Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 10:32)
Va idomu kaip tokius batukus  padaryt... Butu spejimui lyties kaip tik vietoj kojinyciu g.gif

Aš irgi juos studijavau, nes vos tik pamačiau, pagalvojau, kad tiktų lyties spėjimui, gaila, kad schemos nėra verysad.gif
Atsakyti
Ai, merginos, pagalvokit, ir taip jau daug ruošiamės...nelabai jau tie svečiai nei jaunieji kas savaitgalį kitose vestuvėse dalyvauja, kad jau visas idėjas žinotų ir reikėtų daryti laabai jau nematytus dalykus...ar ne?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 11:26)
Islenkimai pazymeti. Kas i vidu, o kas i isore lenkias. Patyrinek darbeli ir suprasi.
Pamenu, snekejom apie valsa su spalvom, ale nepamenu ka su jom daryt doh.gif Ten kur su kaspinais... Kaip juos naudot? Zodzius issisaugojau, o idejos ne blush2.gif

Labas o as kaip tik ieskau spalvu reiksmes.
As tia manau kad tokiu principu jas deciau jei gauciau zodziu .Per valsa jaunieji soktu o pabroliu poros juo apjuosta tam tikra spalva juostos o as paskaityciau ju reiksme. ax.gif
na tikiuosi kad aiskiai pasakiau savo minti. mirksiukas.gif

Gal galima butu spalvu reiksme gauti? 4u.gif
Atsakyti
1. SKAMBĖKIT VESTUVINĖS TAURĖS
SKAMBĖKIT STIKLAI KELIAMI
Į KELIĄ, Į TOLIMĄ , NAUJĄ
IŠEINATE GRAŽŪS, JAUNI.

ŽĖRĖKI VESTUVIŲ ŽIEDE
IR DIDELĮ DŽIAUGSMĄ ATNEŠK
VAIVORYKŠTĖS TVISKANČIOM JUOSTOM
Į LAIMĘ JAUNUOSIUS ĮVESK.

2. (raudonas kaspinas)
RAUDONĄ ŽIEDĄ ROŽĖ KELIĄ
RAUDONA SAULĖ VAKARAIS
PRAMINKIT MEILEI TIESŲ KELIĄ
DVIEJŲ ŠIRDŽIŲ KARŠTAIS JAUSMAIS.

3.(geltonas kaspinas)
PURIENOM PASIPUOŠ UPELIAI
ŽYDĖS KRANTAI GELSVAI GELSVAI
TAD SAUGOKIT GELSVI ŽIEDELIAI
JAUNŲJŲ MEILĘ AMŽINAI.
VESTUVINIŲ ŽIEDŲ SPALVOS
NEIŠMAINYKIT NIEKADOS.

4. (mėlynas kaspinas)
O TEN PRIE MAŽO ŠALTINĖLIO
IŠTIKIMYBĘ SKELBDAMA
Į SAULĘ KELIĄ ŽIEDĄ GRAŽŲ
NEUŽMIRŠTUOLĖ MĖLYNA.

5. (žalias kaspinas)

KALNAIS, LAUKAIS ŽALIAIS TAKELIAIS
PAS JUS ATEINA ATEITIS
PAMOKITE ŽALI BERŽELIAI
LAI BŪNA JI ŠVIESI VILTIS.

TEBŪNA JI ŠVIESI KAIP LAUKAS
KAI ŽYDI ŽYDINTYS RUGIAI
TEGUL KASMET JI JŪSŲ LAUKIA
BIRŽELIO VAKARAIS ŽALIAIS

6. (baltas kaspinas)
PRO BALTĄ SNIEGĄ Į SAULELĘ
SNIEGUOLĖ IŠKELIA GALVELĘ
IR Į ŠVELNUTĮ BALTĄ ŽIEDĄ
SAULUTĖS SPINDULYS ĮRIEDA

O BŪKIT SKAISTŪS KAIP ŽIEDAI
PRAŽYDĘ NUOSTABIAI BALTAI
IR KELKITE AUKŠTYN Į ŠVIESĄ
SAVOSIOS MEILĖS BALTĄ ŽIEDĄ.

7.(juodas kaspinas)
IR TIK JUODA SUNKI SPALVA
NELAIMĘ SUNKIA NEŠDAMA
TE APLENKIA NAMUS JAUNŲJŲ.

