tortukai tikras skanumelis
Man cia beziurint ir besizavint merginu sugebejimais, sove tokia mintis. Gal kuri is Kauno gamina zele tortukus pagal uzsakymus? Nes man paciai cia aukstas pilotazas
O taip noretusi paivairinti vaisiu stala
O taip noretusi paivairinti vaisiu stala
jaki, o ar neidomu pabandyti paciai? Na, pirma karta neiseis, antra karta neiseis, trecia jau ir ziurek pavyks. Ar tiesiog nemegsti sukinetis virtuveje?
QUOTE(*Perla* @ 2009 11 11, 01:18)
Sveikos Kai isigyjau TW zele zieda-negaliu sustoti jis tiesiog nuostabus.viskas gavosi jau pirma karta.forma tepu aliejumi ir labai graziai isslysta.tikra stalo puosmena.jau isbandziau ir liezuvi jame daryti
Perla, o kaip žiede darei liežuvį? t.y. koks receptukas? Čia saldumynų tema, tai gal gali man į až? Ačiū.
Man irgi idomu kaip su tuo liezuviu ziede,smulkmena, gal pasidalintum receptu?
nemoku cia nieko ikelineti,tai galit nusikopinti nuoroda ir pamatysit kaip atrodo
http://public.fotki....sm/zele-ziedas/
Papildyta:
o geras,suveike nuoroda
http://public.fotki....sm/zele-ziedas/
Papildyta:
o geras,suveike nuoroda
Sveikutes,
Noriu patarimo visad balta sluoksni dariau su jogurtu o dabar noriu su varske padaryti bet nezinau proporciju o bijau pati eksperimentuoti nes darysiu gimtadieniui o ir laiko visai neliko.
Gal jus galetumete patarti kiek tada reik deti zelatinos? kazkur skaiciau kad pienas + varske + zelatina bet kokiu saltykiu??? dar galvoju o jei jogusrta sumaisyciau su varske tai kiek reik zelatinos - dvigubai?
Vienu zodziu pasimetusi esu - lauksiu jusu pagalbos
Noriu patarimo visad balta sluoksni dariau su jogurtu o dabar noriu su varske padaryti bet nezinau proporciju o bijau pati eksperimentuoti nes darysiu gimtadieniui o ir laiko visai neliko.
Gal jus galetumete patarti kiek tada reik deti zelatinos? kazkur skaiciau kad pienas + varske + zelatina bet kokiu saltykiu??? dar galvoju o jei jogusrta sumaisyciau su varske tai kiek reik zelatinos - dvigubai?
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 11 24, 10:02)
Sveikutes,
Zelatina dedasi i bendra mase. Jei jogurto su varske 1 lt, tai ir zelatinos desi 1 lt. skirta kieki
QUOTE(laurindre @ 2009 11 24, 11:29)
Zelatina dedasi i bendra mase. Jei jogurto su varske 1 lt, tai ir zelatinos desi 1 lt. skirta kieki
Supratau, bandysiu eksperimentuoti
Dėkui