aha, aš irgi įsirašysiu tuoj į besimokančių gretas, nes jau supratau, kad reikia man TW želės žiedo ir tada rankoves pasiraitojus praktikuotis
Beje, labai esu dėkinga už patarimą ištepti aliejumi formą darant želiuką - pirmą kart man pagaliau pavyko išimti savo torčiuką iš metalinės formos Buvau laiminga kaip braškė Gaila, kad netikėjau kad pavyks ir pačius sluoksnius dariau jau labai atmestinai - t.y. 3 dideli sluoksniai ir vsio, nes iki tol viskas būdavo suvalgoma šaukštais iš formos Tai negaliu net nuotrauka pasigirt
QUOTE(crema @ 2010 01 14, 15:29)
aha, aš irgi įsirašysiu tuoj į besimokančių gretas, nes jau supratau, kad reikia man TW želės žiedo ir tada rankoves pasiraitojus praktikuotis
Beje, labai esu dėkinga už patarimą ištepti aliejumi formą darant želiuką - pirmą kart man pagaliau pavyko išimti savo torčiuką iš metalinės formos Buvau laiminga kaip braškė Gaila, kad netikėjau kad pavyks ir pačius sluoksnius dariau jau labai atmestinai - t.y. 3 dideli sluoksniai ir vsio, nes iki tol viskas būdavo suvalgoma šaukštais iš formos Tai negaliu net nuotrauka pasigirt
na tai sveikinu
As pas jus prisiziurejau zeliuku ir pati uzsikabliavau, gaila nespejau nufotkint kur Kaledom dariau, bet fainai ir svarbiausia skaniai, tik man kasko sluoksnis su varske norejo ciuozt lauk, jauciu per daug pridejau
Fainiausia ka i balkona isnesi ir staigiai stingsta
Fainiausia ka i balkona isnesi ir staigiai stingsta
isirasau i besimokanciuju gretas paskaicius nemazai teko jau ir isbadyti, gaila greit viskas dingo, net foto nespejau padaryti o ir paragaut tik gabaliukas l. maziukas liko
Per brangus man tas žele žiedas kad jį kur, 70 Lt...
QUOTE(Elentari @ 2010 01 15, 01:50)
Aš mokėjau 55 Lt su siuntimu
Labai juo džiaugiuosi, juk ne vien želė galima jame daryti - ir šatieną, ir liežuvį su daržovėmis drebučiuose, ir tinginį... Ir dar ką nors
QUOTE(Elentari @ 2010 01 15, 01:50)
pigiau su akcija galit rasti pigiau pas merginas
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 15, 09:49)
Labai juo džiaugiuosi, juk ne vien želė galima jame daryti - ir šatieną, ir liežuvį su daržovėmis drebučiuose, ir tinginį... Ir dar ką nors
as ir tiek pat mokejau, tikraisuiai is tos pacios mergaites siuntemes
QUOTE(*dew* @ 2010 01 13, 22:35)
va gaila, kad as neturiu kompoto
Vasarą tai nebuvo labai smagu visą dieną užsiimt su kompotais Bet močiutė turėjo daug slyvų ir norėjo kompoto, tai darbavomės O dabar išsitraukti taip smagu kas pagaminta namie
Beje, aš ir užsisakiau už 55 lt su siuntimu
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 15, 17:47)
Vasarą tai nebuvo labai smagu visą dieną užsiimt su kompotais Bet močiutė turėjo daug slyvų ir norėjo kompoto, tai darbavomės O dabar išsitraukti taip smagu kas pagaminta namie
tai tikriausiai is tos pacios iunciames nes man toki varianta tik viena pasiule mane siuntinys pasekes jau kita diena po issiuntimo nors siunte i kita Lietuvos gala
QUOTE(Gitusia @ 2010 01 15, 09:49)
Tai pasakykit, iš ko užsakinėjot... Nes aš vakar vienos platinančios užklausiau, tai sakė 70 Lt O mažas irgi 70 Lt, tik tipo pas ją užsilikęs vienas sandėliuke, tai už 56 parduotų...
QUOTE(Elentari @ 2010 01 15, 23:54)
Tai pasakykit, iš ko užsakinėjot... Nes aš vakar vienos platinančios užklausiau, tai sakė 70 Lt O mažas irgi 70 Lt, tik tipo pas ją užsilikęs vienas sandėliuke, tai už 56 parduotų...
As uzsisakinejau is forumietes Jugitak
QUOTE(*Perla* @ 2010 01 15, 23:46)
As uzsisakinejau is forumietes Jugitak
as niko nepamenu,tik varda Asta pas ja 55 lt su siuntimu.jei reiks kam, duosiu el. pasta jos