Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

cia va visokiu gerybiu yra gal kam tiks ax.gif

ir cia 4u.gif
Atsakyti
Labas Rytas suraitytas bigsmile.gif

sveikinu su egzų išsilaikymu, JŪS šaunuolės 4u.gif

QUOTE(pekutis @ 2009 05 05, 19:19)
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia

Kur tu tokių gražių rūbelių randi g.gif Aš visur ieškau, bet.........
Atsakyti
Labas rytas su kava biggrin.gif bigsmile.gif
ir man reikia dažų į spausdintuvą ir spalvoto popieriaus :)gal ką jau sukurpčiau :)pakalbėjau vakar su broliuku, pasakiau, kiek jau pinigų išleidau, tai juokės kad mažai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 09:20)
miskininkele, manau sitas monologas tiktu krikstynom, kai krikstyjamas mazas vaikelis g.gif Vestuvem man nelabai schmoll.gif

O man kaip tik patiko, ir įsidėjau. Matai, per krikštynas dažnai vaikai jau būna ne kelių mėnesių bejėgiai mažuliukai, o jau sėdi, ar net vaikšto. Tai tas apie nesupratimą jau vėlu.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 06, 09:31)
Kur tu tokių gražių rūbelių randi  g.gif  Aš visur ieškau, bet.........

o aš netyčia vis randu cool.gif į šį kostiumą kelinti metai vis pasižiūriu doh.gif blush2.gif man baisiai jis elegant toks wub.gif baltas variantas ir nuotakai antrai dienai tiktų rolleyes.gif
jau lyja pas mus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 05 06, 09:27)
cia va visokiu gerybiu yra gal kam tiks  ax.gif

ir cia   4u.gif

Gal žinote kuri ką reiškia lankstiniuose mėlyni punktyrai, o ką raudoni? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 05 06, 09:08)
o tos lauktuves butinos  g.gif  nes kai su jaunaja kalbejau, ji sake nebus jokiu lauktuviu  schmoll.gif  pakvietimai kaip prisiminimas lieka ir dalinamam torte saldainiu bus ir pakaks

tikrai nebutinos ir juolabiau is pirsliu puses schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE("Tauridė" @ 2009 05 06, 10:47)
Gal žinote kuri ką reiškia lankstiniuose mėlyni punktyrai, o ką raudoni?  blush2.gif

Islenkimai pazymeti. Kas i vidu, o kas i isore lenkias. Patyrinek darbeli ir suprasi.

Pamenu, snekejom apie valsa su spalvom, ale nepamenu ka su jom daryt doh.gif Ten kur su kaspinais... Kaip juos naudot? Zodzius issisaugojau, o idejos ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2009 05 05, 23:53)
Kur? uz kiek? is ko piesia? is foto?
Papildyta:
Sendien suzinojau, kad mano siuveja i JAV ismyne... Siuva super ir ekstra... Dabar as neviltyje sad.gif Nenoriu moket 400 uz nuoma, noriu uz tokia suma pasisiut ko noriu sad.gif O dar plius mano liga islindineja... ech....

Aciu uz idejas, pasikopyjinau smile.gif

kaune piesia,A3 kainuoja 110,A4 90 berods...taip piesia is foto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Va idomu kaip tokius batukus padaryt... Butu spejimui lyties kaip tik vietoj kojinyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 12:32)
Va idomu kaip tokius batukus  padaryt... Butu spejimui lyties kaip tik vietoj kojinyciu g.gif

nu labai įdomūs. o aš tiesiog nupirkau kelnytes vaikiškas mažas. ant vienos kojytės užrišiu mėlyną, ant kitos zydrą juosteles. ir saldainius mes melsvus ir raudonus
Atsakyti
labas rytas mergaites,idomus labai bateliai kur lyties spejimui,vis kazkas idomesnio bigsmile.gif
Atsakyti