O dezutes pirkai ar pati darei bucinukam?
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 14, 13:44)
O dezutes pirkai ar pati darei bucinukam?
pirkau
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 22:37)
sirdutes tos is ko padarytos
molinukes jos ir nudazytos
ar gali kuri ideti darbu sarasa, na ta kur parasyta "Plausiu indus AS" ir kt.
kazkuri juk vistiek turite, ar nei viena nedarote ?
idekit i foruma arba man el pastu akunickyte@gmail.com
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 14, 12:26)
ar gali kuri ideti darbu sarasa, na ta kur parasyta "Plausiu indus AS" ir kt.
NESINERVUOK isiunciau katik
aciu DYYYYYYYYYYYYYDELIS
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 14, 12:42)
aciu DYYYYYYYYYYYYYDELIS
Prasom ir tau is kart kuo didziausios sekmes:) nzn ar dar prisesiu iki savitgalio saunu snd namo ryt varau sukneles prisimatuot irdar pora smulkmenu reik pabaikti
ai dar klausimas kaip jum atrodo jei as jokiu naktiniu jauniesiem nedovanosiu o tik body paint dezutes tipo kaip siuolaikiniu naktinukus ir tuscias dezutes u uzrasu kad pirmai nakciai nereikia jokiu aptiniu, ar reikia daryt tuos naktinius vistiek ar uzteks ir to ka esu padarius ?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 14:31)
NESINERVUOK isiunciau katik
norėjau jau siųsti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 14:45)
Prasom ir tau is kart kuo didziausios sekmes:) nzn ar dar prisesiu iki savitgalio saunu snd namo ryt varau sukneles prisimatuot irdar pora smulkmenu reik pabaikti
ai dar klausimas kaip jum atrodo jei as jokiu naktiniu jauniesiem nedovanosiu o tik body paint dezutes tipo kaip siuolaikiniu naktinukus ir tuscias dezutes u uzrasu kad pirmai nakciai nereikia jokiu aptiniu, ar reikia daryt tuos naktinius vistiek ar uzteks ir to ka esu padarius ?
man atrodo kad gana. tai vietoj jų tuščios dėžutės ir mintis, kad nereikia
sveikutes
kazkur pameciau teksta perrengimui i seimininkus....neberandu...gal galite padet?
kazkur pameciau teksta perrengimui i seimininkus....neberandu...gal galite padet?
QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 14:51)
sveikutes
neturiu. kalbėsiu, kas šaus
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 14, 14:52)
neturiu. kalbėsiu, kas šaus
o kaip rengsi? tradiciskai, skrybele, skarele ziurstas? ar ipatingo kazka sumascius turi?
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 13:45)
Nereikia. Sakyk nusipieskit naktinius Sekmes ir tau pasiruosime
O cia kitoj temoj radau, bet gal dar nematet: jaunuju sokis O jei pirslio toks butu?
Ir dar, ar nieko baisaus, kas pirslys uz jauniki 6 metais jaunesnis? Niu jaunas tas mano pirslelis
Ir dar kazi ar linarte uzeis, jei ne reiks asmeniskai ieskot. Bet ji kazka norejo su tom gintaro dulkem daryt, kazi ar padare ir ar pavyko jai?