Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 5

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 17, 23:42)
Kur jau čia tobulas  blush2.gif ....gi šiandien šventėm tortadienį maniškio , rankelės drebėjo  hihihi.gif



as jau albumelyje marskinukusbuvau nuziurejusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ot ideja superine thumbup.gif o jau skanus turbut wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 05 17, 23:44)
as jau albumelyje marskinukusbuvau nuziurejusi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ot ideja superine  thumbup.gif  o jau skanus turbut  wub.gif  wub.gif  wub.gif


Niamnis.... essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Užsukau su klausimu dėl spurgų "Žiedeliai". Esu jas kepus kelis sykius, viskas pavyksta puikiai, o ir skonis super. Tačiau ryt iš pat ryto jas noriu kepti, o tešlos pakilimas nemažai laiko užima. Ar būtų galima prieš einant miegot užminkyt tešlą ir palikt pakilt per naktį? g.gif Ar per ilgas laiko tarpas? Esu skaičius, kad kai kurias mielines tešlas galima šaldytuve kildint per naktį, kažin ar spurgoms tiktų toks variantas? O gal nieko nenutiks jei virtuvėj uždengtas rankšluosčiu paliksiu?
Ką manot?
Atsakyti
G.Jurgita .....tik ne šita schmoll.gif , išlips ji tau ne tik virtuvėje palikta , bet ir šaldytuve , per dauk laiko ji turės kilimui .....vienas patarimas , atsikelti , užsiminkyti , eiti pamiegoti ir atsikėlus išsikepti -----------aišku , niekas tau nedraudžia daryti kaip tu manai , o gal ir gausis , tik tešlą laikyk jau brent ne virtuvėje , o šaldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 18, 10:23)
G.Jurgita .....tik ne šita  schmoll.gif , išlips ji tau ne tik virtuvėje palikta , bet ir šaldytuve , per dauk laiko ji turės kilimui  .....vienas patarimas , atsikelti , užsiminkyti , eiti pamiegoti ir atsikėlus išsikepti -----------aišku , niekas tau nedraudžia daryti kaip tu manai , o gal ir gausis , tik tešlą laikyk jau brent ne virtuvėje  , o  šaldytuve  smile.gif

Ačiū, gal nerizikuosiu. Taip ir padarysiu: užmaišysiu, pamiegosiu ir tada jau kepsiu smile.gif Nesinori sugadint. Dėkui už greitą atsakymą smile.gif
Atsakyti


Merginos, perziurejau visa tema ir niekur nerandu Cipciuko zele
recepto su metu sirupu. Kur jis yra ?
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 05 18, 14:42)
Merginos, perziurejau visa tema ir niekur nerandu Cipciuko zele
recepto su metu sirupu. Kur jis yra ?

paziurek zeliuku temoj,tikrai ten atrasi smile.gif
Atsakyti
Cipciuk, turiu Jums klausimeli del BEZE....
Ar galiu naudoti beze 2-3 dienas palaikytus baltymus

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 gegužės 2009 - 15:47
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 18, 16:44)
paziurek zeliuku temoj,tikrai ten atrasi smile.gif


Perziurejau. Ir ten nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 18, 16:47)
Cipciuk, turiu Jums klausimeli del BEZE....
Ar galiu naudoti beze 2-3 dienas palaikytus baltymus

Aciu


Drąsiai naudok , juk šaldytuve laikiai ???....tiesa , žiūrėk , kad ant indelio nebūtų atsidadę lašeliai , nuvalyk juos , prieš išpilant baltymus .
Papildyta:
QUOTE(neaiski @ 2009 05 18, 16:42)
Merginos, perziurejau visa tema ir niekur nerandu Cipciuko zele
recepto su metu sirupu. Kur jis yra ?



Jis va čia MĖTINIS ŽELIUKAS smile.gif
Atsakyti
Buvau šiandien pardėj , ir pirkau žurnaliuką " Virtuvės paslaptys " .....pirkau , vien dėl ten pamatyro pyrago , jis man pasirodė skanus būsiąs . Išbandžiau .....ir pavadinau savaip ....

..." PYRAGAS KURIO NIEKADA NEBEKEPSIU "... schmoll.gif schmoll.gif


Jums reikės :....( 12 cm. formeliai )


125 g . šokoladinių sausainių

90 g . sviesto( neparašyta kokio riebumo )

100 g. plakamosios grietinėlės

150 g . juodojo šokolado

2 kiaušiniai

2 kiaušinių tryniai

nuo vienos citrinos nutarkuota žievelė

vanilės esencijos ( buteliuke , skysti )

50 g . cukraus

500 g . riebios varškės
.



1....sausainius sutrinti , sumaišyti su tirpintu sviestu , sudėti į išardomą formą , suspausti ir padėti šaltai ( nerašo kiek laiko ) .


2....greitinėlė užvirti , supilti ant susmulkinto šokolado ir maišyti , kol ištirps , tada įmaišytikiaušinius ir trynius , citrinos žievelę .

3....į grietinėlės ir kiaušinių masę įpilti vanilės esencijos , suberti cukrų , sudėti varškę ir išmaišyti .

4....įdarą sukrėsti ant papločio ir kepti 180 karštyje 35 - 45 min.( man kepė dvigubai , jei ne trigubai ) .


Na ką galiu pasakyti....pirma - visa apačia be galo trupa doh.gif , aš ėmiau lopetėle , abi dalys atsiskiria viena nuo kitos doh.gif , dar tas varškės sluoksnis - gal ir nieko - valgomas , o va apačia - skrido į šiukšlynią ....karti , man tame pyrage trūko cukraus , net labai , nors varškė nebuvo rūgšti schmoll.gif .............žodžiu , bandykite , gal jums jis patiks , gal jūs ką nors jame pakeisite , bet aš jo daugiau gyvenime nekepsiu schmoll.gif ...tiesa , aš dar ibėriau cukatų .

user posted image

Gaila rūron sukištų pinigų ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 gegužės 2009 - 22:49
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 18, 23:40)
Buvau šiandien pardėj , ir pirkau žurnaliuką " Virtuvės paslaptys " .....pirkau , vien dėl ten pamatyro pyrago , jis man pasirodė skanus būsiąs . Išbandžiau .....ir pavadinau savaip ....

..." PYRAGAS KURIO NIEKADA NEBEKEPSIU "... schmoll.gif  schmoll.gif
[


Na, kad ir nepatiko pyragas, bet fotkėj visvien labai gundantis atrodo wub.gif Aš tokių sausaininių padų jau seniai privengiu - man jie tiesiog neskanu schmoll.gif geriau jau iškepu biskvitą vietoj tų sausainių pado doh.gif Kaži jūsų nuomone, jei į apačią dėt biskvitą, tai gal reikalas pasitaisytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 19 gegužės 2009 - 00:06