Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

QUOTE(*dew* @ 2009 12 21, 09:56)
bigsmile.gif o fainai aitrodo bigsmile.gif liaaabai grazu wub.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(sapetrausk @ 2009 12 21, 11:13)
paprasta, bet efektinga  wub.gif  4u.gif

Ačiū, atrodė tikrai gražiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2009 12 21, 21:23)
O tie sausainiai neistirpsta? ir kokio dydzio gabaliukus det galima?

ir dar ka manot, jei i grietineles zele idet bananu gabaliuku ar skaniai gautusi? ir tarkim antra sluoksni karameline zele su selgos sausianiais?  g.gif  Nes nusipirkau grietineles ir karamelines zele, bet manau reik kazka idet kad skaniau butu:)

Na jie minkšti pasidaro, nebekieti, bet neištirpsta ax.gif Palaužyti gabaliukais juos ir tiek mirksiukas.gif

Skanu bananai į žele, tik jei saldoki, o ir grietinėlės ir karamelės žele gana saldžios, gali ir kokių rūgštesnių vaisių įdėt, mandarinų pvz. g.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai darau želiukus, tik nefotografuotu blush2.gif Neseniai dariau su kondensuotu pienu tai visiems labai patiko. Ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
as mastau kaledoms deserta lengva daryt - vanilinio pudingo zele (dar ideciau truputi gal kondensuoto), su siltu svieziu (tiksliau saldytu) trintu braskiu padazu. Ar kas esat bande daryt zele is pudingo (kur buna virti is pakeliu), tik idedant truputi zele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2009 12 21, 21:16)
Pas mane dabar net dvi duonkepės darbuojasi, ir juokingiausia, tip top tokios pačios, tik pavadinimai kiti ETA ir Swan, bet čia angliškas pavadinimas Etos  biggrin.gif

Dar ne pagyriau fermerių duona, statau didelį pliusą ir įtraukiau į savo mėgstamiausius  thumbup.gif

AngeleZ, duonai naudok, dar raugą užstatyk

Saulėgrąža
, aš paprasta duona du kart dienoj dabar kepu(vyrai atostogauja), o dar batoną, dabar pyragai, kučiukai... bigsmile.gif

merginos, šaunuolės - padėkit, kiek dėti paprastos stambios želatinos į litrą jogurto? ant pokiuko nieko nerašo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 12 22, 14:44)
merginos, šaunuolės - padėkit, kiek dėti paprastos  stambios želatinos į litrą jogurto? ant pokiuko nieko nerašo sad.gif

Sakyčiau kokį 30g.
Atsakyti
bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 22, 11:50)
Na jie minkšti pasidaro, nebekieti, bet neištirpsta ax.gif Palaužyti gabaliukais juos ir tiek mirksiukas.gif

Skanu bananai į žele, tik jei saldoki, o ir grietinėlės ir karamelės žele gana saldžios, gali ir kokių rūgštesnių vaisių įdėt, mandarinų pvz. g.gif

Dekui uz ats thumbup.gif bandysiu su sausainiais 4u.gif sluoksni su bananais, ir viena vaisines zele su kokiais mandarinais 4u.gif zodziu 3 sluoksniai gausis.

O beja kaip zele tarkim is vysniu kompoto su vysniom? g.gif Kazin gautusi kazkas? ir kiek mazdaug zelatinos det reik blush2.gif
Atsakyti
Su vysniu kompotu kuo puikiausiai thumbup.gif Zelatinos stiprumas skirtingas, ziurek ant pakelio kokiam kiekiui skysciu skirta 4u.gif
Atsakyti
As zadu varskes desertines det, kur pakeliuose, kiek jos det neisivaizduoju,zadu daug mazu sluoksniuku vaisiniu daryt ,Varske galvoju i grietineles skonio zele, nesu tokio zeliuko darius doh.gif
Atsakyti
As jau irgi "žolės" (kaip mano vyro dukterecia sako tongue.gif ) tortuku liga susirgau.
Eksperimentavau vakar iki 1h nakties su zele sluoksniais...neblogai gavosi kaip pirmas blynas (kai isismsiu is formos - idesiu, kad pakomentuotumet)
dar Kaledom desertini varskes suri su zele gabaliukais darysiu...patiko man tie spalvoti zaidimai...
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2009 12 22, 22:47)
As zadu varskes desertines det, kur pakeliuose, kiek jos det neisivaizduoju,zadu daug mazu sluoksniuku vaisiniu daryt ,Varske galvoju i grietineles skonio zele, nesu tokio zeliuko darius doh.gif

Daug varskes nedek, gal koki paliuka i 1 l. Jei daug varskes, jis toks sunkus gaunasi, kita dali naudok grietinele, galima ir grietines deti ir zinoma kazkiek vandens zelatinui istirpinti 4u.gif
Atsakyti