Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(skgreta @ 2009 05 12, 23:10)
1.As dalyvavau rudeni vestuvese, kur pirsliai nuomavo ta helio baliona, tai jie dideli ji gavo, ir ten kazkaip paskaiciavo pagal isnaudota helio kieki, pamatavo ten kazkaip. Bet dabar kainos tai as nepamenu. Bet mes ten dar ir seip daug to helio isnaudojom, juk labai juokingas balsas gaunasi kai pritrauki to helio ir kalbi, tai antra diena iki asaru prisijuokem  biggrin.gif , pirsliai atejo prie stalo ir tuo juokingu balsu pradejo kalbeti, nuziauriai juokinga buvo  lotuliukas.gif
2, O kur del projektoriaus susitarei BMS?

lLinarte, man atrodo, mačiau tuos žaidimus knygyne. bet kaina tai apie 7lt.
iš pažįstamos merginos, dirbančios firmoje, kuri nuomoja. tai pigiau. nes bms 160 užsiprašė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 22:19)
lLinarte, man atrodo, mačiau tuos žaidimus knygyne. bet kaina tai apie 7lt.

Aš pirkau "Pegaso" knygyne. Visi buvo ta pačia kaina - 4,5Lt. Na bet gal skirtingi knygynai skirtingom kainom pardavinėja.
O šiaip kažkuroij senoj temo (8 ar 9) kažkuri buvo įdėjusi klausimus ir atsakymus tam žaidimukui su kortelėm. Galima pačiai pasidaryt, ir dar gražiau ir įdomiau. Jei dar kada teks svočiaut, tai sakiau darysiuos pati, nes neįspūdingos tos kortelės, tiek, kad klausimai ir atsakymai yra.
Atsakyti

Sveikos merginos biggrin.gif

Linarte - net neabejojau kad vestuves bus saunios. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir neisgasdino lietus - o gal jus lietu gasdinot , kad po pietu nustojo lija. biggrin.gif biggrin.gif

Tau labai geras gavosi vestuviu vakaras - atrodo viskas vietoj ir laiku.Aisku turiu kruvas klausimu .jei nepabegsi is forumo.
Siaip as pradedu panikuok.Mane gasdina tai kad nebus muzikantu - kas be ko geri muzikantai rimta pagalba svotam- pirsliaim.

Atsakyti
Jei kam reikia kokių konsultacijų, mane galit rasti per skype linarte, gal lengviau bus asmeniškai pakalbėt.
Panikuot gal ir reikia. Bet ne per daugiausia.

O dėl lietaus, tai aš jaunajai linkėjau tokio oro,kaip buvo per mano vestuves, tik vėjo tokio nelinkėjau. Bet viskas viskas buvo lygiai taip kaip prieš tris metus - ryte lietus, dieną vėjas, vakaras - ramus ir šiltas.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 12, 21:48)
Sveikos merginos biggrin.gif

Linarte - net neabejojau kad vestuves bus saunios. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ir neisgasdino lietus - o gal jus lietu gasdinot , kad po pietu nustojo lija. biggrin.gif  biggrin.gif

Tau labai geras gavosi vestuviu vakaras - atrodo viskas vietoj ir laiku.Aisku turiu kruvas klausimu .jei nepabegsi is forumo.
Siaip as pradedu panikuok.Mane gasdina tai kad nebus muzikantu - kas be ko geri muzikantai rimta pagalba svotam- pirsliaim.

