Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

niu va as jau po egzamino smile.gif
skambinaus su jaunaj tai ryt atvarys pas mane, bet jaun ir taip nuotaika spejo sugadint, pasirodo nieko man nesakius zidini nusipirko.... tai mano dbr lieka man paciai (gal paciai prireiks neuzilgo).
trnsporto dar nera ir pasiroso bus utbusas didelis ir dali sveciu su mumis vuisur vazines ir trins.. nu neturiu zodziu doh.gif ir kiek supratau dar su vaikais... doh.gif doh.gif doh.gif jau vel mano optimistines nuotaikos dinginet pradeda unsure.gif
Atsakyti
mano nuomone tai tik pulkas turetu vazineti ir pirsliai,kam tuos svecius tampyti... schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 05 05, 18:58)
mano nuomone tai tik pulkas turetu  vazineti ir pirsliai,kam tuos svecius tampyti... schmoll.gif  4u.gif

ir as tokios pat nuomones.Bet vistiek juk jaunieji vadovauja paradui nes tai ju svente.Ir ka jie nori matyti salia ta ir kviecia.o vaikus tegu ganosi kieno jie yra. mirksiukas.gif .

Nors tiesa pasakius ir as nenoreciau pasaliniu.Bet jei taip nuisprestu ka jau padarysi.Mes savo dukra vezames.na ji 6 metu tikiuosi kad susitvarkysime.
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 05 05, 17:58)
mano nuomone tai tik pulkas turetu  vazineti ir pirsliai,kam tuos svecius tampyti... schmoll.gif  4u.gif

mano tokia pati nuomone.
o mano jaunoji ako nu kad daugelis nori vaziuoti tai reiks didesni autobusa samdyti, nieko as jai nesakiau , bet ati klata kad sodyba uz beveik 100km uzsisake pilnai suprantu as tuos svecius ne kiekvinas gali ginti savo masina 200km per dsavaitgali tai irgi pinigeliai kainuoja kuriu visiem nera per daug ypac dbr.
Atsakyti
mergaiciuke-ee - tau kuo didziausios kantrybe 4u.gif laikykis, viskas bus gerai

mum tai kaip ir pasiseke - mes isvis i gamta nevaizuosim g.gif dabar susimasciau, cia gerai ar ne? nes mes po baznycios vaziuojam i sodyba iskart ten sveciai gales sau guolius susiziureti, akd nakti rastu kur lotuliukas.gif bet tikriausia neisvengsim itartinu zmogystu ivairiuose lovose lotuliukas.gif o pulkas su laiveliu ta valanda paplaukios prie pat sodybos tos. Tikiuosi viskas bus gerai.
ir sveikinu issilaikius egza - as ir viena siandien islaikiau bigsmile.gif rezultatu dar ner, bet jauciuosi gerai smile.gif tai dabar visa puolu ta sveciu knyga pribaigt - o tai jau ir atsibodo tampytis ir siaip daug liko darbu blush2.gif

rugsti-uoga as ir noriu dezuciu kokiu pavyzdziu, nes ir mastau kad dezutes butu pats geriausias variantas, tiesa dar reikia pasisneketi su jaunaja, nes siaip manau cia ju reikalas... negi pirsliai ir lauktuvem turi rupintis g.gif ne, cia ne jaunuju - anksciau tai darydavo tie tevai, kuriu namuose budavo balius, o dabar kadangi sodybose g.gif bet gal vistiek tevai tuo turetu pasirupint? bet aisku ideju geru mes jiems galim pasiulyt kad i maximos maisiukus nedeliotu doh.gif

einu daryt knygos drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaičiuke-sveikinu 4u.gif
ir aš manau, kad lauktuvėm turi tėvai rūpintis biggrin.gif
prasisukau maksimoj, šį tą pagriebiau - komendantams stikliukus su ąsele, arbatų kvapniųjų wub.gif , joms dėžutę, pirštines jaunajai šeimininkei antrai dienai, dėžučių bučinukų atributams, žvakes-varles (kai jaunieji parašys laišką gandrui), rašiklių, kad rašytų ant stiklo smile.gif
pelze-kaip darai tą knygą?
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 05 05, 13:39)
reiks ir man nete pasidairyt, gal atrasiu kaip ten tas"pakabukas" pirslio atrode  bigsmile.gif

