Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

Taaaaaaaaaaaaap ji bigsmile.gif ....taip , paprastos 1 l. reikia 2 valgomų šaukštų , o jos per puse - tik 1 , bet tai tik šaukštu valgomai žele , jei darysi tortą , dėk daugiau ( jis turi būti tvirtesnis ) .....1,5 šaukšto būtinai , jei laaaaaaabai didelis tortas - 2 valgomus šaukštus , sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
cipciuk, o kokia kaina tos superinės želatinos mirksiukas.gif aš Šiauliuos susiradau sveriamos, ji nėra labai balta, tipo vokiška ir 100g 4,80lt, nu kaip ir nelabai brangi, tad galvoju, kad ne tą suradau ax.gif
Atsakyti
g.gif g.gif ....aš perku maišiuke ....nu kiek jos ten yra mežinau unsure.gif ..neatkreipiau dėmesio blush2.gif ...bet už jį moku 6 litus su centais .....ji beveik kaip miltukai ,labai smulki .
Atsakyti
sveikutes,gerai kad prasnekot apie zelatina tai ir as uzklausiu tuo paciu,cipciuk as turiu nusipirkusi(Santa Marijos)ji gan sviesi ir smulki,gal kada naudojot unsure.gif tai ji... cia prie stipresniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 13, 01:29)
sveikutes,gerai kad prasnekot apie zelatina tai ir as uzklausiu tuo paciu,cipciuk as turiu nusipirkusi(Santa Marijos)ji gan sviesi ir smulki,gal kada naudojot unsure.gif tai ji... cia prie stipresniu  g.gif

unsure.gif ....ne , nenaudojus , ber šita firma super gera thumbup.gif ....gal prie stipresnių , bet negarantuoju .

Vakar dienos , poros valandų pilstymo , želiukai blush2.gif...kaip dariau ir iš ko ....Želiukai

user posted image
Atsakyti
blink.gif wub.gif ale grozis neapsakytas...labai spalvos grazios:4u:
O forma is Arevitos?
Atsakyti
Nuo rytojaus RIMI akcija Dr.Oetker žėlė - 32 kainą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 05 13, 21:30)
Nuo rytojaus RIMI akcija Dr.Oetker žėlė - 32 kainą  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiū lialytia bigsmile.gif ....nors aš savo gamybos mėgėja ax.gif , bet už tokią kainą tai tikrai pirksiu ....ši firma super gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 20:51)
Ačiū  lialytia bigsmile.gif  ....nors aš savo gamybos mėgėja ax.gif  , bet už tokią kainą tai tikrai pirksiu ....ši firma super gera  thumbup.gif

jums gi kazkas vis priveza gerio is lenkijos, tai ten sita zele po 1.09 zlota be jokiu akciju... (bent jau uz tiek pirkau as)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 14 gegužės 2009 - 07:21
Merginos,jūs man pasakykit neišmanelei,kaip su ta želatina reikia naudotis??? blush2.gif Pvz. rašo,kad ją reikia ištirpinti 0,5l vandenyje,tai ką paskui į paruoštą masę tą visą kiekį (0,5l) ir supilti,ar kaip???Tik nesijuokit su želatina aš dar nesusidraugavus. ax.gif Ačiū,kas atsilieps. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 11:07)
unsure.gif ....ne , nenaudojus , ber šita firma super gera  thumbup.gif ....gal prie stipresnių , bet negarantuoju .

Vakar dienos , poros valandų pilstymo , želiukai  blush2.gif...kaip dariau ir iš ko

Cipciuk labai grazus zeliukai wub.gif o kur perkat tokias formeles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 05 14, 11:15)
  o kur perkat tokias formeles?  blush2.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 10:45)
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę  blush2.gif ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos  doh.gif .
Atsakyti