Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(gelyte26 @ 2009 05 14, 16:34)
Sveikos svočiutės  4u.gif

Man irgi idomu kada ir kaip svočios pyragas inešamas... Ir dar klausimėlis- kai tėvai pasitinka su duona ir druska ar piršliai turi ka nors sakyti??
Esu visiškai pasimetusi,o vestuvės jau šeštadienį doh.gif

as sakysiu siuos zodzius: Šiandien Jus, JAUNOSIOS vardas ir JAUNOJO vardas, tėvai pasitinka su duona ir druska. Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip duonelė. Tegul visada būna sugrįžimas prie tėvų stalo juodos duonos paragauti. Tegul visada Jūsų kelyje būna daug gyvenimiškos druskos tyrumo, švarumo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą, kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli Jus.

Veliau manau tevai ka palinkes jiems smile.gif
O svocios pyragas antra diena, bet jau cia nuo taves priklauso, nes kai kurios nesa ir po 12 val vakare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 14, 16:42)
Merginos, o jūs tą pasaką kur mes visos čia daug kalbėjom, ar pačios seksit, ar muzikantams šį darbelį perleisit  g.gif

Tai jei tu pati ta sugalvojai tai pati ir skaityk - dar gali parezisuot jeigu ka

Jei man pasiseks as galvoju kurti pasaka apie savo jaunuosius - pvz.kaip susipazino , arba kaip pasipirso , as pasaka skaitau o jaunieji vaidina - ju tik judesiai
Atsakyti
kreipiuosi dar karta 4u.gif prasau padekit gal kuri nors turit issventinima i seiminikus? kazkur nukisau savo uzrasus, ir formume neberandu, pliss rolleyes.gif
Atsakyti
baigiasi forumas
ar neliksim - be nameliu unsure.gif
Atsakyti
del torto tai man kazkaip atrodo reikia antra diena jei ji yra, nes siaip esme to torto kazkada budavo ispirkt svocia, tai cia po pirslio korimo vogdavo svocia ir vezdavo skandint jei neklystu... tai tuo tortu issipirkdavo svocia pabroliai. nemanau kad pas mum kas mane vogs lotuliukas.gif kam as reikalinga doh.gif bet torta mano ines pabroliai - as jiems ziurstukus uzdesiu ir gal fejerverkus desiu, dar iki tos dalies scenarijau nepriejau schmoll.gif bet as tikrai darysiu antra diena, nes po 12 manau jaunuju torta daryt g.gif o du iskart kazkaip berysio. nenoriu kad maniskis uzgriutu jaunuju rolleyes.gif tegu buna ju vienu - isskirtinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 16:00)
kreipiuosi dar karta 4u.gif prasau padekit gal kuri nors turit issventinima i seiminikus? kazkur nukisau savo uzrasus, ir formume neberandu, pliss  rolleyes.gif

NUOMETO NUĖMIMAS

pas mane toks sausas, bet galima pagal save paredaguoti;

SVOČIA: Baltas nuometas liks tik sapne. Bet šiandien jo veltui tūnoti nepadėsime – juo pasidžiaugti leisime pirmajai pamergei: "Pasidžiauk, tik nenudžiauk ".
SVOČIA: Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą, dovanojam tikros ponios kepuraitę (skrybėlę).
PIRŠLYS:
( jaunojo gėlytę persega pirmam pabroliui)
Jūsų visų akivaizdoje Egidijus gauna tikro vyro skiriamąjį ženklą. ( uždeda skrybėlę)
PIRŠLYS: už naujus šeimininkus!

Papildyta:
QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 16:00)
kreipiuosi dar karta 4u.gif prasau padekit gal kuri nors turit issventinima i seiminikus? kazkur nukisau savo uzrasus, ir formume neberandu, pliss  rolleyes.gif

arba dar variantas:

