Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Linarte @ 2009 05 12, 22:04)
Tas žaidimas kur jaunoji ir jaunasis laiko virvių galus, o pabroliai ir pamergės turi perlipdami per virves supinti kasą. Pas jaunąją pabroliai, pas jaunikį pamergės. Šiaip ir jauniesiems patiko tas žaidimukas, jie taip ragino saviškius, kad greičiau, lygiau, šaukė, nu žodžiu, azartiškas thumbup.gif

o kokia virve naudojai? stora , plona g.gif
P.S. Gal merginos but nesunku prabalsuot uz mano Rugile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 13, 08:40)
o kokia virve naudojai? stora , plona  g.gif
P.S. Gal merginos but nesunku prabalsuot uz mano Rugile ax.gif

Kokia gražuolė bigsmile.gif Jau pabalsavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 13, 09:46)
Kokia gražuolė  bigsmile.gif  Jau pabalsavau  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalint informacija, kur užsakinėjat sūrį? Skambinau į "Pieno žvaigždes", sakė nedaro vestuvėms g.gif
Atsakyti
ir as pabalsavau smile.gif labai grazi mergyte smile.gif

(nu biski mes cia ne i tema smile.gif bet manau kitos nesupyks smile.gif)
Atsakyti
Aš tai nesupyksiu. Apie vaikus galima kalbėtis 4u.gif
Aš net nežinau dar apie tą sūrį negalvojau kažkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 05 13, 10:21)
Gal galit pasidalint informacija, kur užsakinėjat sūrį? Skambinau į "Pieno žvaigždes", sakė nedaro vestuvėms  g.gif

Labai gaila, bet negaliu niekuom padėti, nes man tai mama surado pažįstamą moteriškę, kurios šeip ne taip priprašė, kad sūrį padarytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 05 13, 11:21)
Gal galit pasidalint informacija, kur užsakinėjat sūrį? Skambinau į "Pieno žvaigždes", sakė nedaro vestuvėms  g.gif

Zemaitijos pieno firminej parduotuvej 4u.gif As uzsakinesiu su zele gabaliukais. Nors paimsiu triju rusiu saldaus surio paragaut, ir gal kita isrinksiu. Dar yra su aguonom ir geltonas kazkoks. Nenoriu tu sausu baltu suriu schmoll.gif

Tiesa musu ta antra diena prasides 18 val. Su draugais sodyboj. Tai cia bus vietoj torto, nes pamanem i gamta torto nereikia, uzteks sakocio. Ir tas saldus suris tada kaip tik tiks desertui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 13 gegužės 2009 - 10:30
Sveikutės smile.gif
Na jeigu vilniuje, tai aš sūrį užsakinėsiu karoliniškių turgellyje, pas vieną ūkininkę, 15 lt. už kg.
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 13, 08:38)
Labas Rytas  4u.gif
Jei nepaslaptis pas žemaičius ar aukštaičius tie čigonai būna  g.gif

nezinau net biggrin.gif nuo Vilniaus puses - Lentvaris, Trakai, Vievis.
Atsakyti
Pas zemaicius tie cigonai, tik stala uzsede pradzioj buna ir viskas... O cia sitas krastas, tai baisu ko prisimasto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 13, 09:40)
o kokia virve naudojai? stora , plona  g.gif

Virvei sukarpiau skalbinių virvę (turėjau nenaudojamą namie), tokią pintą, nelabai ploną ir nelabai storą.

Merginos. Nu aš tikrai geranoriška, tikrai atsakau į visus man užduotus klausimus. Bet kai nebendraujantys ir visai nepažįstami nikai prašo pasidalinti visa savo turima medžiaga vestuvėms, bet sorry - tai jau aukščiausia naglumo forma. Tikrai nepatingėkit kelias dienas paskirti šio forumo peržiūrai, ir tikrai pasiruošit puikiausią scenarijų.
Aš irgi sėdėjau, skaičiau, rinkaus. Bendravau, ir dalinaus informacija.
Atsakyti