Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 01 11, 16:11)
*dew* kaip įdomiai su ledais thumbup.gif tai kaip supratau principas toks,kad ledus reikia ištirpinti o pienas būtinas?o ant stalo toks ledų žiedas greičiau tirpsta nei kokios kitokios masės želiukas?nu kaip įdomiai su ledais,nebūčiau sugalvojuis thumbup.gif

na piena pyliau tam kas praskiesti,nes labai tirsti ledai mirksiukas.gif na o istirpt tai neistirpsta nes zelatina saugo mirksiukas.gif aisku kambario temperatura turetu buti vesesne jei ilgiau stovetu tortas mirksiukas.gif bet skanu labai 4u.gif
Atsakyti
*dew*, tapau jūsų grožių gerbėja biggrin.gif Planuoju įsigijus žiedą mokytis iš jūsų patirties biggrin.gif Būtinai pamėginsiu su ledais padaryti, suviliojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 11, 20:55)
*dew*, tapau jūsų grožių gerbėja  biggrin.gif Planuoju įsigijus žiedą mokytis iš jūsų patirties  biggrin.gif Būtinai pamėginsiu su ledais padaryti, suviliojo  thumbup.gif

oj ka jus doh.gif pas mane cia tik pradzia, as nieko gero nemoku, jus ideju pasieiskokite pirmame puslapyje tose nuorodose, is cia as ismokau biggrin.gif mirksiukas.gif o paskui pati kazka sugalvoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 12, 09:36)
oj ka jus doh.gif pas mane cia tik pradzia, as nieko gero nemoku, jus ideju pasieiskokite pirmame puslapyje tose nuorodose, is cia as ismokau biggrin.gif  mirksiukas.gif o paskui pati kazka sugalvoju. mirksiukas.gif

Aš čia jau senokai seilę varvinu, tai visokių grožių prisižiūrėjau lotuliukas.gif Tiesiog norėjau pasakyti, kad jūsų želė nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

pasirodau ir as su savo pirmuoju tortuku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 12, 19:29)
Aš čia jau senokai seilę varvinu, tai visokių grožių prisižiūrėjau  lotuliukas.gif Tiesiog norėjau pasakyti, kad jūsų želė nuostabiai atrodo  thumbup.gif

na aciu uz komplimenta blush2.gif
QUOTE(euforbija @ 2010 01 12, 21:47)

pasirodau ir as su savo pirmuoju tortuku... smile.gif

labai apetitnas zeliukas thumbup.gif sveikinu jums pacvyko pagaminti labai grazu torciuka 4u.gif
Atsakyti
Euforbija, labai skaniai atrodo torčiukas thumbup.gif

Aš irgi atnešu želiuką, kurio jau nebėra biggrin.gif tik kai jau išėmiau pamačiau kaip kreivai mano šaldytuvas stovi doh.gif teks kitą kartą teks su gulsčiuku išlyginti, prieš dedant tortą biggrin.gif

user posted image

Balti sluoksniai viduriniai- grietinėlė ir pienas. Apatinis- varškė ir grietinėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortuncike: 12 sausio 2010 - 23:22
QUOTE(Fortuncike @ 2010 01 12, 23:21)
Euforbija, labai skaniai atrodo torčiukas  thumbup.gif

Aš irgi atnešu želiuką, kurio jau nebėra  biggrin.gif tik kai jau išėmiau pamačiau kaip kreivai mano šaldytuvas stovi  doh.gif teks kitą kartą teks su gulsčiuku išlyginti, prieš dedant tortą  biggrin.gif

user posted image

Balti sluoksniai viduriniai- grietinėlė ir pienas. Apatinis- varškė ir grietinėlė.

nieko tokio, visko pasitaiko, bet vistiek skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 13 sausio 2010 - 10:13
Nuostabūs želiukai thumbup.gif Aš va, jau žiedą užsisakiau, tai laukiu nesulaukiu bigsmile.gif O šian padariau paprastą žėlę indukuose iš kompoto naminio su slyvom, man taip skanu, natūralus skonis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurinija: 13 sausio 2010 - 18:45
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 13, 18:44)
Nuostabūs želiukai  thumbup.gif Aš va, jau žiedą užsisakiau, tai laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif  O šian padariau paprastą žėlę indukuose iš kompoto naminio su slyvom, man taip skanu, natūralus skonis  smile.gif

va gaila, kad as neturiu kompoto smile.gif
Atsakyti
Na ir grožybės čia pas jus merginos bigsmile.gif
Noriu ir aš ismokti toki tortą pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonexe @ 2010 01 13, 23:28)
Na ir grožybės čia pas jus merginos bigsmile.gif
Noriu ir aš ismokti toki tortą pasidaryti 4u.gif

pasiskaitykit temele ir ismoksit, tikrai nera sunku mirksiukas.gif
Atsakyti