PIRŠLYS: O dabar reiktų įšventinti mūsų jaunuosius į gaspadorius.
SVOČIA: Tau, Edita dovanoju plaukų suktukus, kaip šiuolaikinei moteriai, tik visada spėk juos prieš grįžtant vyrui paslėpti, ir atrodyti kaip ką tik iš kirpyklos. Taip pat dovanoju kiekvienos šeimininkės atributą prijuostę su kepimo forma, kad vyrui savo kulinarinius šedevrus rodytum.
PIRŠLYS: O tau, Tomai, dovanoju statybines pirštines ir teptuką su voleliu, kad galėtum pradėti savo namo statybas. Oi, ir būtiną atributą - šalmą
SVOČIA Edita, jei vyras užsiaugintų didelius ragus, šie įrankiai padės juos numušti. mėsos muštukas ir lentelė
PIRŠLYS Tomai, jei žmona namuos pradės įvedinėti savo tvarką, tu jai primink va šitą tarką. Tarka
SVOČIA Edita, žinok, kad vyras ramus kaip pelė tol, kol šalia katė. Tačiau jei su kita pradės kvailioti, tau teks su spąstais jį priploti. Spąstai
PIRŠLYS Mes Jums linkim daug vaikelių, tai pravers ir šitie daikteliai. soskės
SVOČIA Edita, kad netektų daug vargti, rytoj išvirk pietus ir su šiuo samčiu įpilk, ir su tuo pačiu duok srėbti – nereiks daug vargti, bus skanu, taupu ir dar svečiams liks. Na, o jei kokia proga, ar šiaip labai geras bus, tai kartais pamalonink ir su samčiu įpilk. Kiaurasamtis
Atsakyti
arba dar variantas:

PIRŠLYS: O dabar reiktų įšventinti mūsų jaunuosius į gaspadorius.
SVOČIA: Tau, Edita dovanoju plaukų suktukus, kaip šiuolaikinei moteriai, tik visada spėk juos prieš grįžtant vyrui paslėpti, ir atrodyti kaip ką tik iš kirpyklos. Taip pat dovanoju kiekvienos šeimininkės atributą prijuostę su kepimo forma, kad vyrui savo kulinarinius šedevrus rodytum.
PIRŠLYS: O tau, Tomai, dovanoju statybines pirštines ir teptuką su voleliu, kad galėtum pradėti savo namo statybas. Oi, ir būtiną atributą - šalmą
SVOČIA Edita, jei vyras užsiaugintų didelius ragus, šie įrankiai padės juos numušti. mėsos muštukas ir lentelė
PIRŠLYS Tomai, jei žmona namuos pradės įvedinėti savo tvarką, tu jai primink va šitą tarką. Tarka
SVOČIA Edita, žinok, kad vyras ramus kaip pelė tol, kol šalia katė. Tačiau jei su kita pradės kvailioti, tau teks su spąstais jį priploti. Spąstai
PIRŠLYS Mes Jums linkim daug vaikelių, tai pravers ir šitie daikteliai. soskės
SVOČIA Edita, kad netektų daug vargti, rytoj išvirk pietus ir su šiuo samčiu įpilk, ir su tuo pačiu duok srėbti – nereiks daug vargti, bus skanu, taupu ir dar svečiams liks. Na, o jei kokia proga, ar šiaip labai geras bus, tai kartais pamalonink ir su samčiu įpilk. Kiaurasamtis

dekui dydziulis 4u.gif

yahoo.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cajole: 14 gegužės 2009 - 17:06
QUOTE(astarna @ 2009 05 14, 14:07)
sveikute mergaiciuke... jau tau ne uz kalnu
Labai fainos sirdeles , kur ir kaip jas naudosi . g.gif

jas jaunieji surakins su spynele ir raktuka ismes i vandeni:) greiciausiai i jura.
Papildyta:
QUOTE(astarna @ 2009 05 14, 16:17)
baigiasi forumas
ar neliksim  - be nameliu unsure.gif

nepergyvenk padarysim naujus namucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 18:22)
nepergyvenk padarysim naujus namucius smile.gif

Galvojau nespesi biggrin.gif Tai lauksim, jei sukursi, nes buciau lekus jau biggrin.gif Einu toliau dirbt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 14, 18:21)
Galvojau nespesi biggrin.gif Tai lauksim, jei sukursi, nes buciau lekus jau biggrin.gif Einu toliau dirbt ax.gif

kol MB darbuojas pabaigineju vestuvinius reikaliukus prie kompo paskutinius stichus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 14, 12:33)
hm, nedėjau slapuko. ai, atblokuoju, viešsas bus  ax.gif

http://picasaweb.goo...drava/Vestuves#

Na ir saunuole tu, man viskas patiko is papyldymo, bet labai arbatytes ir bucinukai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 14, 13:26)
ar gali kuri ideti darbu sarasa, na ta kur parasyta "Plausiu indus AS" ir kt.
kazkuri juk vistiek turite, ar nei viena nedarote ?

