Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 15:09)
Prabalsuokit ir uz mano mazaji 4u.gif  blush2.gif

Prabalsavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roretėlė: 13 gegužės 2009 - 15:16
atvežė virėjo kepurę thumbup.gif
dabar galvoju-o jei su tais guminiais batais-dovana jaunajai gimtadienio proga-sužaisti žaidimą taip-ne. atnešam po gaubtu (dėžėj), ir sakom, bus žaidimas, kas atspės, kokia dovana jaunajai. ir klausinėja svečiai klausimus, pvz. ar tai papuošalas? ne. ar tai iš popieriaus? ne...ir panašiai. kas atspėja-prizas. gal greitai neatspėtų, kad guminiai batai g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 17:09)
Ka tik buvau turguj, labai faina varpeli sendaikciu turguj prigriebiau thumbup.gif

balsavau uz Mantuka ir Rugile bigsmile.gif fainuoliukai labai
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 05 13, 15:15)
tikarai? g.gif  o kiek uzsedimu daryt planuoji? nes as noreciau 3. Per pirma isirinktume komendantus,tortuka su pasizadejimais ir kartu susipazindinima, pabaigt uzsedima pakvietimu jaunuju valsui. 2 uzsedimas: seimos zidinys, varpelis ir skarele, karti degtine ir vaiku problemos sprendimas. O 3 butu vidurnakty su fejerverkais, paskui vainikelio ir kelraiscio metimas, islydejimas nakciai. Cia butu pagrindiniai, o kada laikas zaidimams unsure.gif

As seip planuoju du uzsedimus daryti pries dvylika ir viena po dvylikos.
Per pirma uzsedima padaryti komendantu rinkima, sveciu prisistatymas, filmukas jauniesiems, dar staigmenele jauniesiems kokia iterpsiu, tada jaunuju sokis. Per sokius padarysiu keleta zaidimu.
Antras uzsedimas padeka tevams, seimos zidinys, karti karti, ir vel sokiai per kuriuos planuoju daryti darbu pasiskirstyma, ir seimos izdininka rinkti. Tada 12 val sutikimas. Po 12 jaunuju tortas,tada planuoju daryti dar uzsedima vainikelio nuemimas, padovanoti kalendoriu jauniesiems, dar kazka suplanavus tik nepamenu,puokstes metimas ir islydetuves miegoti.
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 13, 16:09)
Ka tik buvau turguj, labai faina varpeli sendaikciu turguj prigriebiau thumbup.gif

tai ne tik girkis, bet ir rodyk mirksiukas.gif

prabalsavau, nu tavo jau ne toks maziukas kaip Rugile, as irgi panasu pipira turiu 8.5 men ax.gif

as tai uzsiemiau origami - darau geles ir teiksiu baznycios puosejom ax.gif
i scenariju tai jau ir nebeziuriu, kazkaip neisbaigtas jis pas man, bet juk ir nevyskat viskas 100% - taip save raminu tongue.gif
Atsakyti
Jei jaunieji nori visų tradicijų vienoj dienoj, antrą paliekant laisvą, tai galima jaunuosius lydėt miegot jau kokią 3 nakties. Tada turėtumėt dar vieną kitą valandžiukę,kas daroma antrą dieną.
Bet nepamirškit, kad ir antrą dieną visi svečiai susirinks prie stalo pusryčiauti. Tada galit ir į šeimininkus pakelt, ir vaikų problemą išspręst, nes juos teoriškai tą naktį gamint ir turi.
Tas daug laiko neužimta - kokį 20-30 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 16:25)
atvežė virėjo kepurę  thumbup.gif
dabar galvoju-o jei su tais guminiais batais-dovana jaunajai gimtadienio proga-sužaisti žaidimą taip-ne. atnešam po gaubtu (dėžėj), ir sakom, bus žaidimas, kas atspės, kokia dovana jaunajai. ir klausinėja svečiai klausimus, pvz. ar tai papuošalas? ne. ar tai iš popieriaus? ne...ir panašiai. kas atspėja-prizas. gal greitai neatspėtų, kad guminiai batai  g.gif

na neturetu greit atspet, nelabai gali tiketis, kad ten bus tokia dovana
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 05 13, 16:44)
tai ne tik girkis, bet ir rodyk  mirksiukas.gif

Veliau, kai turesiu jau viska, tai sudesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:19)
as isejau savo sirdeles kur jaunieji surakins. slaptazodis tas pats kaip ir anksciau kur buvo.
http://public.fotki....s/dsc00001.html

bigsmile.gif kokios fainos, kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 13, 16:38)
bigsmile.gif kokios fainos, kur pirkai?

senamiesti klaipedoj tautogailes parduotuvej prie parodu rumu.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 17:46)
senamiesti klaipedoj tautogailes parduotuvej prie parodu rumu.

gal zinai tikslu adresa, nes as vaziuosiu birzeli i Klaipeda, tai gal uzsukciau pasiziureti, kadangi Klaipedos nelabai pazistu, tai pagal adresa gal kazkaip susirasciau. Labai jos man jau grazios wub.gif
Atsakyti