Meduti tai as esu kepus, bet paziurejau Cypciuko vaizdine medziaga ir ten palyginus su mano laksteliais, tai storesni . Saku, gal permirks grietinelej ir is tiz . Norejau kaip geriau, kuo ploniau kociojau
Meduti tai as esu kepus, bet paziurejau Cypciuko vaizdine medziaga ir ten palyginus su mano laksteliais, tai storesni . Saku, gal permirks grietinelej ir is tiz . Norejau kaip geriau, kuo ploniau kociojau
Neturetu istizt. Mano mama man sakydavo, kad jos kaimyne kazkada kepdavo medaus tortus, tai sluoskneliai budavo tokie ploni, kad i normalu torta sueidavo kokie 11 laksteliu neisivaizduoju, kaip jie turi buti iskocioti
vakar darydama beze iberiau siek tiek miltuku kur limonadus daro is pakeliu ( vysniu skonio) . Spalva ir skonis visai nieko. Va kas liko. Tik neturiu maiselio su antgaliai, naudoju paprasciausia cukraus maiseli nukirptu galu, todel vaizdo nera
sveikos kepejeles nerealu cia pas jus, tokie skanumynai ir groziai
nezinau kur klaust gal cia man kas atsakytu? noriu pasigamint ananasini torta, bet neturiu kremo pusfabrikacio, gal ji galima kuom pakeist turiu pudinga, gal tiktu? dar turiu tiramisu skonio mousse(putesis) gal jis tiktu? buciau jums labai labai dekinga uz patarimus
Neturetu istizt. Mano mama man sakydavo, kad jos kaimyne kazkada kepdavo medaus tortus, tai sluoskneliai budavo tokie ploni, kad i normalu torta sueidavo kokie 11 laksteliu neisivaizduoju, kaip jie turi buti iskocioti
sveikos kepejeles nerealu cia pas jus, tokie skanumynai ir groziai
nezinau kur klaust gal cia man kas atsakytu? noriu pasigamint ananasini torta, bet neturiu kremo pusfabrikacio, gal ji galima kuom pakeist turiu pudinga, gal tiktu? dar turiu tiramisu skonio mousse(putesis) gal jis tiktu? buciau jums labai labai dekinga uz patarimus
man ir namiskiams skaniausi tortai vien su plakta grietinele pertepti.
Nors as vienintele seimoje kartais pasiilgstu sviestinio kremo Tik jau daug tokio torto nesuvalgysi, baisiai riebu. ( nors i ji dedasi kondensovke ir darkavos pilsi, bet vistiek)
Ne, ne del to kad nenoriu, siaip as ne lt gyvenu tu kremu cia nedidelis pasirinkimas o ir siandien iseigine buvo, parduotuves nedirba
Planavau kepti torta Margarita bet vaikai suvalge braskes tai teko kita galvot, bet padariau kaip margarita tik su ananasais nezinau kas gausis, saldytuve tupi dabar
Suminkome tesla is nurodytu produktu (kad butu minksta), padaliname ja i rutuliukus, mazdaug kiausinio dydzio, ir dedame i saldytuva, kad pastovetu.
Kol tesla sala, issiplakame baltymus su cukrumi. Plakame ilgai, kol pasidarys tirsta tirsta mase, i plakimo pabaiga dedame citrinos rugsti, ir dar paplakame.
Imame viena rutuliuka, plonai plonai iskociojome,aptepame baltymu kremu ir padalijame blyna i kokius 8 trikampius. Tada kiekviena trikampeli suvyniojame ir dedame i skarda (as isklojau kepimo popieriumi). Ikaitiname orkaite iki 150 laipsniu ir dedame kepti. Is pradziu kepame ant kokiu 150-170 laipsniu, kol pakyla sausainiai, tada galime siek tiek padidinti temperatura, ir kepti kol parus.
Na labai skanu is sitos normos gavosi 5 dideles skardos sausainiu! Nuotraukoj dar ne visi
Šią žinutę redagavo rugegele23: 2008 11 07, 20:22
----------- Mergaitės kurios kepėt šiuos sausainius, pasidalinkit patirtim, ar ta grietinėlė bekepant neišbėga, kas iš jos lieka, atrodytu kad nuo karščio ji turėtų suskystėt?