niu va as jau po egzamino
skambinaus su jaunaj tai ryt atvarys pas mane, bet jaun ir taip nuotaika spejo sugadint, pasirodo nieko man nesakius zidini nusipirko.... tai mano dbr lieka man paciai (gal paciai prireiks neuzilgo).
trnsporto dar nera ir pasiroso bus utbusas didelis ir dali sveciu su mumis vuisur vazines ir trins.. nu neturiu zodziu ir kiek supratau dar su vaikais... jau vel mano optimistines nuotaikos dinginet pradeda
mano nuomone tai tik pulkas turetu vazineti ir pirsliai,kam tuos svecius tampyti...
QUOTE(deizzy @ 2009 05 05, 18:58)
mano nuomone tai tik pulkas turetu vazineti ir pirsliai,kam tuos svecius tampyti...
ir as tokios pat nuomones.Bet vistiek juk jaunieji vadovauja paradui nes tai ju svente.Ir ka jie nori matyti salia ta ir kviecia.o vaikus tegu ganosi kieno jie yra. .
Nors tiesa pasakius ir as nenoreciau pasaliniu.Bet jei taip nuisprestu ka jau padarysi.Mes savo dukra vezames.na ji 6 metu tikiuosi kad susitvarkysime.
QUOTE(deizzy @ 2009 05 05, 17:58)
mano tokia pati nuomone.
o mano jaunoji ako nu kad daugelis nori vaziuoti tai reiks didesni autobusa samdyti, nieko as jai nesakiau , bet ati klata kad sodyba uz beveik 100km uzsisake pilnai suprantu as tuos svecius ne kiekvinas gali ginti savo masina 200km per dsavaitgali tai irgi pinigeliai kainuoja kuriu visiem nera per daug ypac dbr.
mergaiciuke-ee - tau kuo didziausios kantrybe laikykis, viskas bus gerai
mum tai kaip ir pasiseke - mes isvis i gamta nevaizuosim dabar susimasciau, cia gerai ar ne? nes mes po baznycios vaziuojam i sodyba iskart ten sveciai gales sau guolius susiziureti, akd nakti rastu kur bet tikriausia neisvengsim itartinu zmogystu ivairiuose lovose o pulkas su laiveliu ta valanda paplaukios prie pat sodybos tos. Tikiuosi viskas bus gerai.
ir sveikinu issilaikius egza - as ir viena siandien islaikiau rezultatu dar ner, bet jauciuosi gerai tai dabar visa puolu ta sveciu knyga pribaigt - o tai jau ir atsibodo tampytis ir siaip daug liko darbu
rugsti-uoga as ir noriu dezuciu kokiu pavyzdziu, nes ir mastau kad dezutes butu pats geriausias variantas, tiesa dar reikia pasisneketi su jaunaja, nes siaip manau cia ju reikalas... negi pirsliai ir lauktuvem turi rupintis ne, cia ne jaunuju - anksciau tai darydavo tie tevai, kuriu namuose budavo balius, o dabar kadangi sodybose bet gal vistiek tevai tuo turetu pasirupint? bet aisku ideju geru mes jiems galim pasiulyt kad i maximos maisiukus nedeliotu
einu daryt knygos
mum tai kaip ir pasiseke - mes isvis i gamta nevaizuosim dabar susimasciau, cia gerai ar ne? nes mes po baznycios vaziuojam i sodyba iskart ten sveciai gales sau guolius susiziureti, akd nakti rastu kur bet tikriausia neisvengsim itartinu zmogystu ivairiuose lovose o pulkas su laiveliu ta valanda paplaukios prie pat sodybos tos. Tikiuosi viskas bus gerai.
ir sveikinu issilaikius egza - as ir viena siandien islaikiau rezultatu dar ner, bet jauciuosi gerai tai dabar visa puolu ta sveciu knyga pribaigt - o tai jau ir atsibodo tampytis ir siaip daug liko darbu
rugsti-uoga as ir noriu dezuciu kokiu pavyzdziu, nes ir mastau kad dezutes butu pats geriausias variantas, tiesa dar reikia pasisneketi su jaunaja, nes siaip manau cia ju reikalas... negi pirsliai ir lauktuvem turi rupintis ne, cia ne jaunuju - anksciau tai darydavo tie tevai, kuriu namuose budavo balius, o dabar kadangi sodybose bet gal vistiek tevai tuo turetu pasirupint? bet aisku ideju geru mes jiems galim pasiulyt kad i maximos maisiukus nedeliotu
einu daryt knygos
mergaičiuke-sveikinu
ir aš manau, kad lauktuvėm turi tėvai rūpintis
prasisukau maksimoj, šį tą pagriebiau - komendantams stikliukus su ąsele, arbatų kvapniųjų , joms dėžutę, pirštines jaunajai šeimininkei antrai dienai, dėžučių bučinukų atributams, žvakes-varles (kai jaunieji parašys laišką gandrui), rašiklių, kad rašytų ant stiklo
pelze-kaip darai tą knygą?
ir aš manau, kad lauktuvėm turi tėvai rūpintis
prasisukau maksimoj, šį tą pagriebiau - komendantams stikliukus su ąsele, arbatų kvapniųjų , joms dėžutę, pirštines jaunajai šeimininkei antrai dienai, dėžučių bučinukų atributams, žvakes-varles (kai jaunieji parašys laišką gandrui), rašiklių, kad rašytų ant stiklo
pelze-kaip darai tą knygą?
QUOTE(airara* @ 2009 05 05, 13:39)
reiks ir man nete pasidairyt, gal atrasiu kaip ten tas"pakabukas" pirslio atrode
Va čia žiūrinėdama radau.
http://www.fotoversi.../vestuvine.html
Lauktuvėms aš jaunosios prašymu nupirkau vienkartinių dėžučių. Vis tiek išėmus tortą ji lieka sutepta, ir metama lauk. Jaunojo mama mačiau irgi nusipirko tokių dėžučių.
QUOTE(pelze @ 2009 05 05, 18:43)
mergaiciuke-ee - tau kuo didziausios kantrybe laikykis, viskas bus gerai
einu daryt knygos
einu daryt knygos
as tai islaikiau gerai:)
gal ir gerai kadi gamta nevarysit smagiai pasiplaukiosit
o kada pas jus sveciai dovanas iteikines vakare ar ryte?
QUOTE(pekutis @ 2009 05 05, 21:19)
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia
žinok, gražu
QUOTE(naktele @ 2009 05 05, 20:10)
Sveiki, norėjau nusipirkti pigesnę palinkėjimų knygą, bet niekur nerandu, brangi t. y. už 130 lt. tokia mažytė, gal dar galite PASAKYTI, kas yra tos telegramos, kai išleidi jaunuosius medaus mėnesio ? Laukiu skubaus patarimo, mat šeštadienį vestuvės
Mūsų albumas pirktas iš foto prekių. Klasikinis albumas, kur nėra kišenėlių nuotraukai. Kainuoja apie 50Lt.
Telegramos yra įkeltos praeitoje temoje. Ir aš dėjau, ir kitos mergaitės dalinosi.