Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

skanumynas essen.gif 1.kivi skonio zele su spanguolemis 2.vysniniai ledai, zelatina lauzyti sausainiai 3.vysniu skonio zele.
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 16, 10:01)
as niko nepamenu,tik varda Asta 4u.gif pas ja 55 lt su siuntimu.jei reiks kam, duosiu el. pasta jos

O didelė ar maža ta forma?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 01 18, 01:57)
O didelė ar maža ta forma?

1,5 l mirksiukas.gif pagrindinis, kaip čia daugumos želiukų foto mirksiukas.gif
ir aš pirkau iš Astos, asese nikas mirksiukas.gif
Super daiktas, tik kad šeimyna jau atsivalgyt baigia, nes aš eksperimentuoju, o kažkam tai valgyt reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 17, 21:13)
skanumynas essen.gif 1.kivi skonio zele su spanguolemis 2.vysniniai ledai, zelatina lauzyti sausainiai 3.vysniu skonio zele.

o kaip su ledais zele padaryt, kiek ant ko? blush2.gif na nemoku as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 18, 12:40)
1,5 l  mirksiukas.gif pagrindinis, kaip čia daugumos želiukų foto mirksiukas.gif
ir aš pirkau iš Astos, asese nikas mirksiukas.gif
Super daiktas, tik kad šeimyna jau atsivalgyt baigia, nes aš eksperimentuoju, o kažkam tai valgyt reik  biggrin.gif

jau mes irgi atsivalgem doh.gif na nebent jei darau su vyniotiniu ar sausainiais, tai vis skonis kitoks, o jei vien is zeles tai jau nebenoriu ziuret biggrin.gif dabar pyragus kepu ir kitokius saldumynus darau biggrin.gif

QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 18, 13:47)
o kaip su ledais zele padaryt, kiek ant ko? blush2.gif na nemoku as blush2.gif

na puse kg ledu+ 150 ml pieno + 20 gr zelatinos 4u.gif viskas turi buti kambario temperaturos 4u.gif toks gaunasi minkstutis, skanutis cool.gif zinoma kieki galit dvigubint, priklauso nuo jusu formos dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 18, 19:14)
na puse kg ledu+ 150 ml pieno + 20 gr zelatinos 4u.gif viskas turi buti kambario temperaturos 4u.gif toks gaunasi minkstutis, skanutis cool.gif zinoma kieki galit dvigubint, priklauso nuo jusu formos dydzio smile.gif

aciukas, butinai bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti gerai daranciu zeliukus ax.gif nors tema perskaiciau bet reik dar ir tvirtesnio atsakymo blush2.gif litras jogurto ir zelatinos oeteker deti pakeli ta zinau bet ji reik dar vandeni isbrinkinti atskirai g.gif ir kiek to vandens reiketu g.gif bet tada jau nesigaus toks kietas jei dar vanduo dasides g.gif jei kas suprato mano klausima blush2.gif tai gal atsakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2010 01 22, 18:51)
Norejau paklausti gerai daranciu zeliukus  ax.gif nors tema perskaiciau bet reik dar ir tvirtesnio atsakymo blush2.gif litras jogurto ir zelatinos oeteker deti pakeli ta zinau bet ji reik dar vandeni isbrinkinti atskirai  g.gif ir kiek to vandens reiketu  g.gif bet tada jau nesigaus toks kietas jei dar vanduo dasides g.gif jei kas suprato mano klausima blush2.gif tai gal atsakys ax.gif

Tai pasiskaiciuok, kad visas kiekis ir gautusi apie litra. Tik dar siulyciau atkreipti demesi, kad instrukcijose kiekis nera standziai zele, gerai laikanciai forma, jis skirtas tokiai, kuri bus kabinama saukstu. Tai skysciu kieki reiketu dar sumazinti, jei nori stovincio torto 4u.gif Aisku, jei desi varske, jos tankis didesnis, tai uzteks ir tiek smile.gif
Atsakyti
aisku aciu 4u.gif viena karta dariau zeliuka ,zalatina uzpiliau kad tik apsemtu isbrinkinau ,istirpinau ir pyliau i plakta grietinele bet man gavosi vietomis zalatinos gabaliukai gal zinote kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2010 01 22, 19:05)
aisku aciu 4u.gif viena karta dariau zeliuka ,zalatina uzpiliau kad tik apsemtu isbrinkinau ,istirpinau ir pyliau i plakta grietinele bet man gavosi vietomis zalatinos gabaliukai gal zinote kodel g.gif

Gal grietinele salta buvo, reiketu temperaturas suvienodinti g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti