Įkraunama...
Įkraunama...

Žele , žele tortai ir desertai - 3

tortukai tikras skanumelis essen.gif
Atsakyti
Man cia beziurint ir besizavint merginu sugebejimais, sove tokia mintis. Gal kuri is Kauno gamina zele tortukus pagal uzsakymus? ax.gif Nes man paciai cia aukstas pilotazas blush2.gif smile.gif
O taip noretusi paivairinti vaisiu stala 4u.gif
Atsakyti
jaki, o ar neidomu pabandyti paciai? Na, pirma karta neiseis, antra karta neiseis, trecia jau ir ziurek pavyks. Ar tiesiog nemegsti sukinetis virtuveje? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kai isigyjau TW zele zieda-negaliu sustoti thumbup.gif jis tiesiog nuostabus.viskas gavosi jau pirma karta.forma tepu aliejumi ir labai graziai isslysta.tikra stalo puosmena.jau isbandziau ir liezuvi jame daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2009 11 11, 01:18)
Sveikos 4u.gif Kai isigyjau TW zele zieda-negaliu sustoti thumbup.gif jis tiesiog nuostabus.viskas gavosi jau pirma karta.forma tepu aliejumi ir labai graziai isslysta.tikra stalo puosmena.jau isbandziau ir liezuvi jame daryti thumbup.gif

Perla, o kaip žiede darei liežuvį? t.y. koks receptukas? Čia saldumynų tema, tai gal gali man į až? Ačiū.
Atsakyti
Man irgi idomu kaip su tuo liezuviu ziede,smulkmena, gal pasidalintum receptu?
Atsakyti
nemoku cia nieko ikelineti,tai galit nusikopinti nuoroda ir pamatysit kaip atrodo biggrin.gif
http://public.fotki....sm/zele-ziedas/
Papildyta:
o geras,suveike nuoroda g.gif
Atsakyti
Pirmas mano nera grazus,bet buvo skanus.user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Noriu patarimo ax.gif visad balta sluoksni dariau su jogurtu o dabar noriu su varske padaryti bet nezinau proporciju o bijau pati eksperimentuoti nes darysiu gimtadieniui o ir laiko visai neliko.
Gal jus galetumete patarti kiek tada reik deti zelatinos? kazkur skaiciau kad pienas + varske + zelatina bet kokiu saltykiu??? dar galvoju o jei jogusrta sumaisyciau su varske tai kiek reik zelatinos - dvigubai?
Vienu zodziu pasimetusi esu - lauksiu jusu pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefertari.Lina @ 2009 11 24, 10:02)
Sveikutes,
Noriu patarimo  ax.gif visad balta sluoksni dariau su jogurtu o dabar noriu su varske padaryti bet nezinau proporciju o bijau pati eksperimentuoti nes darysiu gimtadieniui o ir laiko visai neliko.
Gal jus galetumete patarti kiek tada reik deti zelatinos? kazkur skaiciau kad pienas + varske + zelatina bet kokiu saltykiu??? dar galvoju o jei jogusrta sumaisyciau su varske tai kiek reik zelatinos - dvigubai?
Vienu zodziu pasimetusi esu - lauksiu jusu pagalbos  blush2.gif

Zelatina dedasi i bendra mase. Jei jogurto su varske 1 lt, tai ir zelatinos desi 1 lt. skirta kieki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 11 24, 11:29)
Zelatina dedasi i bendra mase. Jei jogurto su varske 1 lt, tai ir zelatinos desi 1 lt. skirta kieki 4u.gif

Supratau, bandysiu eksperimentuoti
Dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekada nededu zelatinos tiek kiek parasyta.dedu savo nuoziura.o as darau varske-citrinos isspaudziu-grietinele-zelatina.ir labai labai skaniai gaunasi baltas sluoksnis thumbup.gif
Atsakyti