Organzos galus galima su degančia žvake sulydyt, nebeirs.
Aš visus kaspinus taip apsideginau.
labas, kaupiuosi pasakojimui. bet ne šįvakr, gerai
Mandra Sandra, o tu is kokio miesto?
Naktinukai
Naktinukai
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 21:37)
Aš iš Kauno. Nors 6 metus Vilniuj pragyvenau ir tą miestą myliu O dėl ko klausi? pažįsti?
Papildyta:
QUOTE(ablydute @ 2009 05 13, 21:33)
labas, kaupiuosi pasakojimui. bet ne šįvakr, gerai
labai laukia, žinok
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 10, 20:02)
Sveikos,
Na va, po darbingo savaitgalio pasirodau, ka esu padariusi
Na va, po darbingo savaitgalio pasirodau, ka esu padariusi
na saunuole, tokiu grozybiu prisiziurejau. Laaaabai patiko sukneliu spalva, toks svelnumas padvelke. super
[quote=rugsti_uoga,2009 05 11, 10:11]
o tos zvakes tai bus jauniesiems islydint miegoti, liepsiu jas deginti kas nakti kad visi kaprizai ir nuodemes, kurie buvo iki vestuviu, sudegtu..
[/quote
O tas zvakes pirkai ar darei
Papildyta:
Man tai su tamsiais fainesne
o tos zvakes tai bus jauniesiems islydint miegoti, liepsiu jas deginti kas nakti kad visi kaprizai ir nuodemes, kurie buvo iki vestuviu, sudegtu..
[/quote
O tas zvakes pirkai ar darei
Papildyta:
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 10:11)
O gal galit man padet...
Man tai su tamsiais fainesne
QUOTE(muosee @ 2009 05 13, 13:31)
As tai jau prisedau prie juanuju laikrastuko.
Stai keleta klausimu atsakymu.Gal kokai ir jums mintis saus i galva?Buciau dekinka.Po viena po viena gal kai pnors ir ssidarys kriziazodis.
Stai keleta klausimu atsakymu.Gal kokai ir jums mintis saus i galva?Buciau dekinka.Po viena po viena gal kai pnors ir ssidarys kriziazodis.
dar keli:
VAIKAS..... Gandro siuntinys su pristatymu į namus. Jaunavedžių tranzistorius.
ŽENTAS..... Uošvių šeriamas vilkas, žiūrintis į mišką
Ji jį myli, ji lipa į jo lovą. Nors jis nemyli, tačiau nori ją sučiupti...{Blusa}
gyvenimas ( lytiniu būdu platinama mirtina liga )
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 12, 10:43)
Linarte Super, Nepakartojama, Fantastiška, Nerealu, Pasakiška ŠAUNUOLĖ
As taip pat pritariu, super. Kaip smagu kad viskas praejo fantastiskai, Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 10:52)
Užsisakius buvau čia per SM organzos maišelių kad pasiūtų...pasiuvo ir kainą pakėlė sako, medžiagos brangiai kainavo, neapskaičiavau...
O kam cia tau tie maiseliai, ispirkai? As tai pirkau klp po 1lt
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 23:07)
nea. arbatai ir maišeliai Pilstukams, kad rinktų kamščius. kaip tik dabar užkabinau juosteles ant tų stikliukų su rankena, į maišelį įdėjau po 1 kamštuką (kad būtų gera pradžia), nes tuščius kabinti kažkaip nelabai...
tai va, dirbu. po to papilnės albumas, pasirodysiu viską jums
QUOTE(Linarte @ 2009 05 12, 22:04)
Tas žaidimas kur jaunoji ir jaunasis laiko virvių galus, o pabroliai ir pamergės turi perlipdami per virves supinti kasą. Pas jaunąją pabroliai, pas jaunikį pamergės. Šiaip ir jauniesiems patiko tas žaidimukas, jie taip ragino saviškius, kad greičiau, lygiau, šaukė, nu žodžiu, azartiškas
Mes ir zaidem per senuolio jubilieju, tik nelipom o landziojom , tai ir visiems buvo juoko ir azarto gera zaidimas
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 22:19)
lLinarte, man atrodo, mačiau tuos žaidimus knygyne.
nusiunciau tau i az
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 13, 22:35)
cia gal turi ta zaidima pasidarius?
loterita-