QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 01:15)
Matai ...nė nežinau , pagal viską jis netinka , nes juk supylus masę jis kepasi , tai kas liks iš to biskvito ......va kiek iš tų žurnalų bandau , vis man neskanu .....nežinau sutapimas čia ar taip , aš ko nedadarau , nors tiksliai susvėriau , tiksliai gaminau .....
Tiiiiksliai nedaskaičiau iki galo
as labai varskine, tai praeita savaite kepiau toki varskes pyraga
pagrindas sausainiai su sviestu. Tik as juos suspaustus pakepiau koki 10 min, tada mase dejau. Man niekas nebyrejo.
O vat varske ir sokoladas, man ir cukraus tikrai mazoka
pagrindas sausainiai su sviestu. Tik as juos suspaustus pakepiau koki 10 min, tada mase dejau. Man niekas nebyrejo.
O vat varske ir sokoladas, man ir cukraus tikrai mazoka
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
QUOTE(GITALE @ 2009 05 19, 13:59)
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
manau puikiai sokoladas laikytu gelytes, o meducio nereikia drekinti, kiek kepiau ir puosiau beze visada virsutinis sluoksnis bunai dregnas kaip visi kiti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 19, 13:37)
Tai va , sakau , kad mažai ...o ten nerašė , kad pakepti , tai subyra kaip smėlis ...............dabar bijosiu ką nors kepti su tais sausainiais
o as niekad nekepindavau, bet man puikiausiai iseina, jau du kartus kepiau torta su tokiu pagrindu... susismulkini sausainius, sumaisau su sviestu, iskloji skarda, priploji ten juos ir i saldymo kamera, kol mase gamini... labai gerai gaudavosi visada, vientisas pagrindas, nepasakytum netgi, kad ten smulkinti sausainiai
man irgi tokia vientisa gavosi, bet pagalvojau, gal pagrinda trapios peslos kaip sausainiams galima daryt. Man labai skanu, kai sumaisai kiausiniu trynius, cukru sviesta ir miltus su kepimo milteliais, ne i kieta tesla, o tiesiog pirstais isskestais, gaunasi truinukai toki. Ant ju varskes mase kreti ir kepi
QUOTE(GITALE @ 2009 05 19, 13:59)
Noriu paklaust, ar galėčiau papuošti pati šakoti su šokoladu ir prilipint gėlyčių, vestuvėm reikia, bet parduotuvėj jie man visi vienodi, kaip manot ar išeitų?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
ir dar puošiant beze meduti ar viršutinį sluoksnį reik sudrėkint, nes nuo beze jis nesudrėks ar nebus kietas o jei sudrėkinsiu tai ar bezė neištiž?
Aišku , kad pati gražiau papuoši , apipilk šokoladu išdėk ar puokštę ar atskirai pamėtyk gėlyčių , liuks bus šakotis
Netepk viršaus , jis puikiai sudrėgsta nuo apačios , paskui bus problemų su beze .
*********************************************************************
Lusasita , tavo laaaaabai išsitampes avataras , negerai įrašiai skaičius , rašyk 120 - 130 ( pas mane 120 - 125 ) .
cipciuk, aciu , atrodo pakeiciau