idekit i foruma arba man el pastu akunickyte@gmail.com

12 DARBŲ PASKIRSTYMAS JAUNIESIEMS:
( lapai su užrašytais darbais ir atsakymais)
1 Pinigus uždirbsiu – AŠ
2 Pinigus išleisiu – AŠ
3 Vieną kartą per mėnesį rūbų spintą man atnaujinsi – TU
4 Pusryčius ir kavą į lovą neši – TU
5 Skalbsiu – AŠ, lyginsi – TU
6 Vairuosiu mašina – AŠ, o plausi – TU
7 Gersiu alu už du – AŠ
8 Prie televizoriaus sedesiu – AŠ0
9 Indus plausiu – AŠ
10 Kartą per mėnesį piršlį į barą nuvesiu – AŠ
11 Piršlių namus teks tvarkyti – MUMS
12 Vaikus gimdysiu – AŠ, auklėsim – KARTU
13 MYLĖTI IR GERBTI VIENAS KITĄ VISĄ SAVO GYVENIMĄ
PASIŽADAME – MES 

Papildyta:
QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 13:51)
sveikutes 4u.gif
kazkur pameciau teksta perrengimui i seimininkus....neberandu...gal galite padet? ax.gif

24 SKRYBELĖS, PRIJUOSTĖS, SKARELĖS ĮTEIKIMAS

Miela DEIMANTĖ, gražiai tu atrodai su baltu nuotakos rūbų. Tačiau atėjo momentas kai tenka atsisveikinti su savo jaunyste.
MUZIKANTAI DIRBA( STOK ANT AKMENĖLIO )

NUOMETAS PRISEGAMAS PIRMAI PAMERGEI
Kadangi DEIMANTĖ perejo į motėrystę, aišku Jai reikia žiurstelio ir skarytės. Anyta, prašome uždėti kuklumo simbolį savo martelei.
O skarelė šeimininkei tarsi pasas,
Kad nekristų į bulvienę kasos,
Kad jaunosios galvą padabintų
Ir visi šaunia žmona vadintų
ŽIURSTAS
Ir prie puodo, ir ugnelę kurstant
Nebandyki atsistoti be žiursto
Kaip geriausias talismanas darugo
Jis ir švarą ir orumą saugo.
O, kad jaunasis neliktu be pareigų, mes RAMŪNUI uždėsime tvirtą pareigą, tėvišką pareigą ir kaip tėvystės simbolį uždėsime Jam skrybėlę.
Anyta, prašome uždėti skrybėlė savo žentui.
KEPURĖ
Ši kepuraitė ne šiaip sau šmotas
Ją tik dėvėti gali bagotas.
Čia nekoks švarkas, na ir ne batas.
Vien užsidėjęs tu kaip nulietas,
Kaip tas padaržėj įbestas mietas.
Užsidėti gali kaip nori,
Kai lietus lyja, nuo saulės gūsių,
Bei apsisaugot gali nuo mūsių.
Saugok, tausoki, neleisk pražūti
Ir gaspadorium galėsi būti.
PASIPUOŠKIM UŽ NAUJUS GASPADORIUS

Papildyta:
QUOTE(gelyte26 @ 2009 05 14, 15:34)
Sveikos svočiutės  4u.gif

Man irgi idomu kada ir kaip svočios pyragas inešamas... Ir dar klausimėlis- kai tėvai pasitinka su duona ir druska ar piršliai turi ka nors sakyti??
Esu visiškai pasimetusi,o vestuvės jau šeštadienį doh.gif

TĖVAI PASITINKA SU DUONA,DRUSKA IR VANDENIU
SVOČIA: Ir štai JŪS stovite prieš savo tėvelius, kurie JŪSŲ laukia su pirmąją meilės taure. Tegul jūsų gyvenimas prasideda duona ir druska, o veliau tampa medumi.

Atsakyti
http://public.fotki....ukeee/vertuves/

papildziau albuma
Atsakyti