Va čia žiūrinėdama radau.
http://www.fotoversi.../vestuvine.html

Lauktuvėms aš jaunosios prašymu nupirkau vienkartinių dėžučių. Vis tiek išėmus tortą ji lieka sutepta, ir metama lauk. Jaunojo mama mačiau irgi nusipirko tokių dėžučių.
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 05, 18:43)
mergaiciuke-ee - tau kuo didziausios kantrybe  4u.gif  laikykis, viskas bus gerai

mum tai kaip ir pasiseke - mes isvis i gamta nevaizuosim g.gif  dabar susimasciau, cia gerai ar ne? nes mes po baznycios vaziuojam i sodyba iskart ten sveciai gales sau guolius susiziureti, akd nakti rastu kur  lotuliukas.gif  bet tikriausia neisvengsim itartinu zmogystu ivairiuose lovose  lotuliukas.gif  o pulkas su laiveliu ta valanda paplaukios prie pat sodybos tos. Tikiuosi viskas bus gerai.
ir sveikinu issilaikius egza - as ir viena siandien islaikiau  bigsmile.gif  rezultatu dar ner, bet jauciuosi gerai smile.gif tai dabar visa puolu ta sveciu knyga pribaigt - o tai jau ir atsibodo tampytis ir siaip daug liko darbu  blush2.gif

rugsti-uoga as ir noriu dezuciu kokiu pavyzdziu, nes ir mastau kad dezutes butu pats geriausias variantas, tiesa dar reikia pasisneketi su jaunaja, nes siaip manau cia ju reikalas... negi pirsliai ir lauktuvem turi rupintis  g.gif  ne, cia ne jaunuju - anksciau tai darydavo tie tevai, kuriu namuose budavo balius, o dabar kadangi sodybose  g.gif  bet gal vistiek tevai tuo turetu pasirupint? bet aisku ideju geru mes jiems galim pasiulyt kad i maximos maisiukus nedeliotu  doh.gif

einu daryt knygos  drinks_cheers.gif

as tai islaikiau gerai:)
gal ir gerai kadi gamta nevarysit smagiai pasiplaukiosit smile.gif
o kada pas jus sveciai dovanas iteikines vakare ar ryte?
Atsakyti
Sveiki, norėjau nusipirkti pigesnę palinkėjimų knygą, bet niekur nerandu, brangi t. y. už 130 lt. tokia mažytė, gal dar galite PASAKYTI, kas yra tos telegramos, kai išleidi jaunuosius medaus mėnesio ? Laukiu skubaus patarimo, mat šeštadienį vestuvės 4u.gif
Atsakyti
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 05 gegužės 2009 - 19:20
QUOTE(pekutis @ 2009 05 05, 21:19)
kalbėjot apie kelnes ir gorsets antrai dienai,o aš vis apie toki kostiumą :wub:pasvajojuva čia

žinok, gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2009 05 05, 20:10)
Sveiki, norėjau nusipirkti pigesnę palinkėjimų knygą, bet niekur nerandu, brangi t. y. už 130 lt. tokia mažytė, gal dar galite PASAKYTI, kas yra tos telegramos, kai išleidi jaunuosius medaus mėnesio ? Laukiu skubaus patarimo, mat šeštadienį vestuvės 4u.gif

Mūsų albumas pirktas iš foto prekių. Klasikinis albumas, kur nėra kišenėlių nuotraukai. Kainuoja apie 50Lt.
Telegramos yra įkeltos praeitoje temoje. Ir aš dėjau, ir kitos mergaitės dalinosi.
Atsakyti