Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(miskininkele @ 2009 05 13, 09:40)

P.S. Gal merginos but nesunku prabalsuot uz mano Rugile ax.gif

o kur cia reik balsuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Linarte @ 2009 05 13, 13:22)
Kraitelis tai superinis thumbup.gif Batai irgi jėgovi.

thumbup.gif man dar naktinukai neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 20:51)
Aš iš Kauno. Nors 6 metus Vilniuj pragyvenau ir tą miestą myliu  wub.gif O dėl ko klausi? pažįsti?

Buciau naktinius pasiskolinus, kad maketa pasidaryt biggrin.gif

QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 22:53)
o kur cia reik balsuoti g.gif

Musu abieju parase reikia paspaust ir atidarys, kur vaikai dalyvauja konkurse mirksiukas.gif Ten prabalsuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:19)
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html

o is ko padaryti, medinukai? grazus, spalvingi ir tokie linksmuciai
Atsakyti
Merginos, ar visos pradetate šokius nuo Jaunųjų valso? Ar yra kas pradeda nuo tėvelių šokio, kaip patirties perdavimo?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 22:14)
o is ko padaryti, medinukai? grazus, spalvingi ir tokie linksmuciai

apie ka tu cia ten medinuku nera jokiu:)
Atsakyti
as tai irgi zadu siut vienus naktinius ir galvoju uzdet pozu... nu bus jos mazos, grazios g.gif manau nebus vulgaru, darysiu graziai ax.gif ir siusiu didelius ir tiek, nu mazdaug blink.gif

va cia mano sveciu knyga - pagaliau siaip ne taip baigiau. tai as tas sirdeles kabinsiu ant kaklo ir surakinsim ir po sventes as jas kazkaip, dar tiksliai nezinau kaip blush2.gif pridesiu prie tos knygos

http://s200.photobuc.../elzyte_photos/

bombocka - as zadu pradet nuo jaunuju valso, bet kitaip. zadu prasyt jaunosios brolio kad isvestu ja sokiui, tada jaunosios tetis pasoks ir tada jau perduos jaunajam... nezinau ar gerai, bet man kazkaip atrodo kaip perdavimas toks... nu nezinau. jei jums atrodo kad berysio ... sakykit - tada galvosiu dar karta. Siaip kai tradicijas skaiciau taiten taip kazkaip buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 13 gegužės 2009 - 22:32
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 19:21)
O jaunuju nakciai gal kas esat dare bendrus naktinius didelius?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 23:02)
Buciau naktinius pasiskolinus, kad maketa pasidaryt biggrin.gif
Musu abieju parase reikia paspaust ir atidarys, kur vaikai dalyvauja konkurse mirksiukas.gif Ten prabalsuosi 4u.gif

doh.gif na kas per zioplumas mano, jau mergynos balsavau uz jusu grazuliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombočka @ 2009 05 13, 23:14)
Merginos, ar visos pradetate šokius nuo Jaunųjų valso? Ar yra kas pradeda nuo tėvelių šokio, kaip patirties perdavimo?

Pas mus šokai prasidėjo, kad aš su piršliu testavom jaunuosius pagal rokenrolo muziką. Rašėm jiems pažymius, o kad jie gerai šoko, tai ir valsą tada jau galėjo šokti.

O per mano pačios vestuves mane "mokino" MB tėtis (nes mano miręs), o MB - jo mama, tada jau suleido mudu abudu šokti.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 23:26)
apie ka tu cia ten medinuku nera jokiu:)

smile.gif sirdutes tos is ko padarytos g.gif
Atsakyti
mergaiciuke_ee Aciu 4u.gif

tik pamačius supratau, kodel visi liko sužavėti taurėmis thumbup.gif

Atsakyti
pelze- jau neblogai pasidarbavai, gerai kad moki siuvynet , man tokiu gabumu nedave blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 13, 22:40)
cia gal turi ta zaidima pasidarius? mirksiukas.gif

nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
pelze- labai patiko idėja-nertas knygos viršelis bigsmile.gif
Atsakyti