skanumynas 1.kivi skonio zele su spanguolemis 2.vysniniai ledai, zelatina lauzyti sausainiai 3.vysniu skonio zele.
QUOTE(*dew* @ 2010 01 16, 10:01)
as niko nepamenu,tik varda Asta pas ja 55 lt su siuntimu.jei reiks kam, duosiu el. pasta jos
O didelė ar maža ta forma?
QUOTE(Elentari @ 2010 01 18, 01:57)
O didelė ar maža ta forma?
1,5 l pagrindinis, kaip čia daugumos želiukų foto
ir aš pirkau iš Astos, asese nikas
Super daiktas, tik kad šeimyna jau atsivalgyt baigia, nes aš eksperimentuoju, o kažkam tai valgyt reik
QUOTE(*dew* @ 2010 01 17, 21:13)
skanumynas 1.kivi skonio zele su spanguolemis 2.vysniniai ledai, zelatina lauzyti sausainiai 3.vysniu skonio zele.
o kaip su ledais zele padaryt, kiek ant ko? na nemoku as
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 18, 12:40)
1,5 l pagrindinis, kaip čia daugumos želiukų foto
Super daiktas, tik kad šeimyna jau atsivalgyt baigia, nes aš eksperimentuoju, o kažkam tai valgyt reik
jau mes irgi atsivalgem na nebent jei darau su vyniotiniu ar sausainiais, tai vis skonis kitoks, o jei vien is zeles tai jau nebenoriu ziuret dabar pyragus kepu ir kitokius saldumynus darau
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 18, 13:47)
o kaip su ledais zele padaryt, kiek ant ko? na nemoku as
na puse kg ledu+ 150 ml pieno + 20 gr zelatinos viskas turi buti kambario temperaturos toks gaunasi minkstutis, skanutis zinoma kieki galit dvigubint, priklauso nuo jusu formos dydzio
QUOTE(*dew* @ 2010 01 18, 19:14)
na puse kg ledu+ 150 ml pieno + 20 gr zelatinos viskas turi buti kambario temperaturos toks gaunasi minkstutis, skanutis zinoma kieki galit dvigubint, priklauso nuo jusu formos dydzio
aciukas, butinai bandysiu
Norejau paklausti gerai daranciu zeliukus nors tema perskaiciau bet reik dar ir tvirtesnio atsakymo litras jogurto ir zelatinos oeteker deti pakeli ta zinau bet ji reik dar vandeni isbrinkinti atskirai ir kiek to vandens reiketu bet tada jau nesigaus toks kietas jei dar vanduo dasides jei kas suprato mano klausima tai gal atsakys
QUOTE(Linsta @ 2010 01 22, 18:51)
Norejau paklausti gerai daranciu zeliukus nors tema perskaiciau bet reik dar ir tvirtesnio atsakymo litras jogurto ir zelatinos oeteker deti pakeli ta zinau bet ji reik dar vandeni isbrinkinti atskirai ir kiek to vandens reiketu bet tada jau nesigaus toks kietas jei dar vanduo dasides jei kas suprato mano klausima tai gal atsakys
Tai pasiskaiciuok, kad visas kiekis ir gautusi apie litra. Tik dar siulyciau atkreipti demesi, kad instrukcijose kiekis nera standziai zele, gerai laikanciai forma, jis skirtas tokiai, kuri bus kabinama saukstu. Tai skysciu kieki reiketu dar sumazinti, jei nori stovincio torto Aisku, jei desi varske, jos tankis didesnis, tai uzteks ir tiek
aisku aciu viena karta dariau zeliuka ,zalatina uzpiliau kad tik apsemtu isbrinkinau ,istirpinau ir pyliau i plakta grietinele bet man gavosi vietomis zalatinos gabaliukai gal zinote kodel
QUOTE(Linsta @ 2010 01 22, 19:05)
aisku aciu viena karta dariau zeliuka ,zalatina uzpiliau kad tik apsemtu isbrinkinau ,istirpinau ir pyliau i plakta grietinele bet man gavosi vietomis zalatinos gabaliukai gal zinote kodel
Gal grietinele salta buvo, reiketu temperaturas suvienodinti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.