Labai grazus pirmasis kurinys Tai kokie bus kiti
O pikantiskus galima daryti su citrinu sultimis ir zelatina Ir dar sio bei to del skonio
QUOTE(pumpica @ 2009 07 06, 22:09)
Gera, skani tema Mano pirmasis kurinys TW ziede
Papildyta:
Beje, noriu paklausti Monses, jeigu ji cia uzsuks - maciau labai grazius jos zele kiausinukus su krevetem berods -idomu, kokiu skysciu buvo uzpilta viskas -ar ten bulijonas ar kas nors kitko?
Papildyta:
Beje, noriu paklausti Monses, jeigu ji cia uzsuks - maciau labai grazius jos zele kiausinukus su krevetem berods -idomu, kokiu skysciu buvo uzpilta viskas -ar ten bulijonas ar kas nors kitko?
mmmmmmmmmmmmmm pasaka tortukas toks gaivus vasariškas
Monse užsuka virtualiai pasmaližiaut
Ne bulionas ten o specelus želatinas šaltienai ant pakuotės nupiešta šaltiena buvo,jis toks skaidrus.
pVZ....dedu į kiaušą kelis žirnelius krevetę ir užpilu tuo želatinu,tada į šaldytuva sustingsta tada dedu krapą kukurūzą aluvuogę vęl užpilu ir tttttt nes jei iš kart viską sudęsit tai tik vienam gale viskas ir bus. dariau tokius kiaušinukus ir iš spalvotos želatinos velykoms tai
QUOTE(Monse @ 2009 07 06, 20:50)
Ne bulionas ten o specelus želatinas šaltienai ant pakuotės nupiešta šaltiena buvo,jis toks skaidrus.
pVZ....dedu į kiaušą kelis žirnelius krevetę ir užpilu tuo želatinu,tada į šaldytuva sustingsta tada dedu krapą kukurūzą aluvuogę vęl užpilu ir tttttt nes jei iš kart viską sudęsit tai tik vienam gale viskas ir bus. dariau tokius kiaušinukus ir iš spalvotos želatinos velykoms tai
aaa, supratau dekui net nezinojau kad yra spec. zelatinu saltienai, reikes paieskot Tie kiausinukai super atrodo
sveikos
jungiuosi ir as i jusu buri zele gaminau ne pirma karta,bet si karta tragiskai nesiseke nestengo ir panasiai
Bandau ikelti foto
jungiuosi ir as i jusu buri zele gaminau ne pirma karta,bet si karta tragiskai nesiseke nestengo ir panasiai
Bandau ikelti foto
o kaip padaryti kad graziai isiimtu pati zele is formos?
QUOTE(spyglej @ 2009 07 15, 22:01)
Sveikos želių mylėtojos...noriu paklausti vieno klausimuko, nes darysiu pirmą kartą žele tortuką, ar man užteks 20 g. želatinos į 900 g.jogurto geriamo kad sustingtų...Ačiū katra atsakysit...
* į tavo kalsuimą atsakiau papuošimų temoje, nes ten pirma užmačiau
** formelę reikia vos vos aliejinais pirštais prasukti, ir iščiuoš dangtuką nuėmus
QUOTE(lialytia @ 2009 07 15, 21:01)
Mano želiukas iš įvairių uogų ir ivairiausių želė
Šitas želiukas labai estetiškas, natūralus ir kelia apetitą. Niu kai pridėta dirbtinių spalvų, mane siaubas ima, į gerklę tokio niekaip
Sveikos žele gamintojos
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Lolita2 @ 2009 07 21, 23:40)
Sveikos žele gamintojos
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
apie 20 g zelatino
QUOTE(Lolita2 @ 2009 07 21, 23:40)
Sveikos žele gamintojos
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
Sumasčiau pasidaryti tokius deserčiukus: jogurtą sumaišyti su želatina, pridėti aviečių, mėlynių. Tik va, neįsivaizduoju kiek to želatino dėti pvz litrui jogurto. Gal kuri nors galėtų man pagelbėti. Būčiau labai dėkinga
Reikia žiūrėti, kokia yra želatina. Jei oetkeris, tai litrui bendro tūrio (kartu su uogomis, ne tik jogurtui) turėtų užtekti ir 20 g., jei naudosite kitą - pažiūrėkite, ką rašo ant pakelio, nes yra ir tokios želatinos, kur reikia ir 30 g, o net ir 50 g litrui. Priklauso nuo želatinos stiprumo (bliumu)