Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:19)
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html

thumbup.gif wub.gif

Ale kaip tau jau ramu... O as siandien padariau atsiputima nuo vestuviu ir isvis nieko del ju nedariau blush2.gif Nes jau persikroviau. Isskyrus aisku tai, kad eidama i turgu kiausiniu, nupirkau pakeliui varpeli. Jis toks senas aliumininins, bet uzrisiu kaspineli koki ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:19)
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html

slaptazodi pamirsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 13, 16:53)
gal zinai tikslu adresa, nes as vaziuosiu birzeli i Klaipeda, tai gal uzsukciau pasiziureti, kadangi Klaipedos nelabai pazistu, tai pagal adresa gal kazkaip susirasciau. Labai jos man jau grazios  wub.gif

aukstoji gatve ji tokis neilga ten tikrai rasi nes namai tik vienoj ousej kitoj parkelis.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 18:04)
aukstoji gatve ji tokis neilga ten tikrai rasi nes namai tik vienoj ousej kitoj parkelis.

dekui mirksiukas.gif , bandysiu ieskoti
Atsakyti
4u.gif as didele pertrauka nuo vestuviu turejau ax.gif buvo drauge is Amerikos atvaziavus, tai taip viskas is galvos issivedino bigsmile.gif bet gerai, nes dabar kazkaip kitomis akimis i viska ziuriu thumbup.gif
siaip prasidejo ir man bedos siokios tokios su jaunaisiais ir poromis, bet as dar vis tvirtai laiakusi - nepasiduosiu niekam ir nesinervuosiu mirksiukas.gif pasidarysiu arbatos, imerksiu kojasi karsta vonele ir psio - ner cia ko sau nervu gadint del kitu tongue.gif

tai zinokit va, nedaug ka ir padariau bet savo sirdelas surakinimui kaip ir baigiau, o scenarijus tai... ka as zinau - kadanors uzbaigsiu. As tai noreciau 2 savaites pries uzbaigt nes isvaizuosim pries savaite...
gal galit kas patart kokios geresnes daile sparduotuves klaipedoj - reiks vaizuot susipirkt ko truks, dar nezinau ko, bet manau daug ko g.gif

as labai atsiprasau, bet nepaminesiu visu nikais, bet tikrai as cia uzsuku ir man sirdis atsigauna, kaip fainiai visos viska galvojat, saunuoles ir kaip visokiu gerybiu ir pridarot ir randat - saunuoles drinks_cheers.gif
begu mokytis, iki
Atsakyti
mergaičiuke, gražios širdelės. o aš dar neradau tam reikalui...

pasiėmiau maišelius iš organzos, na tikrai gražiai pasiūta, kieta ta medžiagytė. bet 24 maišeliai išėjo 35lt doh.gif bet ką jau.
Nusipirkau vėduoklę, demonstruoti paslaptingam bučiniui bigsmile.gif
vielutės, juostelių visokių...meistrausiu...
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 13, 17:46)
4u.gif as didele pertrauka nuo vestuviu turejau  ax.gif  buvo drauge is Amerikos atvaziavus, tai taip viskas is galvos issivedino  bigsmile.gif  bet gerai, nes dabar kazkaip kitomis akimis i viska ziuriu  thumbup.gif
siaip prasidejo ir man bedos siokios tokios su jaunaisiais ir poromis, bet as dar vis tvirtai laiakusi - nepasiduosiu niekam ir nesinervuosiu  mirksiukas.gif  pasidarysiu arbatos, imerksiu kojasi karsta vonele ir psio - ner cia ko sau nervu gadint del kitu  tongue.gif
tai zinokit va, nedaug ka ir padariau bet savo sirdelas surakinimui kaip ir baigiau, o scenarijus tai... ka as zinau - kadanors uzbaigsiu. As tai noreciau 2 savaites pries uzbaigt nes isvaizuosim pries savaite...
gal galit kas patart kokios geresnes daile sparduotuves klaipedoj - reiks vaizuot susipirkt ko truks, dar nezinau ko, bet manau daug ko  g.gif

as labai atsiprasau, bet nepaminesiu visu nikais, bet tikrai as cia uzsuku ir man sirdis atsigauna, kaip fainiai visos viska galvojat, saunuoles ir kaip visokiu gerybiu ir pridarot ir randat - saunuoles  drinks_cheers.gif
begu mokytis, iki

kad nelabai daug ju yra praeisi per senamiesti ir visos ten beveik vienoj kruvoj as per valandziuke visas apejau kad kad kokia viena geresne uz kitas butu neradau visos panasios siulyciau pereit per visas gal asi ko tau reikia. siaip sakyciau skurdokos jos palygint kokios anksciau budavo.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 17:53)
mergaičiuke, gražios širdelės. o aš dar neradau tam reikalui...

pasiėmiau maišelius iš organzos, na tikrai gražiai pasiūta, kieta ta medžiagytė. bet 24 maišeliai išėjo 35lt  doh.gif bet ką jau.
Nusipirkau vėduoklę, demonstruoti paslaptingam bučiniui  bigsmile.gif
vielutės, juostelių visokių...meistrausiu...

