QUOTE(pelze @ 2009 05 13, 17:46)
as didele pertrauka nuo vestuviu turejau
buvo drauge is Amerikos atvaziavus, tai taip viskas is galvos issivedino
bet gerai, nes dabar kazkaip kitomis akimis i viska ziuriu
siaip prasidejo ir man bedos siokios tokios su jaunaisiais ir poromis, bet as dar vis tvirtai laiakusi - nepasiduosiu niekam ir nesinervuosiu
pasidarysiu arbatos, imerksiu kojasi karsta vonele ir psio - ner cia ko sau nervu gadint del kitu
tai zinokit va, nedaug ka ir padariau bet savo sirdelas surakinimui kaip ir baigiau, o scenarijus tai... ka as zinau - kadanors uzbaigsiu. As tai noreciau 2 savaites pries uzbaigt nes isvaizuosim pries savaite...
gal galit kas patart kokios geresnes daile sparduotuves klaipedoj - reiks vaizuot susipirkt ko truks, dar nezinau ko, bet manau daug ko
as labai atsiprasau, bet nepaminesiu visu nikais, bet tikrai as cia uzsuku ir man sirdis atsigauna, kaip fainiai visos viska galvojat, saunuoles ir kaip visokiu gerybiu ir pridarot ir randat - saunuoles
begu mokytis, iki
kad nelabai daug ju yra praeisi per senamiesti ir visos ten beveik vienoj kruvoj as per valandziuke visas apejau kad kad kokia viena geresne uz kitas butu neradau visos panasios siulyciau pereit per visas gal asi ko tau reikia. siaip sakyciau skurdokos jos palygint kokios anksciau budavo.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 17:53)
mergaičiuke, gražios širdelės. o aš dar neradau tam reikalui...
pasiėmiau maišelius iš organzos, na tikrai gražiai pasiūta, kieta ta medžiagytė. bet 24 maišeliai išėjo 35lt
bet ką jau.
Nusipirkau vėduoklę, demonstruoti paslaptingam bučiniui
vielutės, juostelių visokių...meistrausiu...
as tai masiukus pati siusiu:)
va katik snekejau su muzikantu (laukiau jo nr is jaunosios 2 savaites kol gavau)
tiks is balso fainas pasirode ziuresim kaip mum seksis dirbti kartu, bet siaip pakele nuotaika