Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Linarte @ 2009 05 13, 12:49)
Virvei sukarpiau skalbinių virvę (turėjau nenaudojamą namie), tokią pintą, nelabai ploną ir nelabai storą.
Merginos. Nu aš tikrai geranoriška, tikrai atsakau į visus man užduotus klausimus. Bet kai nebendraujantys ir visai nepažįstami nikai prašo pasidalinti visa savo turima medžiaga vestuvėms, bet sorry - tai jau aukščiausia naglumo forma. Tikrai nepatingėkit kelias dienas paskirti šio forumo peržiūrai, ir tikrai pasiruošit puikiausią scenarijų.
Aš irgi sėdėjau, skaičiau, rinkaus. Bendravau, ir dalinaus informacija.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes , darbstuoles . O as siandien nusipirkau knygele su zaidimais . Tai perskaityt nemazai teks ,bet gal ka gero isirinksiu . Jei ka rasiu naujo ,pasidalinsiu su jumis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 12, 20:55)
sveika Mergaiciuke - imesk zaidima astarna@gmai.com

buvau kazkur nuuoroda ikelus ten video. jei rasiu vel i kelsiu.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 13, 11:42)
buvau kazkur nuuoroda ikelus ten video. jei rasiu vel i kelsiu.

Čia gal apie šitą kalbama g.gif http://www.vimeo.com/3452200
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 13, 10:49)
Virvei sukarpiau skalbinių virvę (turėjau nenaudojamą namie), tokią pintą, nelabai ploną ir nelabai storą.
Merginos. Nu aš tikrai geranoriška, tikrai atsakau į visus man užduotus klausimus. Bet kai nebendraujantys ir visai nepažįstami nikai prašo pasidalinti visa savo turima medžiaga vestuvėms, bet sorry - tai jau aukščiausia naglumo forma. Tikrai nepatingėkit kelias dienas paskirti šio forumo peržiūrai, ir tikrai pasiruošit puikiausią scenarijų.
Aš irgi sėdėjau, skaičiau, rinkaus. Bendravau, ir dalinaus informacija.

as tau tikrai pritariu. pati cia jusu nieko neprasiau kol neperskaiciau viskonuo pirmos temos o tai uztruko kelis vakarus tik , cia palygint su tuo laiku kiek ruosiesi tai tie keli vakarai rinkti informacijai tikrai nera daug. niekas cia nieko ant lekstutes nedalina, jei sutikom ruostis tai reikia ir ruostis o ne ant gatavo kaip sakoma is kart.
Papildyta:
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 13, 11:51)
Čia gal apie šitą  kalbama  g.gif http://www.vimeo.com/3452200

taip sita dekui kad suradai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai ką pasirodysiu:
http://picasaweb.goo...ndrava/Vestuves
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 13, 11:49)
Merginos. Nu aš tikrai geranoriška, tikrai atsakau į visus man užduotus klausimus.

o kokio ilgio virves buvo, nelabai isivaizduoju kokio reikia, kad nebutu per ilgos ir nesisimazgytu ar nesusipainiotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 13:16)

Kraitelis tai superinis thumbup.gif Batai irgi jėgovi.

Dėl virvės. Nu žinok nematavau metrais. Bet visą tą virvę (kiek ten būna, 10, 20m) padalinau į 6 lygias dalis. Gavos ne tokia ir trumpa. Bet nesipainiojo, mat virvė nesukta. Ir užteko azartui pagauti, ir neįkyrėjo ten jiems laipiot per ją.
Atsakyti
AS jau irgi buvau idejus raudona zinute, kad pirma pasinaudokit esama informacija ir paieska, ko reikia, o tik paskui klausinekit ir rasinekit AZ biggrin.gif Cia gal reiktu i pirma temos zinute itraukt toki dalyka mirksiukas.gif

Sandra thumbup.gif O kur ta traukinuka naudosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linarte @ 2009 05 13, 14:22)
Kraitelis tai superinis thumbup.gif Batai irgi jėgovi.

Dėl virvės. Nu žinok nematavau metrais. Bet visą tą virvę (kiek ten būna, 10, 20m) padalinau į 6 lygias dalis. Gavos ne tokia ir trumpa. Bet nesipainiojo, mat virvė nesukta. Ir užteko azartui pagauti, ir neįkyrėjo ten jiems laipiot per ją.

dėžę pati dariau iš pampers dėžės blush2.gif o dėti pampersą 2 dieną turės jaunikis doh.gif o jaunoji surinkti tą sudedamą traukinuką - t.y. taisyti mašina biggrin.gif
o batus pamačiau ir jie mane nugalėjo. kaip pateiksim, dar nežinau, bet sugalvosiu smile.gif

žaidimai faini. tik man tie kur lakstyti- per judrūs gal, va nugriuvo viena...gali išsitepti šventei dar neprasidėjus. ir suprakaituoti doh.gif
o patiko virvės pynimas ir tas gaudymas su skrybėle.
Atsakyti
merginos priminkit,kiek extra saldainių telpa į kilogramą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 13, 13:16)

kraitelis thumbup.gif
Atsakyti