Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

Matai ...nė nežinau g.gif , pagal viską jis netinka , nes juk supylus masę jis kepasi unsure.gif , tai kas liks iš to biskvito ......va kiek iš tų žurnalų bandau , vis man neskanu blush2.gif .....nežinau sutapimas čia ar taip , aš ko nedadarau , nors tiksliai susvėriau , tiksliai gaminau ..... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 01:15)
Matai ...nė nežinau g.gif  , pagal viską jis netinka , nes juk supylus masę jis kepasi  unsure.gif , tai kas liks iš to biskvito ......va kiek iš tų žurnalų bandau , vis man neskanu  blush2.gif .....nežinau sutapimas čia ar taip , aš ko nedadarau , nors tiksliai susvėriau , tiksliai gaminau ..... mastau.gif


Tiiiiksliai doh.gif nedaskaičiau iki galo blush2.gif
Atsakyti
as labai varskine, tai praeita savaite kepiau toki varskes pyraga

pagrindas sausainiai su sviestu. Tik as juos suspaustus pakepiau koki 10 min, tada mase dejau. Man niekas nebyrejo.

O vat varske ir sokoladas, man schmoll.gif blush2.gif ir cukraus tikrai mazoka

Atsakyti
Tai va , sakau , kad mažai unsure.gif ...o ten nerašė , kad pakepti , tai subyra kaip smėlis doh.gif ...............dabar bijosiu ką nors kepti su tais sausainiais blush2.gif
Atsakyti
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?


ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 05 19, 13:59)
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?


manau puikiai sokoladas laikytu gelytes, o meducio nereikia drekinti, kiek kepiau ir puosiau beze visada virsutinis sluoksnis bunai dregnas kaip visi kiti
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 13:37)
Tai va , sakau , kad mažai  unsure.gif ...o ten nerašė , kad pakepti , tai subyra kaip smėlis  doh.gif ...............dabar bijosiu ką nors kepti su tais sausainiais  blush2.gif

o as niekad nekepindavau, bet man puikiausiai iseina, jau du kartus kepiau torta su tokiu pagrindu... susismulkini sausainius, sumaisau su sviestu, iskloji skarda, priploji ten juos ir i saldymo kamera, kol mase gamini... labai gerai gaudavosi visada, vientisas pagrindas, nepasakytum netgi, kad ten smulkinti sausainiai thumbup.gif
Atsakyti
man irgi tokia vientisa gavosi, bet pagalvojau, gal pagrinda trapios peslos kaip sausainiams galima daryt. Man labai skanu, kai sumaisai kiausiniu trynius, cukru sviesta ir miltus su kepimo milteliais, ne i kieta tesla, o tiesiog pirstais isskestais, gaunasi truinukai toki. Ant ju varskes mase kreti ir kepi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 05 19, 13:59)
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?


Aišku , kad pati gražiau papuoši , apipilk šokoladu išdėk ar puokštę ar atskirai pamėtyk gėlyčių , liuks bus šakotis thumbup.gif

Netepk viršaus schmoll.gif , jis puikiai sudrėgsta nuo apačios thumbup.gif , paskui bus problemų su beze .

*********************************************************************

Lusasita , tavo laaaaabai išsitampes avataras , negerai įrašiai skaičius , rašyk 120 - 130 ( pas mane 120 - 125 ) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 gegužės 2009 - 14:48
cipciuk, aciu , atrodo pakeiciau ax.gif
Atsakyti
Ne ne schmoll.gif ...aš turiu šitą avą savo kolekcijoj , normalus , jis pas tave ištysias, jo matmenys 150 - 150 , tai tu turi irašyti ( būtų idealu thumbup.gif 120-120 )
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 19 gegužės 2009 - 16:36