Dai'na, 31 Geg 2009 - 20:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Dai'na, 31 Geg 2009 - 20:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
As naudoju Dr.Oetker,tai 1a.saukstelis zelatinos 100g
![]()
Nepamirsk,kad jogurtas turi buti kambario temper pries pilant i ji zelatina

Nepamirsk,kad jogurtas turi buti kambario temper pries pilant i ji zelatina

niugi manu, kad čia klaida... į šaukštą telpa apie 30g želatinos...
Papildyta:
Cili, 31 Geg 2009 - 20:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Cili, 31 Geg 2009 - 20:42, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
as idejau mazdaug 20 g zelatinos, tikiuosi uzteks
kazkur paskaiciau, kad i litra jogurto ideti 20 g zelatinos


aš ir panašiai į jogurtą dedu, į jį reik mažiau nei į paprastą skystį, nes jis jau natūraliai tirštesnis
