QUOTE(ERVInga @ 2009 12 30, 15:14)
Aš jogurto 0,7 litro ir želatina ištirpinau maždaug 80 ml vandens... Nu tikiuosi užstings....
labai daug vandens pylete

as pilu, kad apsemtuir viskas
QUOTE(lineva @ 2009 12 30, 16:53)
As irgi labai megstu zele, yapc jogurtine grietinine, tik dar niekada nedariau su biskvitu

, esu dariusi su sausainiais, bet man nepatiko, nes jie kazkaip isbrinko, na ir neskanu buvo
na va, o as siandien pirmakart dariau su sausainiais jogurte, pagrindas toks o virsui zeles sluoksniai(foto ikelsiu ryt) tai dabar bijau kad bus nesaknu
QUOTE(lialytia @ 2009 12 30, 17:48)
Aš naudoju TW žiedą, tai prieš darydama želiuką, formą patepu trupučiu aliejaus ir galiausiai viskas kuo puikiausiai išsiima
Esu darius silikoninėj širdelės formoj želiuką, bet sunku ją patepti aliejumi, nes vistiek, kad ir patepiau, neišsiėmė taip gražiai ir idealiai kaip iš plastmasinės formos. Ir nereikia nei į jokį karštą vandenį kišti - tiesiog nepamirškite aliejumi patepti vos vos - ir želiukas pats apvertus formą gražiai iškris
zinokite man taip paprastai neissiima is TW ziedo, kad tik apvertus isskristu

as ji apverciu, bet stovi kaip stovejas zeliukas, tad paimu pradarau virsutini dangteli, pagauna oro ir islekia

siandien dariau 2 zeliukus, vienas jau padarytas, antras vis dar pilstomas

sis antrasis su vyniotiniu, bet nebus grazus, gan paprastas.