mano brolis buvo pirsliu vestuvese, kur muzikanto nebuvo, tai sake svarbiausias dalykas, kad butu kazkokia aparatura - muzikinis centras, ar kazkas kita, padeta taip, kad prireikus su pulteliu muzika galetum patildyti, isjungti g.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Arba tada reikia, kad kažkas iš saviškių būtų prie centro. Ir su tuo žmogum tada apsikalbėt kada maždaug kas vyks, tada bus lengviau ir tau, ir tam, kas muziką valdys.
Atsakyti
galiu pasidalinti tokiu sumanymu, per musu vestuves buvo wub.gif
pirsliene buvo islanxcius is popieriaus baltus paukscius, visiem po viena, vaziuodami is rumsiskiu sustojom prie tokio didelio medzio, visi surase palinkejimus mum, ir sukabino paukscius ant medzio, buvo l.grazu 4u.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau už kvailą klausimą, bet prašau, padėkit, paaiškinkit man, ką simbolizuoja balandžiai, ir gal galit patarti ką sakyti, kai jaunieji juos leidžia į orą. Vestuvės jau šį savaitgalį. L. prašau patarimo. Ačiū.
Atsakyti
Balandžiai:
Nėra pasaulyje išmintingesnių sutvėrimų kaip porelė balandžių. Filosofai moko: „Žinokite saiką malonumams“. O aš sakau – duokite jiems valią, džiaukitės kiek patinka. Mylėkitės kaip velniai, būkite bepročiais. Filosofai tauškia niekus. Argi gali būt gyvenime per daug kvapnių, per daug išsiskleidusių rožių, per daug čiulbančių lakštingalų, žalių lapų, aušros gaisų? Argi galima per daug karštai mylėti? Argi galima per daug patikti vienas kitam? Argi galima per daug džiaugtis gyvenimu. Džiaugtis – štai kur išmintis. Džiūgaukit jūs, džiūgausimės ir mes.
„Ar mes laimingi todėl, kad esame geri, ar geri todėl, kad esame laimingi? Tad, būkit laimingi – negudraudami, aklai klausykite saulės. Drąsiai gyvenkite vienas dėl kito. Myluokitės, bučiuokitės, nors mes ir sprogtume iš pavydo.
Dievinkite vienas kitą. Rinkite savo snapeliais visus laimės šapelius, kokie tik yra šioje žemėje ir sukite iš jų sau gūžta visam gyvenimui. Gyvenkite taip, kad, būdami vieni du nieko daugiau netrokštumėte. Jei žmonės nesimylėtų, tai kam būtų reikalingas pavasaris? Mylėti, kada nors patirti meilę – to pakanka. Nieko daugiau nereikalaukite – kitokio perlo tamsiuose gyvenimo užkampiuose nerasite. Meilė – tai išsipildymas.
alandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką. Dėl savo atsidavimo artimiesiems, jie yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis. Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui, jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais. . . Todėl jų meilė yra niekada nesibaigianti.
Tad mielieji ........... ir ............., paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų, kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę.
Brangieji, nuo senų laikų balti balandžiai buvo laikomi meilės, taikos ir tyrumo simboliu. Paleiskite i dangų balandžius kurios turite savo rankose, kurie kildami aukštyn praneš džiugią žinią apie Jūsų naujai sukurta šeimą.

Burkuokite, it du įsimylėję balandžiai, branginkite savo sutuoktinį, lyg rečiausią deimantą, nenusigręžkite vienas nuo kito nesantaikos valandėlę, dalinkitės perpus džiaugsmais ir vargais, ir Jūsų gyvenimo kelias bus giedresnis už pačią vaiskiausią vasarvidžio dieną...

Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką. Dėl savo atsidavimo artimiesiems, jie yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis. Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui, jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais. . . Todėl jų meilė yra niekada nesibaigianti.
Tad mielieji ........... ir ............., paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų, kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę.

Brangieji, nuo senų laikų balti balandžiai buvo laikomi meilės, taikos ir tyrumo simboliu. Paleiskite i dangų balandžius kurios turite savo rankose, kurie kildami aukštyn praneš džiugią žinią apie Jūsų naujai sukurta šeimą.

Labas rytas smile.gif
Šiandien nersiu virvelę, į kurią vyniosiu meškutį (taip rinksim krikšto tėvus). po to mano mama priminė, kad jaunosios gimtadienis juk 17 d. o vestuvės 15-16, tai praktiškai būtina 2 dieną jau sveikinti bigsmile.gif nupirkau ta proga jai guminius gražius batus tongue.gif , galės šunį vedžioti lietingu anglijos oru rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Linarte - tikrai nuostabiai vestuves pravedet su pirsleliu thumbup.gif

del muzikantu ir pas mus klaustukas, nori nebrangiu ir geru, bet nerandam niekur tokiu. Gali buti kad isvis be nieko liksim. Del muzikos tai dzin bet man didziausias galvos skausmas yra jaunuju valsas, paskui jaunoji gi su teveliu soka. Na visi tiek vestuviniai dalykai, juos kazkas tures reguliuot, pirsliene gal dj nebus doh.gif

dar truputi issigandus esu del paprociu skirtumu. Jaunoji yra is kito krasto, manau kad pas juos yra savi paprociai, pas mus - savi. Bandysiu gal kazka is kitos gimines puses pasisnekint g.gif pvz. ar girdejot kad vestuviu vakara i svente uzgriuna "cigonai" blink.gif persirengeliai nekviesti sveciai unsure.gif as negirdejau tokio finto niekada, gerai kad is snekos isejo unsure.gif
Atsakyti
[quote=Mandra Sandra,2009 05 13, 09:14]
Balandžiai:
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Labas Rytas 4u.gif

QUOTE(murmur @ 2009 05 13, 08:28)
dar truputi issigandus esu del paprociu skirtumu. Jaunoji yra is kito krasto, manau kad pas juos yra savi paprociai, pas mus - savi. Bandysiu gal kazka is kitos gimines puses pasisnekint  g.gif  pvz. ar girdejot kad vestuviu vakara i svente uzgriuna "cigonai" blink.gif  persirengeliai nekviesti sveciai  unsure.gif  as negirdejau tokio finto niekada, gerai kad is snekos isejo  unsure.gif

Jei nepaslaptis pas žemaičius ar aukštaičius tie čigonai būna g.gif
Atsakyti