Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

O dezutes pirkai ar pati darei bucinukam? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 14, 13:44)
O dezutes pirkai ar pati darei bucinukam? bigsmile.gif

pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 22:37)
smile.gif sirdutes tos is ko padarytos  g.gif

molinukes jos ir nudazytos smile.gif
Atsakyti
ar gali kuri ideti darbu sarasa, na ta kur parasyta "Plausiu indus AS" ir kt.
kazkuri juk vistiek turite, ar nei viena nedarote ?

idekit i foruma arba man el pastu akunickyte@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 14, 12:26)
ar gali kuri ideti darbu sarasa, na ta kur parasyta "Plausiu indus AS" ir kt.
kazkuri juk vistiek turite, ar nei viena nedarote ?

idekit i foruma arba man el pastu akunickyte@gmail.com

NESINERVUOK smile.gif isiunciau katik biggrin.gif
Atsakyti
aciu DYYYYYYYYYYYYYDELIS clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 14, 12:42)
aciu DYYYYYYYYYYYYYDELIS  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Prasom ir tau is kart kuo didziausios sekmes:) nzn ar dar prisesiu iki savitgalio saunu snd namo ryt varau sukneles prisimatuot irdar pora smulkmenu reik pabaikti smile.gif

ai dar klausimas kaip jum atrodo jei as jokiu naktiniu jauniesiem nedovanosiu o tik body paint dezutes tipo kaip siuolaikiniu naktinukus ir tuscias dezutes u uzrasu kad pirmai nakciai nereikia jokiu aptiniu, ar reikia daryt tuos naktinius vistiek ar uzteks ir to ka esu padarius ?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 14:31)
NESINERVUOK smile.gif isiunciau katik biggrin.gif

norėjau jau siųsti tongue.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 14:45)
Prasom ir tau is kart kuo didziausios sekmes:) nzn ar dar prisesiu iki savitgalio saunu snd namo ryt varau sukneles prisimatuot irdar pora smulkmenu reik pabaikti smile.gif

ai dar klausimas kaip jum atrodo jei as jokiu naktiniu jauniesiem nedovanosiu o tik body paint dezutes tipo kaip siuolaikiniu naktinukus ir tuscias dezutes u uzrasu kad pirmai nakciai nereikia jokiu aptiniu, ar reikia daryt tuos naktinius vistiek ar uzteks ir to ka esu padarius ?

man atrodo kad gana. tai vietoj jų tuščios dėžutės ir mintis, kad nereikia thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 14 gegužės 2009 - 12:52
sveikutes 4u.gif
kazkur pameciau teksta perrengimui i seimininkus....neberandu...gal galite padet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 14, 14:51)
sveikutes 4u.gif
kazkur pameciau teksta perrengimui i seimininkus....neberandu...gal galite padet? ax.gif

neturiu. kalbėsiu, kas šaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 14, 14:52)
neturiu. kalbėsiu, kas šaus  biggrin.gif

o kaip rengsi? tradiciskai, skrybele, skarele ziurstas? ar ipatingo kazka sumascius turi?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 14, 13:45)

Nereikia. Sakyk nusipieskit naktinius mirksiukas.gif Sekmes ir tau pasiruosime 4u.gif

O cia kitoj temoj radau, bet gal dar nematet: jaunuju sokis lotuliukas.gif thumbup.gif O jei pirslio toks butu? biggrin.gif

Ir dar, ar nieko baisaus, kas pirslys uz jauniki 6 metais jaunesnis? biggrin.gif Niu jaunas tas mano pirslelis blush2.gif

Ir dar kazi ar linarte uzeis, jei ne reiks asmeniskai ieskot. Bet ji kazka norejo su tom gintaro dulkem daryt, kazi ar padare ir ar pavyko jai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 14 gegužės 2009 - 13:00