Žele ir aš šiandien visą dieną dariau sluoksniavau su jogurtu susitingo tai labai gerai
bet neturiu žele žiedo tai dariau į paprastą dubenį ,o spėju iš jo apversti žele neeis? tai teks šaukštu kabinti
niu sluoksniuju ir as siandiena..
ir va sumasciau mandarinu skilteles gabaliukais supjaustyti, nes dideli mandarinai buvo... ir dbr mastau ar man sustengs ta zele
Papildyta:
as is darau i dubeni.. gi isimti eina is bet kokio, reikia tik i silta vandeni pamerkti pries tai... tik ne per karsta...
ir va sumasciau mandarinu skilteles gabaliukais supjaustyti, nes dideli mandarinai buvo... ir dbr mastau ar man sustengs ta zele
Papildyta:
QUOTE(Arletė @ 2009 12 30, 20:18)
Žele ir aš šiandien visą dieną dariau sluoksniavau su jogurtu susitingo tai labai gerai
bet neturiu žele žiedo tai dariau į paprastą dubenį ,o spėju iš jo apversti žele neeis? tai teks šaukštu kabinti
as is darau i dubeni.. gi isimti eina is bet kokio, reikia tik i silta vandeni pamerkti pries tai... tik ne per karsta...
QUOTE(ERVInga @ 2009 12 30, 15:14)
Aš jogurto 0,7 litro ir želatina ištirpinau maždaug 80 ml vandens... Nu tikiuosi užstings....
labai daug vandens pylete as pilu, kad apsemtuir viskas
QUOTE(lineva @ 2009 12 30, 16:53)
As irgi labai megstu zele, yapc jogurtine grietinine, tik dar niekada nedariau su biskvitu , esu dariusi su sausainiais, bet man nepatiko, nes jie kazkaip isbrinko, na ir neskanu buvo
na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o virsui zeles sluoksniai(foto ikelsiu ryt) tai dabar bijau kad bus nesaknu
QUOTE(lialytia @ 2009 12 30, 17:48)
Aš naudoju TW žiedą, tai prieš darydama želiuką, formą patepu trupučiu aliejaus ir galiausiai viskas kuo puikiausiai išsiima
Esu darius silikoninėj širdelės formoj želiuką, bet sunku ją patepti aliejumi, nes vistiek, kad ir patepiau, neišsiėmė taip gražiai ir idealiai kaip iš plastmasinės formos. Ir nereikia nei į jokį karštą vandenį kišti - tiesiog nepamirškite aliejumi patepti vos vos - ir želiukas pats apvertus formą gražiai iškris
Esu darius silikoninėj širdelės formoj želiuką, bet sunku ją patepti aliejumi, nes vistiek, kad ir patepiau, neišsiėmė taip gražiai ir idealiai kaip iš plastmasinės formos. Ir nereikia nei į jokį karštą vandenį kišti - tiesiog nepamirškite aliejumi patepti vos vos - ir želiukas pats apvertus formą gražiai iškris
zinokite man taip paprastai neissiima is TW ziedo, kad tik apvertus isskristu as ji apverciu, bet stovi kaip stovejas zeliukas, tad paimu pradarau virsutini dangteli, pagauna oro ir islekia siandien dariau 2 zeliukus, vienas jau padarytas, antras vis dar pilstomas sis antrasis su vyniotiniu, bet nebus grazus, gan paprastas.
Su plikytais sausainiais kita karta pabandyk
QUOTE(*dew* @ 2009 12 30, 21:50)
na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o virsui zeles sluoksniai(foto ikelsiu ryt) tai dabar bijau kad bus nesaknu
zinokite man taip paprastai neissiima is TW ziedo, kad tik apvertus isskristu as ji apverciu, bet stovi kaip stovejas zeliukas, tad paimu pradarau virsutini dangteli, pagauna oro ir islekia siandien dariau 2 zeliukus, vienas jau padarytas, antras vis dar pilstomas sis antrasis su vyniotiniu, bet nebus grazus, gan paprastas.
as ir ka tik pasidariau TW ziede ir pirma kart sudejau sausainius i grietineles zele ,ziuresim ,kas cia bus stengiaus det juos i salta bepradedancia stingt
O su tuo pradarymu ,man neisdege ,nuemiau su virsutiniu sluoksniu ,tai merkiu i vandeni silta ,su aliejum tept nemeginau dar....
As darau kelinta karta sluoksniais:
1.kivi zele su konservuotom kriausem
2.grietineles zele su vysniom
3.braskiu zele su pjaustyta uzsaldyta sv.braskiu uogiene
4.karameles zele
foto imesiu ,jei graziai isimsiu
labai daug vandens pylete as pilu, kad apsemtuir viskas
Kitą kartą žinosiu
QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 21:56)
tie kur buna minkstuciai skanuciai? ar kitokiu yra?
na va imesiu pora foto:sis su sausainiais jogurte
o sis su braskiniu vynuotiniu, dejau plonoais raizineliais, tai gavosi 3 sluoksniais.nesistengiau darydama si, tai gavosi toks paprastas labai.jau nebuvo laiko terliotis
QUOTE(juratata @ 2009 12 30, 20:52)
O ačiū žinosiu
QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 16:54)
Pabandyk su kursenu vyniotiniu, tikrai nenusivilsi. Jis labai tinka prie baltos zele
Aciukas pabandysiu
na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o
Tai man neskanu, gal jums bus labai skanu , mano gal netinkamas pasirinkimas buvo, as dejau tuos paprastus selgos sausainius
QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 21:56)
reiks irgi pabandyti, nes plikyti mano megiamiausi sausainiai
QUOTE(*dew* @ 2009 12 31, 11:17)
Atrodo laaaaaabai skaniai
QUOTE(*dew* @ 2009 12 31, 11:17)
na va imesiu pora foto:sis su sausainiais jogurte
kaip gražu ir skanu - pasidarbavai su sluoksniukais
QUOTE(ERVInga @ 2009 12 31, 15:17)
kaip gražu ir skanu - pasidarbavai su sluoksniukais
cia dar nieko, esu taip visa torta susluoksniavustaui vargau apie 3-4 val