aš ir galvoju, ko man putėsiai nesigavo, juk tundra saldintą pieną sudėjau ir dar cukraus įsidėjau, kad putėsiai saldesni būtų nei gaunasi paprastai, nu čia jau gamybinis anekdotas
Tortukas nieko ypatingo. Saldus geriamas jogurtas be priedu ,citrinine ir vysnine zele. I sitrinine del spalvos dar dazu geltonu ipyliau.
TW forma be vidurinio dangtelio
Olesta o kur tu ta sauksta zelatinos istirpinai ar vandeny,ir kokiam kieki o agrastu zele is pakeliu pas tave aciu
QUOTE(Linsta @ 2009 06 02, 18:47)
Olesta o kur tu ta sauksta zelatinos istirpinai ar vandeny,ir kokiam kieki o agrastu zele is pakeliu pas tave aciu
iš akies pyliau, gal tris kokis šaukštus vandens, labai nedaug, o agrastinė želė iš pakelių Dr.Oetkerio, gi naudokit kokia Jums patinka, aš įsidėjau tik tam, kad skonis buvo smalsu paragauti, nebuvau valgius anksčiau, man kažkiek į kivių panaši, tik agrastinė man skanesnė
Agrastines aš net nemačius tokios firmos Kažkokių lietuviškų mačiau.......
man parveža iš Lenkijos daug nemtytų LT skonių tos firmos
QUOTE(amorosa @ 2009 06 02, 10:40)
Tortukas nieko ypatingo. Saldus geriamas jogurtas be priedu ,citrinine ir vysnine zele. I sitrinine del spalvos dar dazu geltonu ipyliau.
gražus tortukas, kodėl sakai, kad nieko ypatingo.. tik kam tuos šokoladinius pabarstukus pylei... nesipjovė skonis? gal tiesiog kitos spalvos žele reikėjo patarkuot ant viršaus kaip daužtų stikliukų, ir viskas..
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 06 02, 22:59)
Olesta, gal galėtum pasakyt, kiek kainuoja Oetker žele ten? parduotuvėse? šiaip įdomu, kiek čia permokam
jei teisingai atsimenu, tai LT prekybos centruose Oetker žele pokutis kainuoja po 1,99 lito, kas būtų > 2 zlotų.
QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 10:51)
Olesta, gal galėtum pasakyt, kiek kainuoja Oetker žele ten? parduotuvėse? šiaip įdomu, kiek čia permokam
jei teisingai atsimenu, tai LT prekybos centruose Oetker žele pokutis kainuoja po 1,99 lito, kas būtų > 2 zlotų.
Galiu atsakyti aš : ši želė ten kainuoja 1,09 zl. Šiai dienai gautųsi 0,86 Lt. Skirtumas manau akivaizdus. Pas mus ji kainuoja 1,99-2,09 Lt.
Visada užsiperku 10-20 pokelių. Ir ten yra tokių, kokių pas mus net nemačius: agrastų, įvairių vaisių ir t.t.
nu va, viskas jau ir atsakyta, permokame dvigubai o skonių kokių yra
O praeitą savaitę kai buvau, tai buvo akcija ir kainavo po 0,99 zl.
Gal butu galima internetu uzsisakyti kad atsiustu?Mazu pigiau gautusi,nei ka mes permokame
QUOTE(Monse @ 2009 05 31, 10:24)
Dar dariau iš silkės tortas nežinau gal šioj temoi ir nevieta bet čia taip pat tortas ir naudota želatina gal kam pravers
burokai ,silkė morkos kiaušinis bulvės į visus sluoksnius pyliau šiek tiek žele
dar bamdžiau žele kiaušinius.
burokai ,silkė morkos kiaušinis bulvės į visus sluoksnius pyliau šiek tiek žele
dar bamdžiau žele kiaušinius.
kaip siuos kiausinius padaryti? nerealiai grazus