasus ir tepiau kremą, po to vėl biskvitą. Ir man atsiskiria apatinis biskvitas su džemu nuo ananasų su kremu. Nesulipo džemas ir kremas g.gif

O jūs bandėt daryt šį tortą su 300ml pieno ir 100 g sviesto? gal mažiau riebumo būtų? man norėtųsi mažiau saldumo ir mažiau riebumo g.gif

Bandysim sekanti bučinį, jei jau taip sakot bigsmile.gif Vistiek visus išbandysiu rolleyes.gif Bet vyras dar tik du tortus ragavęs reikalauja medučio bigsmile.gif
Atsakyti
Kodel nieks nepabando ananasinio su nuga rolleyes.gif juk taip skanu rolleyes.gif reklama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 05 21, 16:40)
vakar darydama beze iberiau siek tiek miltuku kur limonadus daro is pakeliu ( vysniu skonio) . Spalva ir skonis visai nieko. Va kas liko. Tik neturiu maiselio su antgaliai, naudoju paprasciausia cukraus maiseli nukirptu galu, todel vaizdo nera
user posted image

na labai ispudinga bigsmile.gif
o kaip ta beze paskui pakepei ar tiesiog kaip kremas buvo?

P.S. koks saunus tavo avataras Migle79 thumbup.gif
Atsakyti
Kaip kremas, nekeptas, jis juk neskystas, o toks vos ne zefyrinis, tai seimyna greit sunaikino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 05 26, 09:28)
Skonis svarbiausia  bigsmile.gif  O tavasis gabaliukas labai gardžiai atrodo, taip gaiviai, norėčiau dabar prie rytinės kavutės  bigsmile.gif

Aš manau, kad Cipciuko visi tortai superiniai  thumbup.gif  Bet pati dabar labiausiai noriu išbandyti "Jūros dugną" ir "Margaritą" (laukiu šviežių braškių) wub.gif

as darysiu sekmadieniui ,,Margarita,, dukters I Komunijos proga ax.gif skanios jau ir lenkiskos braskes ax.gif tik biskvitus iskepiau siandien

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 28, 20:01)
Oi oi oi ..... doh.gif pilasi tai visas , tik pas mane 7 gramai , mažas , žinai dėk 2 arbatinius šaukštelius , aš dabar visada tiek į jį dedu , nes pirkau sveriamus miltelius , sunku pokiukais matuoti  ax.gif

blink.gif blink.gif o as visa 30 gr pokiuka suvariau,tiksliau kepiau 3 biskvitus po viena,tai po 10 gr ir supyliau i kiekviena,na,gal nieko g.gif Cipciuk,o kodel man nevienodai iskyla biskvitai,vieno tai isvis vienas onas issikele daug,kitas sonas nelabai?turbut reiks apipjaustyti,norint ,kad lygesnis tortukas gautusi?ir dar noriu paklausti,ar Margarita neistis ,jei as sutepsiu is vakaro,ar toki tortuka geriau ta pacia diena tepti?
Atsakyti