BĖGA METAI, VASAROS PRAEINA
IR PRAŽYLA MOTINŲ PLAUKAI
METŲ METAIS SAUGOKITE MEILĘ
ŠIOS DIENOS JAUNAVEDŽIAI.
Atsakyti
sveiki, šiandien nupirkau svečių knygą, suplojau devynesdešimt litų. alia galiu duoti patarimą tom, kuriom iki vestuvių daug laiko dar liko - susipirkit viską po truputi iš anksto neskubėdamos, nes aš viską palikau paskutiniai minutei, tai dabar net bloga nuo tų vestuvių darosi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2009 05 06, 13:00)
sveiki, šiandien nupirkau svečių knygą, suplojau devynesdešimt litų. alia galiu duoti patarimą tom, kuriom iki vestuvių daug laiko dar liko - susipirkit viską po truputi iš anksto neskubėdamos, nes aš viską palikau paskutiniai minutei, tai dabar net bloga nuo tų vestuvių darosi. tongue.gif

va dėl to ir perku jau, ruošiu. gal parodysi knygą? bigsmile.gif
Atsakyti
LELIUKAZZ aciu tau labai notworthy.gif
Atsakyti
sveikutes rekordininkeles 4u.gif kaip greit praeita tema uzpildet pleputes thumbup.gif
is maze11 jokiu naujenu? kazkaip nepastebjau ax.gif kazin kaip jai sekes?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 13:01)
va dėl to ir perku jau, ruošiu. gal parodysi knygą? bigsmile.gif

Neturiu fotiko, parodyčiau
Atsakyti
Sedziu, darbu pilna, o rankos nekyla doh.gif Oras baisus, salta namie... Galetu gi pagaliau lietaus but.

Ar dar bus kam, kad vestuves nebus filmuojamos? blink.gif Man taip noris isiamzint, nes kazkaip per pacias vestuves buni kaip apsvaiges, o po to noretus is sono isvertint, ka padarem. O jaunieji taupymo sumetimais kameros neima unsure.gif Sumaste, kad gal pametys kamera per svecius ir visi pafilmuos doh.gif blink.gif Jau negana MB popigiai jiem fotografa surado, kuris realiai daugiau ima, bet kaip geras MB draugas, uz puse kainos pafotkins... Tai jau sako imsim ir filmuotoja patys ir prasysim, kad tik mus filmuotu lotuliukas.gif doh.gif

Man del to net nesinori per daug jau nieko daryt, nes fotkese gi neuzfiksuosi viso grozio sventes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 06 gegužės 2009 - 12:08
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 14:07)
Sedziu, darbu pilna, o rankos nekyla doh.gif Oras baisus, salta namie... Galetu gi pagaliau lietaus but.

Ar dar bus kam, kad vestuves nebus filmuojamos? blink.gif Man taip noris isiamzint, nes kazkaip per pacias vestuves buni kaip apsvaiges, o po to noretus is sono isvertint, ka padarem. O jaunieji taupymo sumetimais kameros neima unsure.gif Sumaste, kad gal pametys kamera per svecius ir visi pafilmuos doh.gif blink.gif Jau negana MB popigiai jiem fotografa surado, kuris realiai daugiau ima, bet kaip geras MB draugas, uz puse kainos pafotkins... Tai jau sako imsim ir filmuotoja patys ir prasysim, kad tik mus filmuotu lotuliukas.gif  doh.gif

Man del to net nesinori per daug jau nieko daryt, nes fotkese gi neuzfiksuosi viso grozio sventes verysad.gif

suprantama. per mūsų vestuves buvo kamera tik 1 dieną. o 2 dieną svočia tiek įdomybių darė, tai filmavo paprašėm pabrolių tai vienas tai kitas su mūsų kamera. ir filmuotojas abi dienas sumontavo, gavosi thumbup.gif butu buve l. gaila, jei bevutu 2 dienos nufilmuota
Atsakyti
mano nuomone vestuves butinai reikia filmuoti,juk tai atsiminimas visam gyvenimui blush2.gif ne toj vietoj taupyt reikia,na ta prasme gali taupyt nepirkdamas prasmatniu staltiesiu ar dar kazko panasaus,bet iamzint svente reikia butinai 4u.gif 4u.gif as taip manau ax.gif
Atsakyti