Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

Seip anksciau buvau skaiciusi tokia ideja, man labai patiko, bet turbut neiseisman jos padaryti , gal tiks ir jums, kai vaziuojat is baznycios i gamta ar is gamtos i sventimo vieta, ar gamtoj, galima visoms porms duoti ant lapu surasyti jauniesiems sveikinimus ar palinkejimus ir visus juos sudeti i buteli ir uzkimsti sandariai,ir pakeliui kazur uzkasti (cia geai tiems kas gyvena nuosavuose namuose ir turi nuosava kiema, ar soda ar sodyba) ir pasakyti kad po metu per pirmasias metines jaunieji gales issikasti ir paskaityti.

QUOTE(Linarte @ 2009 05 12, 10:57)

Dar pamiršau pasakyt, kad kai buvom gamtoj, jaunieji dar supylė bendro gyvenimo smėlį.

O gal gali placiau papasakoti apie tai kaip jaunieji pyle ta bendro gyvenimo smeli? g.gif idomu labai pasidare.
Atsakyti
O man idomu, kas ten per tiltas is 7 buteliu, kaip jis atrode?
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 05 12, 13:19)
O tiek daug rūšių ir arbatos pirkai?  g.gif

skaniųjų ne tiek, gal kokį 10, kitos bus neskanios, juk vis tiek pils lauk
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 12, 13:20)
per mokslus kazka praleidau, kur tu tuos maiselius naudosi? idomu pasidare

arbatoms
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 12:55)
skaniųjų ne tiek, gal kokį 10, kitos bus neskanios, juk vis tiek pils lauk

arbatoms

o gal gali pasakyti pas kuria SM kreipeisi del ju?Ir ar tau ant maiseliu siuvinejo kokios rusies ten arbata(MEILE,LAIME.....t.t)
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 12, 14:03)
o gal gali pasakyti pas kuria SM kreipeisi del ju?Ir ar tau ant maiseliu siuvinejo kokios rusies ten arbata(MEILE,LAIME.....t.t)

neprašiau kad siuvinėtų, nes aš rišiu pasidarius turiu tokias etiketas prie tų virvelių. dar negaliu rekomenduoti, kol negavau maišelių
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 12, 11:33)
Seip anksciau buvau skaiciusi tokia ideja, man labai patiko, bet turbut neiseisman jos padaryti , gal tiks ir jums, kai vaziuojat is baznycios i gamta ar is gamtos i sventimo vieta, ar gamtoj, galima visoms porms duoti ant lapu surasyti jauniesiems sveikinimus ar palinkejimus ir visus juos sudeti i buteli ir uzkimsti sandariai,ir pakeliui kazur uzkasti (cia geai tiems kas gyvena nuosavuose namuose ir turi nuosava kiema, ar soda ar sodyba) ir pasakyti kad po metu per pirmasias metines jaunieji gales issikasti ir paskaityti.
O gal gali placiau papasakoti apie tai kaip jaunieji pyle ta bendro gyvenimo smeli? g.gif  idomu labai pasidare.

gera mintis reiks panaidoti mum nemazai vazinetis teks tai rasiu manau kada.

o del smeliuko man i az email parasyk atsiusiu:)
Atsakyti
laba, mamytes, ir as busima svociute - rugpjucio 29d. ax.gif jau kazkaip pradedu nerimauti, nes pirsliausim pirma karta blush2.gif gal galit ka patarti, nes l.pasimetus esu 4u.gif
Papildyta:
ir man labai idomu, apie jaunuju supilta smeli, ir apie tuos butelius blush2.gif
Atsakyti
atradau internete toki dalyka, gal kuri zinot o gal ir yra nezinanciu. Prie dangaus zibintu galima kabinti ugnies fontanus. Va nukopinsiu info: ugnies fontanas jūsų dangaus žibintui priduos papildomo kibirkščių lietaus žavesio. Tai įprastas ugnies fontanas, toks kurį galite įsmeigti į tortą ir padegti. Jis kibirkščiuodamas dega apie tris minutes. Dega panašiai kaip bengališka ugnelė, tačiau intensyviau. Bet prikabintas prie dangaus žibinto - jis tampa labai efektingu fejerverku. Dangaus žibintas šviečia ir kyla į viršų, o žemyn nuo jo krenta kibirkščių lietus.
Ugnies fontaną reikia prikabinti prie dangaus žibinto vielučių (tų pačių, ant kurių tvirtinamas kuro briketas). Fontaną padegti reikia paskutinį - prieš pat paleidžiant dangaus žibintą (prieš tai degantis kuro briketas jau turėjo prišildyti dangaus žibinto kupolą).
Kol kas tai mūsų naujausias sumanymas. Kaina apie 3 Lt
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 12, 17:17)
. Prie dangaus zibintu galima kabinti ugnies fontanus.

o man jau atrodo per daug g.gif užtenka žibintų, jie ir taip thumbup.gif atrodo.
šiandien niekas nesidirba
vaikas nemiegojo nuo 1 iki 5val. visą dieną zyzia. jau net verkiu
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 16:20)
o man jau atrodo per daug  g.gif užtenka žibintų, jie ir taip  thumbup.gif atrodo.

console.gif Maniskis irgi ratais eina ir kompo laidus bando grauzt... As ji nuvarau, tas tada zirzia doh.gif O mano dienos produktyvumas visiskas nulis blush2.gif Sedziu ir visiskai nieko neveikiu blink.gif Dar taip ner buve doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 12 gegužės 2009 - 15:26
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 12, 16:20)
o man jau atrodo per daug  g.gif užtenka žibintų, jie ir taip  thumbup.gif atrodo.

as sakiau nusipirksiu viena pabandymui, kaime pas mano tevus paleisim, pasiziuresim, jauciu turetu graziau atrodyt su ugnies fontanu
Atsakyti
Linarte, na isties jus saunus pirsliai buvot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 12 gegužės 2009 - 17:48