šiokiu oru greitai stengsta, dar spėtumėt susipilstyti tai Monikute per Tavo vaišių stalą ir išėjo čia man
pries seventes maximoj aptikau dr. oetker deserta "aranca" su akcija buvo, tai nusipirkau. galvojau eiline sintetika,nes atidarius pakeli, nesuzavejo citrinos aromatas. bet visai nieko desertas gavosi. net tortui spejau panaudoti ta krema.
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 14:54)
skanu, skanu
pirmas sluoksnis trintos šaldytos barškės žemuoginiame želė, antras sluoksnis jogurtas melionai + avietės + grietinėlės skonio želė ir paskutinis sluoksnis citrininis, dėl mano prasto tortinės pasirinkimo, nesimato, bet skanu
pirmas sluoksnis trintos šaldytos barškės žemuoginiame želė, antras sluoksnis jogurtas melionai + avietės + grietinėlės skonio želė ir paskutinis sluoksnis citrininis, dėl mano prasto tortinės pasirinkimo, nesimato, bet skanu
sakes, kaip noriu reiks butinai pasidaryti, turiu dar indeli saldytu braskiu trintu jeigu galima issamiau paaiskinkit kaip daret balta sluoksni
QUOTE(*dew* @ 2010 01 06, 13:58)
sakes, kaip noriu reiks butinai pasidaryti, turiu dar indeli saldytu braskiu trintu jeigu galima issamiau paaiskinkit kaip daret balta sluoksni
Į kambario temperatūros jogurtą (apie 700 ml) pyliau 2 pakelius grietinėlės skonio želė pagamintą ir atvėsintą (tirpinau 0,5 l vandens), bet man per saldu, tiesiog norėjau išbandyti grietinėlės skonio želė o braškes sutryniau blenderiu ir užuliau irgi 2 oakeliais skoninės žemuogių želė tirpintos taip pat 0,5 litro vandens...į jogurtą būtų buvę skanu vaisių, ale buvo gerai ir be jų patį žiedą TW žiede dariau, o viduriuką iš likučių pudingo indelyje paskui įverčiau į vidurį
ateinu ir aš su savo šedevrais
šitą dariau naujų metų sutikimo vakarui,tai gavosi toks niamnis tikrai ir labai šokoladas tiko
o šitą tortuką dariau mamos gimtadieniui,tai skonis geras,bet ale vaizdas kažkokia makaliūzė ir spalvų nesuderinamumas ryškus visgi man skaniau kai mažiau tų sluoksnių ir per daug skonių nesimaišo,otai čia dėjau ir varškės ir jogurto,ir grietinės ir riešutų ir kondencuoto pieno ir vaisinės želė.Iš didelio rašto išėjau iš krašto
šitą dariau naujų metų sutikimo vakarui,tai gavosi toks niamnis tikrai ir labai šokoladas tiko
o šitą tortuką dariau mamos gimtadieniui,tai skonis geras,bet ale vaizdas kažkokia makaliūzė ir spalvų nesuderinamumas ryškus visgi man skaniau kai mažiau tų sluoksnių ir per daug skonių nesimaišo,otai čia dėjau ir varškės ir jogurto,ir grietinės ir riešutų ir kondencuoto pieno ir vaisinės želė.Iš didelio rašto išėjau iš krašto
QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 14:33)
Į kambario temperatūros jogurtą (apie 700 ml) pyliau 2 pakelius grietinėlės skonio želė pagamintą ir atvėsintą (tirpinau 0,5 l vandens), bet man per saldu, tiesiog norėjau išbandyti grietinėlės skonio želė o braškes sutryniau blenderiu ir užuliau irgi 2 oakeliais skoninės žemuogių želė tirpintos taip pat 0,5 litro vandens...į jogurtą būtų buvę skanu vaisių, ale buvo gerai ir be jų patį žiedą TW žiede dariau, o viduriuką iš likučių pudingo indelyje paskui įverčiau į vidurį
aciu, butinai pabandysiu
Paslaptingoji, koki grazus zeliukai
Klausykit kai darot zele sluoksniais, kai uzpilat viena sluoskni, kiek ilgai laukiat kol sustingsta?
QUOTE(kabesita @ 2010 01 07, 12:08)
Klausykit kai darot zele sluoksniais, kai uzpilat viena sluoskni, kiek ilgai laukiat kol sustingsta?
kuo plonesnis sluoksnis tuo greičiau stingsta.Dar žiūrint koks sluoksnis,pėvėzė grietinės masė stingsta super greitai.Bet vistiek jei daug žadi sluoksniuot,tai geriau pradėt daryt ryte,kad vakare nevėlai baigtum
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 01 07, 12:34)
kuo plonesnis sluoksnis tuo greičiau stingsta.Dar žiūrint koks sluoksnis,pėvėzė grietinės masė stingsta super greitai.Bet vistiek jei daug žadi sluoksniuot,tai geriau pradėt daryt ryte,kad vakare nevėlai baigtum
O mazdaug reikia laukt apie 1 val? O gal galetum parasyt, kaip grietinine mase daryt?
Kartais ir 10 min uztenka Jei labai gerai sustings ir tada kita sluoksni uzpilsi, gali jie atsiskirti valgant. Visos dienos tikrai tortui nereikia, bet per 3 sunkoka padaryti jei sluoksniu daug. As sumasciau karta 9 val vakaro daryti, tai kokybe nukentejo
QUOTE(laurindre @ 2010 01 07, 12:52)
Kartais ir 10 min uztenka
As bandziau pries Kaledas daryt, tai man per 10 min tikrai neuzstingo nebet tikrai sluoksnis plonesnis butu
Aš prieš kalėdas bandžiau pirmą kartą daryti pyragą..tisa su pirktiniu bikvitu ir su grietines-persikų pertepimu..nžn ar ten želatino buvo per daug ar kas kita, bet labai greitai sustingo (apie 15 min)..ir čia buvo minusas nes nelabai sukibo su biskvitu ..bet buvo labai skanu