cipciuk, o kokia kaina tos superinės želatinos aš Šiauliuos susiradau sveriamos, ji nėra labai balta, tipo vokiška ir 100g 4,80lt, nu kaip ir nelabai brangi, tad galvoju, kad ne tą suradau
sveikutes,gerai kad prasnekot apie zelatina tai ir as uzklausiu tuo paciu,cipciuk as turiu nusipirkusi(Santa Marijos)ji gan sviesi ir smulki,gal kada naudojot tai ji... cia prie stipresniu
QUOTE(apple tree @ 2009 05 13, 01:29)
sveikutes,gerai kad prasnekot apie zelatina tai ir as uzklausiu tuo paciu,cipciuk as turiu nusipirkusi(Santa Marijos)ji gan sviesi ir smulki,gal kada naudojot tai ji... cia prie stipresniu
....ne , nenaudojus , ber šita firma super gera ....gal prie stipresnių , bet negarantuoju .
Vakar dienos , poros valandų pilstymo , želiukai ...kaip dariau ir iš ko ....Želiukai
ale grozis neapsakytas...labai spalvos grazios:4u:
O forma is Arevitos?
O forma is Arevitos?
Nuo rytojaus RIMI akcija Dr.Oetker žėlė - 3 už 2 kainą
QUOTE(lialytia @ 2009 05 13, 21:30)
Ačiū lialytia ....nors aš savo gamybos mėgėja , bet už tokią kainą tai tikrai pirksiu ....ši firma super gera
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 20:51)
Ačiū lialytia ....nors aš savo gamybos mėgėja , bet už tokią kainą tai tikrai pirksiu ....ši firma super gera
jums gi kazkas vis priveza gerio is lenkijos, tai ten sita zele po 1.09 zlota be jokiu akciju... (bent jau uz tiek pirkau as)
Merginos,jūs man pasakykit neišmanelei,kaip su ta želatina reikia naudotis??? Pvz. rašo,kad ją reikia ištirpinti 0,5l vandenyje,tai ką paskui į paruoštą masę tą visą kiekį (0,5l) ir supilti,ar kaip???Tik nesijuokit su želatina aš dar nesusidraugavus. Ačiū,kas atsilieps.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 11:07)
....ne , nenaudojus , ber šita firma super gera ....gal prie stipresnių , bet negarantuoju .
Vakar dienos , poros valandų pilstymo , želiukai ...kaip dariau ir iš ko
Vakar dienos , poros valandų pilstymo , želiukai ...kaip dariau ir iš ko
Cipciuk labai grazus zeliukai o kur perkat tokias formeles?
QUOTE(justina_r @ 2009 05 14, 11:15)
o kur perkat tokias formeles?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 13, 10:45)
Pilstyta į AREVITOS silikonines formele , tik žvaigždutę pasiėmiau anukytės formelę ....visas ištepiau aliejum prieš pilstant----- iškrito kaip kulkos .