Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 16:03)
Jaunieji, , šiandien jus tėvai pasitinka su duona, druska ir vandeniu. Vanduo – tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.

Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli jus
o man jau nebepatinka žodžiai, kuriuos norėjau skaityti per pirmą užsėdimą kaip pasveikinimą tėvams  schmoll.gif
Papildyta:
dar niekaip nesugalvoju...jaunieji mūsų šoks ne valsą, bet pagal savo dainą...tai pagal mane ta piršlių polka po to ne prie ko jau...nesumąstau šokio  doh.gif

o mes soksim ne pirsliu polka, o pirsliu tango, sakydami, kad susoksim jiems ju busima gyvenima, tai dabar einam i sokiu pamokas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 05 11, 11:30)
kaip idomu  bigsmile.gif  gal pasufleruotum  g.gif

pas man apie jaunuosisu tai lengvi klausimai, nes kai pardejau galvot apie ju pomegius, ir pan, tai ne kas gavos, tai emiau paprastai  - pvz. kokios spalvos ju akys? kokia masina vazineja? ir pan. ax.gif
Papildyta:
tai ten nieko mandro nebuvo parasyta, kad pinigai i trilitri sudeti pirmai pradziai, o lele, tai kad zinotu, kaip vaikai atrodo  ax.gif

Aš dariau apie zodiako ženklus, gimtines (nes jos skirtingos), kur susipažino, kokios jų specialybės. Manau, dalyvaujantys vestuvėse žinos šiuos dalykus, o ne tai tegul klausinėja kitų, kas žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasandra @ 2009 05 11, 12:55)
o mes soksim ne pirsliu polka, o pirsliu tango, sakydami, kad susoksim jiems ju busima gyvenima, tai dabar einam i sokiu pamokas  blink.gif

Maniškis, tai labai nemėgsta šokti, tai sunku jį nusitempti į šokių mokyklą, vis sako, kad brangu ir panašiai, vis kokią priežastį sugalvoja, kad tik neiti mokintis šokti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 11, 13:37)
Maniškis, tai labai nemėgsta šokti, tai sunku jį nusitempti į šokių mokyklą, vis sako, kad brangu ir panašiai, vis kokią priežastį sugalvoja, kad tik neiti mokintis šokti  doh.gif

maniskis lygiai taip pat elgiasi smile.gif
Atsakyti
mes irgi nesimokom sokti ax.gif manau kad susoksim ir taip,aiksu reiks su mb pasitreniruoti 4u.gif
Atsakyti
turiu tokia minti: uzsakiau torta-knyga, ir zadu 24val inesti su zvakutem 46 (cia jaunuju metu suma) ir pristatyti kaip nauja ju gyvenimo zingsni , etapa, puslapi.
kaip manot kaip issono atrodys?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 11, 14:56)
turiu tokia minti: uzsakiau torta-knyga, ir zadu 24val inesti su zvakutem 46 (cia jaunuju metu suma) ir pristatyti kaip nauja ju gyvenimo zingsni , etapa, puslapi.
kaip manot kaip issono atrodys?

gyvenimo puslapis-labai grazi ideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deizzy @ 2009 05 11, 14:10)
gyvenimo puslapis-labai grazi ideja  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man ir su ta knyga labai grazi ideja, tik as nesidubliuos ta knyga su jaunuju tortu ?
gal ja geriau itekti kai jau isventinsi i seimininkus ?
na tipo, jus jau seima, su anujomis pareigomis, todel dabar jus turite nauju isipareigojimu, galite vreti nauja savo gyenimo puslapi ir t.t.

nu man kazkaip taip geriau sietusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 11, 14:40)
man ir su ta knyga labai grazi ideja, tik as nesidubliuos ta knyga su jaunuju tortu ?
gal ja geriau itekti kai jau isventinsi i seimininkus ?
na tipo, jus jau seima, su anujomis pareigomis, todel dabar jus turite nauju isipareigojimu, galite vreti nauja savo gyenimo puslapi ir t.t.

nu man kazkaip taip geriau sietusi smile.gif

pas mus jaunuju tortas bus antra diena jaunuju pageidavimu, tai tikrai nesidubliuos smile.gif
aciu uz komentarus:)
Atsakyti
nu tuomet viskas tinka smile.gif
bet kaip keista, kad antra diena smile.gif pirma karta toki dalyka girdziu smile.gif
siaip svocios karvojus buna antra diena - tai butu tavo tortas, o cia atvirksciai smile.gif
nu ko tik neprisvaigsta tie jaunieji kartais smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 11, 16:04)
nu tuomet viskas tinka smile.gif
bet kaip keista, kad antra diena smile.gif pirma karta toki dalyka girdziu smile.gif
siaip svocios karvojus buna antra diena - tai butu tavo tortas, o cia atvirksciai smile.gif
nu ko tik neprisvaigsta tie jaunieji kartais smile.gif smile.gif

o man yra teke matyt kad antra diena torta pjauna jaunieji, bet daugeli tai po dvylikos. na cia jau juju reikalas kaip sakomas is vis man dbr dzin bele jiem gerai as savo pasidariau beliko tik ivykdyt uz 2savaiciu biggrin.gif
Atsakyti