QUOTE(crema @ 2009 12 30, 18:33)
Sveikos,
neseniai pradėjau eksperimentuoti su balta ir spalvota želė, gaila, kad tik dabar atradau šią temą
nes žiauriai mėgstu šitą skanėstą
Bet dar nei karto nepavyko gražiai iš formos išimti savo skanėstų, visalaik sugadinu
Nu nemoku aš įkišti į karštą vandenį trumpam, nors tu ką... arba jau kai įkišu, tai nieko nebelieka
Dabar pasiskaičiau, kad naudojat TW žiedą, bet pažiūrėjau kataloge - mano galva jis plastmasinis
O prie silikoninių formų nieko panašaus nėra
Dar pasiskaičiau, kad aliejumi patepate truputį formą, tai būtinai reikės taip daryti
Žodžiu help, padėkite paaiškinkite kokiose formose jūs želiukus darote ir kaip išiminėjate. Ačiū labai
Aš naudoju TW žiedą, tai prieš darydama želiuką, formą patepu trupučiu aliejaus ir galiausiai viskas kuo puikiausiai išsiima
Esu darius silikoninėj širdelės formoj želiuką, bet sunku ją patepti aliejumi, nes vistiek, kad ir patepiau, neišsiėmė taip gražiai ir idealiai kaip iš plastmasinės formos. Ir nereikia nei į jokį karštą vandenį kišti - tiesiog nepamirškite aliejumi patepti vos vos - ir želiukas pats apvertus formą gražiai iškris