Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 10:58)
Tinka jis gal ir visiems , tik šonus reikia aptepti sviestiniu kremu , medutį tepabt , kremo nedatepk iki krašto 0,5 c . jį paskui užpildys beze .

Na jei kremai grietininis , vanilinis , kiaušininis , tai jie tinka tam ananasiniui , o aptepk kiek palautuk , na pora valandėlių , bet aš iš karto aptepu ir puošiu ( tuo pačiu kremu ) .

Va čia mano ananasinis , pasididink paspaudus ...
------------------------------------user posted image

blink.gif blink.gif nu taip gražiai aš nemoku, aš nė gėlyčių nemoku, dar iki to nepriėjau doh.gif gal kada nors...

varausi kremo dasipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, turiu likusios beze, ismesti gaila. Zinau, kad galima padaryt morengus, man nepatinka, bet gal vaikams patiks, nesu darius.

Gal galit pasakyt, kaip juos ten dziovint reikia ir kiek.

Aciu
Atsakyti
Pisšpricuok , kaip graikiško riešuto dydžio , gali didesnius jei nori , durelės praviros per dektukų dėžutę ( platesnis tarpas ) , ir ant 100 ...šiti iš beze ( bent man ) niekada neparunda , lieka graži spalvytė , tokia kokia buvo , džiūna na pora valandų , kitą kartą dar greičiau ....nežinau nuo ko čia priklauso g.gif
Atsakyti
dariau meduti pagal jusu cipuk recepta ir džiaugiuosi kad dariau pagal ji nes jis tobulas bet norejau išbandyti ganaša,nes nesu dariusi, ir juo papuosti viršu ,bet kažkas nesigavosi nes jis pas mane gavosi kažkos vos nebirus ir ne vietisas proporcijas emiau1:1 kodel taip man gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 16:12)
Pisšpricuok , kaip graikiško riešuto dydžio , gali didesnius jei nori , durelės praviros per dektukų dėžutę ( platesnis tarpas ) , ir ant 100 ...šiti iš beze ( bent man ) niekada neparunda , lieka graži spalvytė , tokia kokia buvo , džiūna na pora valandų , kitą kartą dar greičiau ....nežinau nuo ko čia priklauso  g.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Sirdingai dekavoju 4u.gif
Atsakyti
Ruta88 ...aš jį dariau tik vieną kartą , man gavosi liuks , tik be galo nedauk jo doh.gif , tu paklausk papuošimuose , ten mergaitės jį dažnai naudoja , kad ir Olesta , tas jos zuikis su ganašu , gal jos ką patars unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 07, 22:57)
Plytelei šokolado imk 100 ml. grietinėles ( žinok aš net vandenį pilu ) irgi tas pats gaunasi , dėk į vandens ( bet geriau garų ) , vonelę ( bliūdelį į bliūdelį ) , šokoladą sulaužyk ir vis maišydama ištirpink jį , tik kai ištirps , iš karto pilk ant torto , netepk peiliu , tortą , pakraipyk į šonus , tada lygiai pasidengs viršus .

o koks sokoladas geriausias?Karunos ar dar kitoks? ir dar turiu kvaila klausyma g.gif jei torta apililciau juodu sokaladu o raides uzrasyciau ta pati darydama tik su baltu sokoladu, ar man iseitu kas nors?
Atsakyti
Viskas išeis puikiai , tik palauk kol sustings pirmas , tada rašyk . smile.gif
Atsakyti
Cipciuk, didelis dekui uz metini zeliuka.
Sluoksniavau ten su visokiais kitokiais Monin sirupais ,
liuks gavosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
norejau paklausti kaip padaryti griliazini pavirsiu? g.gif
Atsakyti
Į mano mėgstamiausių desertų sąrašą įtraukiau cypsiuko tinginį,vos ne kas savaitgalį šeimynai darau.Dar manau išbandysiu ne vieną skanėstą rolleyes.gif .
Kai norisi ko saldaus tai įlendu į cypsiuko receptus ir iš kart "pavalgau" ir siela atsigauna ax.gif
Atsakyti
Cipciuk, dariau tortą pirmąkart gyvenime ir pasirinkau tavo medutį - nu super thumbup.gif labai skanus thumbup.gif
tik nelabai man gavosi trupiniais apibarstyt, ypač šonų doh.gif
vat dabar galvoju dukrytei padaryt irgi medutį, tik norėčiau kokių glajum "apdirbti" biggrin.gif ir figurėlių vaikiškų "pasodinti" ax.gif
ar tinkamas medutis glajum puošt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 25 gegužės 2009 - 16:52