QUOTE(*dew* @ 2010 01 09, 03:59)
smagu, gavot puikia dovana patariu daryti taip, bent jau as taip darau, gaunasi labai skaniai dekit vaisiu, pilkit slioksniuka vienokios zele, paskui kitokios, vel kitokios, pvz padarykite 3 sluoksnius is paprastos zele.tada jei norite kad paskutinis sluoksnis butu labai varskinis imkite 2 pokelius varskes ir pilkite jogurto apie 0,5 l ir 30 gr zelatinos. kai maisysite su zelatina turi butu tiek mase tiek zelatina kambario temperaturos.
jei norite maziau varskinio imkite 1 pakeli varskes ir daugiau jogurto.zelatinos tiek pat. ir nepamirskite sauksteli vanilinio cukraus, gaunasi kaip surelis, nerealiai skanus, dar i pariosta mase galite deti paruostos uzstengusios zeles gabaliuku, graziai atrodo
va taip.tik graziau butu stambesniais kubeliais.skonis pasaka.
jei norite maziau varskinio imkite 1 pakeli varskes ir daugiau jogurto.zelatinos tiek pat. ir nepamirskite sauksteli vanilinio cukraus, gaunasi kaip surelis, nerealiai skanus, dar i pariosta mase galite deti paruostos uzstengusios zeles gabaliuku, graziai atrodo
va taip.tik graziau butu stambesniais kubeliais.skonis pasaka.
aciu jums labai uz atsakyma, taip ir darysiu , o zelatina istirpdinti piene ar vandenuke galyma, kokioj 0,5 stiklines