as tai masiukus pati siusiu:)
va katik snekejau su muzikantu (laukiau jo nr is jaunosios 2 savaites kol gavau)
tiks is balso fainas pasirode ziuresim kaip mum seksis dirbti kartu, bet siaip pakele nuotaika smile.gif
Atsakyti
nemoku aš siūti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 19:01)
tiks is balso fainas pasirode ziuresim kaip mum seksis dirbti kartu, bet siaip pakele nuotaika smile.gif

Na va ir tavo padangel saulute pro debesis skverbias mirksiukas.gif Viskas bus thumbup.gif

O as pati daug siusiu, tik neturiu kuom apmetyt medziagos, kad neirtu doh.gif Tai nezinau kaip cia graziau viska padarius. Gal imt apsiuvinet g.gif Bet daug darbo. O siuvykloj tai nuples baisiai.

O jaunuju nakciai gal kas esat dare bendrus naktinius didelius? As galvojau gal reik pasiut, bet kaip padaryt, jei jaunoji jaunikiui iki peciu? doh.gif Niekaip nesumastau. Is akies bandysiu siut, ar matuot jaunuosius? NEs jaunikis drutas vyras, kad nebutu taip, kad salia jaunoji neebetilps lotuliukas.gif Mes su MB nelabai tinkam tam reikalui prisimatuot, nes abu susiglaude turbut butume kaip jis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Niu cia siek tiek perdedu, bet vistiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 18:21)
Na va ir tavo padangel saulute pro debesis skverbias mirksiukas.gif Viskas bus thumbup.gif
O as pati daug siusiu, tik neturiu kuom apmetyt medziagos, kad neirtu doh.gif Tai nezinau kaip cia graziau viska padarius. Gal imt apsiuvinet g.gif Bet daug darbo. O siuvykloj tai nuples baisiai.

O jaunuju nakciai gal kas esat dare bendrus naktinius didelius? As galvojau gal reik pasiut, bet kaip padaryt, jei jaunoji jaunikiui iki peciu? doh.gif Niekaip nesumastau. Is akies bandysiu siut, ar matuot jaunuosius? NEs jaunikis drutas vyras, kad nebutu taip, kad salia jaunoji neebetilps lotuliukas.gif Mes su MB nelabai tinkam tam reikalui prisimatuot, nes abu susiglaude turbut butume kaip jis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Niu cia siek tiek perdedu, bet vistiek doh.gif

mano mama siudavo stingus drambliuku o jaunajamo jaunajai salikeli ir sakydavo taip : tie ilgi naktiniai budavo musu laikas o as patirties sakau dak zemiau kaklo tie naktiniai vistiek nebuna tai kam tada ju. na kazka panasiai. idesiu tuoj foto
http://public.fotki....keee/naktiniai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 13 gegužės 2009 - 18:31
As galvojau toki varianta, kad bendru rubu apsirengus, bendri darbai greiciau vyksta lotuliukas.gif Ir dar prie ju prisiut ruzava ir zydra kisenes. Sveciai trauktu saldainiukus zydrus ir ruzavus ar kazkas panasaus ir isburtu, ka pirma sumeistraus. O paskui tuos saldainiukus atitinkamai subert ir pasakyt, jei nori mergaites, per poilsio pertraukeles jegom atstatyt, valgyt is ruzavos kisenes, jei berniuko, is zydros. Kaip jum mintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 20:21)

O jaunuju nakciai gal kas esat dare bendrus naktinius didelius? As galvojau gal reik pasiut, bet kaip padaryt, jei jaunoji jaunikiui iki peciu? doh.gif Niekaip nesumastau. Is akies bandysiu siut, ar matuot jaunuosius? NEs jaunikis drutas vyras, kad nebutu taip, kad salia jaunoji neebetilps lotuliukas.gif Mes su MB nelabai tinkam tam reikalui prisimatuot, nes abu susiglaude turbut butume kaip jis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Niu cia siek tiek perdedu, bet vistiek doh.gif

mes per savas esam tokius gave. bet va musu ir ugiai panašūs. va kaip atrodė
user posted image
o mano jaunikis irgi daaaaug už jaująją ukštesnis ir stambesnis. va batus guminius kur pirkau jai, tai iš vaikiškų ten doh.gif

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 20:43)
As galvojau toki varianta, kad bendru rubu apsirengus, bendri darbai greiciau vyksta lotuliukas.gif Ir dar prie ju prisiut ruzava ir zydra kisenes. Sveciai trauktu saldainiukus zydrus ir ruzavus ar kazkas panasaus ir isburtu, ka pirma sumeistraus. O paskui tuos saldainiukus atitinkamai subert ir pasakyt, jei nori mergaites, per poilsio pertraukeles jegom atstatyt, valgyt is ruzavos kisenes, jei berniuko, is zydros. Kaip jum mintis? g.gif

man patiko mintis
Atsakyti