cia va visokiu gerybiu yra gal kam tiks
ir cia
Labas Rytas suraitytas
sveikinu su egzų išsilaikymu, JŪS šaunuolės
Kur tu tokių gražių rūbelių randi Aš visur ieškau, bet.........
sveikinu su egzų išsilaikymu, JŪS šaunuolės
QUOTE(pekutis @ 2009 05 05, 19:19)
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia
Labas rytas su kava
ir man reikia dažų į spausdintuvą ir spalvoto popieriaus :)gal ką jau sukurpčiau :)pakalbėjau vakar su broliuku, pasakiau, kiek jau pinigų išleidau, tai juokės kad mažai
ir man reikia dažų į spausdintuvą ir spalvoto popieriaus :)gal ką jau sukurpčiau :)pakalbėjau vakar su broliuku, pasakiau, kiek jau pinigų išleidau, tai juokės kad mažai
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 09:20)
miskininkele, manau sitas monologas tiktu krikstynom, kai krikstyjamas mazas vaikelis Vestuvem man nelabai
O man kaip tik patiko, ir įsidėjau. Matai, per krikštynas dažnai vaikai jau būna ne kelių mėnesių bejėgiai mažuliukai, o jau sėdi, ar net vaikšto. Tai tas apie nesupratimą jau vėlu.
Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 06, 09:31)
o aš netyčia vis randu į šį kostiumą kelinti metai vis pasižiūriu man baisiai jis elegant toks baltas variantas ir nuotakai antrai dienai tiktų
jau lyja pas mus
QUOTE(airara* @ 2009 05 06, 09:27)
Gal žinote kuri ką reiškia lankstiniuose mėlyni punktyrai, o ką raudoni?
QUOTE(airara* @ 2009 05 06, 09:08)
o tos lauktuves butinos nes kai su jaunaja kalbejau, ji sake nebus jokiu lauktuviu pakvietimai kaip prisiminimas lieka ir dalinamam torte saldainiu bus ir pakaks
tikrai nebutinos ir juolabiau is pirsliu puses
QUOTE("Tauridė" @ 2009 05 06, 10:47)
Gal žinote kuri ką reiškia lankstiniuose mėlyni punktyrai, o ką raudoni?
Islenkimai pazymeti. Kas i vidu, o kas i isore lenkias. Patyrinek darbeli ir suprasi.
Pamenu, snekejom apie valsa su spalvom, ale nepamenu ka su jom daryt Ten kur su kaspinais... Kaip juos naudot? Zodzius issisaugojau, o idejos ne
QUOTE(Bėganti @ 2009 05 05, 23:53)
Kur? uz kiek? is ko piesia? is foto?
Papildyta:
Sendien suzinojau, kad mano siuveja i JAV ismyne... Siuva super ir ekstra... Dabar as neviltyje Nenoriu moket 400 uz nuoma, noriu uz tokia suma pasisiut ko noriu O dar plius mano liga islindineja... ech....
Aciu uz idejas, pasikopyjinau
Papildyta:
Sendien suzinojau, kad mano siuveja i JAV ismyne... Siuva super ir ekstra... Dabar as neviltyje Nenoriu moket 400 uz nuoma, noriu uz tokia suma pasisiut ko noriu O dar plius mano liga islindineja... ech....
Aciu uz idejas, pasikopyjinau
kaune piesia,A3 kainuoja 110,A4 90 berods...taip piesia is foto
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 06, 12:32)
Va idomu kaip tokius batukus padaryt... Butu spejimui lyties kaip tik vietoj kojinyciu
nu labai įdomūs. o aš tiesiog nupirkau kelnytes vaikiškas mažas. ant vienos kojytės užrišiu mėlyną, ant kitos zydrą juosteles. ir saldainius mes melsvus ir raudonus
labas rytas mergaites,idomus labai bateliai kur lyties spejimui,vis kazkas idomesnio