Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 14:56)
o kaip rengsi? tradiciskai, skrybele, skarele ziurstas? ar ipatingo kazka sumascius turi?

ne visai tradiciškai. jaunasis vystys lėlę, jaunoji surinkinės mašinėlę. apranga
jaunoji:
prijuostė su karve (linksma tokia), virėjo kepurė, receptų knyga, gal samtį dar duosiu, nežinau...po to bus žaidimo TAIP ir NE forma išaiškinta jos gimtadienio dovana irgi aprangos detalė - guminiai spalvoti botai.
Jaunikis:
vairas, marškinėliai su užrašu, akiniai
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:19)
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html

sveikute mergaiciuke... jau tau ne uz kalnu
Labai fainos sirdeles , kur ir kaip jas naudosi . g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, svočiutės 4u.gif

MandraSandra, šaunuolių šaunuolė esi, kiek visokių grožybių pasidariusi esi 4u.gif

Man ir jau reikia pradėti visas mintis koperuoti į vieną krūvą ir jas pamažu imti į gyvendinti, nes matau, kad su mano tempais bus riesta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 13, 20:33)
labas, kaupiuosi pasakojimui. bet ne šįvakr, gerai  rolleyes.gif

oi tu slapuke . kur pradingaiiiiiiiii , bigsmile.gif

Laukiu nesulaukiu , langus praziurejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 14, 16:11)

MandraSandra, šaunuolių šaunuolė esi, kiek visokių grožybių pasidariusi esi 4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Sveikutes svociutes ,

Jau pradedu daryti vestuviu scenariju - stambiu planu - tai gal gelesiu ir as kokia minti pakisti , jei spesiu biggrin.gif ,nelabai galiu prie kompo sedeti o jus greitukes kiek prirasot , nespeju skaityt.

Nezinau kada man ta savo pyraga pakist.Manau zemaitijoj totoriskas pyragas (simtalapis ) patiks , tik klausimas kada man ji atnest kad visi matytu g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif

Man irgi idomu kada ir kaip svočios pyragas inešamas... Ir dar klausimėlis- kai tėvai pasitinka su duona ir druska ar piršliai turi ka nors sakyti??
Esu visiškai pasimetusi,o vestuvės jau šeštadienį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 14, 14:28)
Sveikutes svociutes ,

Jau pradedu daryti vestuviu scenariju - stambiu planu - tai gal gelesiu ir as kokia minti pakisti , jei spesiu  biggrin.gif  ,nelabai galiu prie kompo sedeti o jus greitukes kiek prirasot , nespeju skaityt.

Nezinau kada man ta savo pyraga pakist.Manau zemaitijoj totoriskas pyragas (simtalapis ) patiks , tik klausimas kada man ji atnest  kad visi matytu g.gif  g.gif

Aš tai niekaip negaliu apsispręsti ką pirkti: tortą paprast, karavojų, šitalapį ar skruzdėlyną doh.gif Viskas Taaaaaip skaniai skamba doh.gif
Gal nešk po dvyliktos valandos ax.gif
Atsakyti
aš 2 diena planavau karvojų, bet jau gal apsigalvosiu, gal po 12 reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2009 05 14, 14:34)
Sveikos svočiutės  4u.gif

Man irgi idomu kada ir kaip svočios pyragas inešamas... Ir dar klausimėlis- kai tėvai pasitinka su duona ir druska ar piršliai turi ka nors sakyti??

Žinau du variantus: arba tėvai pasitinka ir patys sako pasveikinimo žodžius, arba tėvai pasitinka, bet žodžius sako piršliai ax.gif Žodžių paieškok mūsų temutėje, jų visokiausių yra, čia svočiutės labai kūrybingos ir idėjų turi laaaaaaaabai daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2009 05 14, 15:34)
Sveikos svočiutės  4u.gif

Kadangi mano vestuvese nebus muzikantu - as sakysiu zodzius . ir vadovausiu paradui . Ka sakyti dar tik plantuoju - manau gali dar daug kas keistis(kalba)
Atsakyti
Merginos, o jūs tą pasaką kur mes visos čia daug kalbėjom, ar pačios seksit, ar muzikantams šį darbelį perleisit g.gif
Atsakyti