Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

klausimelis gal kas galetu patarti kaip is molines skardos issimti pyraga?
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif .....ooooooooooooo jau turbūt prilipo kad klausi doh.gif ....nemėgstu aš joje kepti , o kai vistik susiruušiu , tai apačią iškloju kepimo popieriumi , o paskui perkryžiuoju dvi popieriaus juosteles ( kryžium ) , kad paskui už jų galėčiau iškelti ....ką daryt dabar nė nežinau g.gif
Atsakyti
va cia tai pridirbau doh.gif g.gif
Atsakyti
Na jei skanus tai ir gabaliukais iškrapštytą suvalgysite , nebent lauki svečių tongue.gif
Atsakyti
sunaus gimtadienis sendiena,tai sugalvojau vakarenei piraga iskepti ax.gif gan neblogas gavosi tik kazkodel neiskrenta doh.gif visada kepiau silikoninei formoi tai thumbup.gif na bet molinei tai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oooooooooooooo....tai du skirtingi dalykai , dievinu silikoną wub.gif , net ir papukuose , jei su saiku tongue.gif
Atsakyti
perpjoviau i keturias dalis ir isemiau biggrin.gif skonis thumbup.gif isvaizda irgi nebloga rolleyes.gif tai jau ir neliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif seimynele jau pasidarbavo doh.gif lotuliukas.gif na sugalvojau kepti toj molinei formoi tik delto kad silikonine forma (keksine) jau atsiboda.bet pasiroda kad su selikonine geriausiai kepa thumbup.gif tai reiketu man nusipirkti kitos formos (silikona) lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk,tavo tortu grozis nerealus ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 05 19, 19:13)
Cipciuk,tavo tortu grozis nerealus ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū ***Žiogeli***....... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anasko @ 2009 05 19, 17:36)
perpjoviau i keturias dalis ir isemiau biggrin.gif skonis thumbup.gif isvaizda irgi nebloga  rolleyes.gif tai jau ir neliko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif seimynele jau pasidarbavo  doh.gif  lotuliukas.gif na sugalvojau kepti toj molinei formoi tik delto kad silikonine forma (keksine) jau atsiboda.bet pasiroda kad su selikonine geriausiai kepa  thumbup.gif tai reiketu man nusipirkti kitos formos (silikona) lotuliukas.gif

Jei prilimpa molineje skardoje kepiniai , tai vadinasi su Fairiu plaunat)bent jau man taip aiskino kada pati tokia pacia problema issakiau platintojai)tada reikia gausiai aliejumi patepti ir neprilips. Nors siaip`kepiniams as jos nelabai megstu. Kepu kartais bulkutes , jei normali skarda uzimta. Vat mesytei vistytei ,kitas reikalas thumbup.gif Dukra jau seniai pareiske , kad kotletai is akmens lotuliukas.gif jai skaniausi (na cia truputi ne i tema) g.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2009 05 19, 22:22)
Jei prilimpa molineje skardoje kepiniai , tai vadinasi su Fairiu plaunat)bent jau man taip aiskino kada pati tokia pacia problema issakiau platintojai)tada reikia gausiai aliejumi patepti  ir neprilips. Nors siaip`kepiniams as jos nelabai megstu. Kepu kartais bulkutes , jei normali skarda uzimta. Vat mesytei vistytei ,kitas reikalas thumbup.gif Dukra jau seniai pareiske , kad kotletai is akmens  lotuliukas.gif jai skaniausi (na cia truputi ne i tema) g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...dešimt kartų skaičiau , kol dašuto , kas tas akmuo doh.gif ...jetau , jau jie kaip pasako lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
KAip smagu kad yra tokiu zmogiuku kaip jus Cipciuk, jusu tortai nuostabus wub.gif
Papildyta:
Noriu da paklausti kaip padaryti gelytems plonai iskocioti mase, man gaunasi labai stora doh.gif
Atsakyti