Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

Žele ir aš šiandien visą dieną dariau smile.gif sluoksniavau su jogurtu wub.gif susitingo tai labai gerai thumbup.gif
bet neturiu žele žiedo tai dariau į paprastą dubenį ,o spėju iš jo apversti žele neeis? tai teks šaukštu kabinti doh.gif
Atsakyti
niu sluoksniuju ir as siandiena..
ir va sumasciau mandarinu skilteles gabaliukais supjaustyti, nes dideli mandarinai buvo... ir dbr mastau ar man sustengs ta zele g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arletė @ 2009 12 30, 20:18)
Žele ir aš šiandien visą dieną dariau  smile.gif  sluoksniavau su jogurtu  wub.gif  susitingo tai labai gerai  thumbup.gif
bet neturiu žele žiedo tai dariau į paprastą dubenį ,o spėju iš jo apversti žele neeis? tai teks šaukštu kabinti  doh.gif

as is darau i dubeni.. gi isimti eina is bet kokio, reikia tik i silta vandeni pamerkti pries tai... tik ne per karsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 30 gruodžio 2009 - 20:52
QUOTE(ERVInga @ 2009 12 30, 15:14)
Aš jogurto 0,7 litro ir želatina ištirpinau maždaug 80 ml vandens... Nu tikiuosi užstings.... unsure.gif

labai daug vandens pylete g.gif as pilu, kad apsemtuir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(lineva @ 2009 12 30, 16:53)
As irgi labai megstu zele, yapc jogurtine grietinine, tik dar niekada nedariau su biskvitu g.gif , esu dariusi su sausainiais, bet man nepatiko, nes jie kazkaip isbrinko, na ir neskanu buvo g.gif  schmoll.gif

na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o virsui zeles sluoksniai(foto ikelsiu ryt) tai dabar bijau kad bus nesaknu unsure.gif

QUOTE(lialytia @ 2009 12 30, 17:48)
Aš naudoju TW žiedą, tai prieš darydama želiuką, formą patepu trupučiu aliejaus ir galiausiai viskas kuo puikiausiai išsiima  mirksiukas.gif
Esu darius silikoninėj širdelės formoj želiuką, bet sunku ją patepti aliejumi, nes vistiek, kad ir patepiau, neišsiėmė taip gražiai ir idealiai kaip iš plastmasinės formos. Ir nereikia nei į jokį karštą vandenį kišti - tiesiog nepamirškite aliejumi patepti vos vos - ir želiukas pats apvertus formą gražiai iškris  mirksiukas.gif

zinokite man taip paprastai neissiima is TW ziedo, kad tik apvertus isskristu schmoll.gif biggrin.gif as ji apverciu, bet stovi kaip stovejas zeliukas, tad paimu pradarau virsutini dangteli, pagauna oro ir islekia thumbup.gif thumbup.gif siandien dariau 2 zeliukus, vienas jau padarytas, antras vis dar pilstomas biggrin.gif sis antrasis su vyniotiniu, bet nebus grazus, gan paprastas.
Atsakyti
Su plikytais sausainiais kita karta pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 12 30, 21:50)

na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o virsui zeles sluoksniai(foto ikelsiu ryt) tai dabar bijau kad bus nesaknu unsure.gif
zinokite man taip paprastai neissiima is TW ziedo, kad tik apvertus isskristu schmoll.gif  biggrin.gif as ji apverciu, bet stovi kaip stovejas zeliukas, tad paimu pradarau virsutini dangteli, pagauna oro ir islekia thumbup.gif  thumbup.gif siandien dariau 2 zeliukus, vienas jau padarytas, antras vis dar pilstomas biggrin.gif sis antrasis su vyniotiniu, bet nebus grazus, gan paprastas.

as ir ka tik pasidariau TW ziede ir pirma kart sudejau sausainius i grietineles zele smile.gif ,ziuresim ,kas cia bus stengiaus det juos i salta bepradedancia stingt g.gif

O su tuo pradarymu ,man neisdege ,nuemiau su virsutiniu sluoksniu g.gif ,tai merkiu i vandeni silta ,su aliejum tept nemeginau dar....

As darau kelinta karta sluoksniais:
1.kivi zele su konservuotom kriausem
2.grietineles zele su vysniom
3.braskiu zele su pjaustyta uzsaldyta sv.braskiu uogiene
4.karameles zele
foto imesiu ,jei graziai isimsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
labai daug vandens pylete g.gif as pilu, kad apsemtuir viskas mirksiukas.gif

Kitą kartą žinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 21:56)

tie kur buna minkstuciai skanuciai? ar kitokiu yra? biggrin.gif

na va imesiu pora foto:sis su sausainiais jogurte
user posted image
o sis su braskiniu vynuotiniu, dejau plonoais raizineliais, tai gavosi 3 sluoksniais.nesistengiau darydama si, tai gavosi toks paprastas labai.jau nebuvo laiko terliotis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 12 30, 20:52)

as is darau i dubeni.. gi isimti eina is bet kokio, reikia tik i silta vandeni pamerkti pries tai... tik ne per karsta...

O ačiū smile.gif žinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 16:54)
Pabandyk su kursenu vyniotiniu, tikrai nenusivilsi. Jis labai tinka prie baltos zele wub.gif

Aciukas pabandysiu mirksiukas.gif

na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o

Tai man neskanu, gal jums bus labai skanu mirksiukas.gif , mano gal netinkamas pasirinkimas buvo, as dejau tuos paprastus selgos sausainius g.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 12 30, 21:56)

reiks irgi pabandyti, nes plikyti mano megiamiausi sausainiai thumbup.gif

QUOTE(*dew* @ 2009 12 31, 11:17)

Atrodo laaaaaabai skaniai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmas pasibandymas
Pirmas sluoksnis žele vyšnių
antras jogurtas žemuogių
trečias citrinų žele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 12 31, 11:17)

na va imesiu pora foto:sis su sausainiais jogurte

bigsmile.gif kaip gražu ir skanu - pasidarbavai su sluoksniukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2009 12 31, 15:17)
bigsmile.gif kaip gražu ir skanu - pasidarbavai su sluoksniukais 4u.gif

cia dar nieko, esu taip visa torta susluoksniavustaui vargau apie 3-4 val doh.gif
Atsakyti