Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

QUOTE(*dew* @ 2010 01 09, 03:59)
smagu, gavot puikia dovana thumbup.gif patariu daryti taip, bent jau as taip darau, gaunasi labai skaniai rolleyes.gif dekit vaisiu, pilkit slioksniuka vienokios zele, paskui kitokios, vel kitokios, pvz padarykite 3 sluoksnius is paprastos zele.tada jei norite kad paskutinis sluoksnis butu labai varskinis imkite 2 pokelius varskes ir pilkite jogurto apie 0,5 l ir 30 gr zelatinos. kai maisysite su zelatina turi butu tiek mase tiek zelatina kambario temperaturos.
jei norite maziau varskinio imkite 1 pakeli varskes ir daugiau jogurto.zelatinos tiek pat. ir nepamirskite sauksteli vanilinio cukraus, gaunasi kaip surelis, nerealiai skanus, dar i pariosta mase galite deti paruostos uzstengusios zeles gabaliuku, graziai atrodo smile.gif
user posted image va taip.tik graziau butu stambesniais kubeliais.skonis pasaka.

aciu jums labai uz atsakyma, taip ir darysiu mirksiukas.gif , o zelatina istirpdinti piene ar vandenuke galyma, kokioj 0,5 stiklines
Atsakyti
Ar piene galima želatiną tirpint nežinau, bet aš visad tirpinu vandenį arba jei naudoju kokius konservuotus vaisiu, tai jų sirupe ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lincia @ 2010 01 09, 12:27)
aciu jums labai uz atsakyma, taip ir darysiu mirksiukas.gif , o zelatina istirpdinti piene ar vandenuke galyma, kokioj 0,5 stiklines

geriau nerizikuokit piene tirpinti, kazin ar kas gautusi sildant...na net nezinau biggrin.gif tirpinkit vandenyje, uzpilkit vandeniu kad apsemtu, na puse stiklines manau tinka tokiam kiekui zelatinos.tik va nesupilkit siltos zelatinos i sal;ta mase, bus kapec doh.gif sutrauks zelatina doh.gif as vienakart jau nusvilau doh.gif
Atsakyti
aciuuuuuuuuuuuuuuu Jums mergaites, pirmadieni darysiu, brukstelsiu kaip gausis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif visad skaitinėju jūsų temą, bet nerašiau niekad. Bet kai prisižiūriu jūsų grožybių, tai jau taip apetitas visad sukyla biggrin.gif Aš dabar užsikabinus ant ale putėsių su želė. Visai skanu ir paprasta. Pasidarau kokius tris ar keturis pakelius skirtingų skonių ir spalvų, tik pilu apie 300 ml vandens. Kai sustingsta, išplaku indelį kondensuoto pieno, bet nesaldinto iki putų kol maždaug padvigubėja. Įmaišau želatinos ir cukraus arba iškart želė ir tarkuotų gabaliukų sustingusios želė. Na, maniškiams šis skonis labai patinka thumbup.gif kartais tokį darau kaip sluoksnį, o kai tingisi daug daryt, sueina vienas lotuliukas.gif

Klausimėlį turiu. Visad pagailiu pinigų formai. Kaip manot, ar didelis skirtumas tarp silikoninės paprastos formos ir tupeware? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 09, 17:11)

Klausimėlį turiu. Visad pagailiu pinigų formai. Kaip manot, ar didelis skirtumas tarp silikoninės paprastos formos ir tupeware?  smile.gif

na as pati patirties neturiu su silikonine, bet skaiciau cia SM mergasites rase kad skirtumas yra, TW daug geriau ir graziau issiima mirksiukas.gif
Atsakyti
negailėkit pinigiukų TW želinei formelei, joje paruošite ne tik saldžius želiukus, bet ir mėsos drebučius, galit formuoti šventinių stalų patiekalus, bulvių košę sukrėsti paspausti ir išversti, aš netgi mėsos kepsnį jame su įdaru esu užšaldžius, paskui išimi ir kepi thumbup.gif liuks reikalas 4u.gif nori tuščiavidurį daraisi, nori pilnavidurį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 19:44)
negailėkit pinigiukų TW želinei formelei, joje paruošite ne tik saldžius želiukus, bet ir mėsos drebučius, galit formuoti šventinių stalų patiekalus, bulvių košę sukrėsti paspausti ir išversti, aš netgi mėsos kepsnį jame su įdaru esu užšaldžius, paskui išimi ir kepi  thumbup.gif liuks reikalas  4u.gif nori tuščiavidurį daraisi, nori pilnavidurį  4u.gif

tikrai super dalykelis tik va dar mazai zinau ka galima jame daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 09, 20:47)

manau tikrai atrasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 22:26)

aciu 4u.gif kazkada narsiau ieskojau receptuku...sumasciau daryti ledu torta.na ledu turiu 2 kg, vysniniu ir vaniliniu, tai galvoju kaip ydomiai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2010 01 09, 18:11)
Aš dabar užsikabinus ant ale putėsių su želė.

Klausimėlį turiu. Visad pagailiu pinigų formai. Kaip manot, ar didelis skirtumas tarp silikoninės paprastos formos ir tupeware?  smile.gif

Va va, čia mano ir mėgstamas ir labai greitas želiukas desertukas thumbup.gif

Jei tik gali sau leist ją nusipirkt, ir mėgsti želiukus, tai tikrai nesigailėsi įsigijusi. Tikrai superinis gaminys.

QUOTE(*dew* @ 2010 01 09, 21:47)

Pažiūrinėk čia, gal pritaikysi ką ir sau mirksiukas.gif

http://www.saule-tw....o...5&Itemid=56

http://www.kitaforma..._id=277&lang=lt

ir dar turiu nemažai neblogų sūrių desertukų, bet juos būtų patogiau siųst per emeilą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 01 10, 10:20)

ir dar turiu nemažai neblogų sūrių desertukų, bet juos būtų patogiau siųst per emeilą ax.gif

tai prasau atsiuskite rdili09@gmail.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti