O cia margi putesiai pagal Cipciuko recepta tik kazkodel man tokios blankios spalvos gavosi. Sakykit Cipciuk , kada jus pilate dazus gal jau i isplaktus putesius ? Na kaip jums tokios grazios spalvos gaunasi?????? gal cia mano dazai nekokie
O cia margi putesiai pagal Cipciuko recepta tik kazkodel man tokios blankios spalvos gavosi. Sakykit Cipciuk , kada jus pilate dazus gal jau i isplaktus putesius ? Na kaip jums tokios grazios spalvos gaunasi?????? gal cia mano dazai nekokie
Jetau koki želiukai ....putėsius sutvarkyčiau tuoj pat ......mano dažai super stiprūs , pilu į žele ( dar neplaktą ) tik darau ryškią , nesplakant ji pašviesėja .
Jetau koki želiukai ....putėsius sutvarkyčiau tuoj pat ......mano dažai super stiprūs , pilu į žele ( dar neplaktą ) tik darau ryškią , nesplakant ji pašviesėja .
Putesiuose turbut busiu padauginus citrinos rugsteles is viso nesijaute nei braskinio , nei citrininio ,nei apelsininio kvapo nors atrodo nemazai pyliau , gavosi vienodai rugstu , tik spalvos kitos . Gal sakau geriau daryti su apelsinu , ananasu sultimis , ar pilti kokio braskinio , metu ar kokio kitokio sirupo , na manau skonis butu ryskesnis
Aš vakar gaminau Cipciuko Stiklo Šukes želė žiedo formoj, gavos toks pagerintas želiukas pasigamino žiauriai greitai, skonis fantastinis. Labai džiaugiuos kad lietuviai pradėjo gamint natūralų saldintą jogurtą be jokių priedų, tokiems torčiukams (nes skoninių jogurtų labai nemėgstu). Nenufotkinau, nes prie svečių išiminėjau iš formos, tai su fotiku lakstyt nepatogu