gali sruogelems pasviesinti, jei norisi sviesiau
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:48)
Kad trecioj krikstynos vyresnelio buvo... Labai sukudus buvau po pirmo gimdymo Kad dabar taip... Na gal nerizikuot ir nesviesint plauku pries vestuves. Dabar kazkaip susigyvenus su tamsesne spalva, nebent siek tiek tona pasvieisnt, bet tik ne iskart blond, nes gali but asaru, o ypac jei pries pacias vestuves nusidazyt
Pas mus stalo uzsedimo nebus. Cia viena smagiausiu atrakciju man, o ner kam tokio dalyko suorganizuot
Pas mus stalo uzsedimo nebus. Cia viena smagiausiu atrakciju man, o ner kam tokio dalyko suorganizuot
Ir nenušviesink visai plaukų, o tik keliais tonais pašviesink, kaip ir galvoji padaryti
O tai muzikantai kur bus? Jie negalės suorganizuoti?
as ir vienu metu buvau blondine, ir neisivaizdavau, kad galeciau buti brunete...
o dabar esu brunete, ir nebeizivaizuoju kaip galejua buti blondine..
o nuomoniu juk visokiu yra, vieniems patinka kai plaukai sviesus, kitiems kaip tamsus...
as manau, svarbiausia, kad tau patiktu ir kad nebaisu butu kas ryta i veidrodi ziureti
o dabar esu brunete, ir nebeizivaizuoju kaip galejua buti blondine..
o nuomoniu juk visokiu yra, vieniems patinka kai plaukai sviesus, kitiems kaip tamsus...
as manau, svarbiausia, kad tau patiktu ir kad nebaisu butu kas ryta i veidrodi ziureti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 08, 15:23)
as jau su visais darbais bandau i pabaoga eit, dabar laikrasti spauzdinu liko tokios smuknenos visai ir didzioji dalis ju yra atsispauzdinti, taip kad jau jauciuosi tvirtai o dar vakr mane KASANDRA PADRASINO TAI ISVIS NUOTAIKA PAKYLEJO:)
DEKUI TAU LABAI
DEKUI TAU LABAI
visada pasirengusi padeti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 05 11, 10:59)
O tai muzikantai kur bus? Jie negalės suorganizuoti?
Muzikantai paprasyti tik taip pagrot, giminaiciai vieni... Na gal reiks ka susneket, ale nebus ka is sveciu parinkt, tokiu, kurie butu liezuvi pakabine. Va kas but galejes, tai i uzsieni pabego ir nebus per vestuves... O daugiau ner kam
Rugsti uoga, labai gražūs darbeliai, ypač man patiko tūtelės, nes vakar nusipirkau lygiai tokių pačių spalvų popieriaus tortui O tu baltus lapus įklijavai į tuos spavotus?
Ir as esu padarius kryžiažodį apie Jaunuosius, taip pat prizą dovanosim pirmam išsprendusiam
QUOTE(airara* @ 2009 05 11, 08:59)
apie jaunuosius bandau sukurt, nelabai sekas, turbut gerai nepazistu visgi
pirmam isprendusiam esu numacius priza
pirmam isprendusiam esu numacius priza
Ir as esu padarius kryžiažodį apie Jaunuosius, taip pat prizą dovanosim pirmam išsprendusiam
sveikos mergaites,oi kiek daug ivairiausiu darbeliu padariusios jau ir priplepejusios taip pat labai daug
QUOTE(Varėnė @ 2009 05 11, 11:39)
Rugsti uoga, labai gražūs darbeliai, ypač man patiko tūtelės, nes vakar nusipirkau lygiai tokių pačių spalvų popieriaus tortui O tu baltus lapus įklijavai į tuos spavotus?
aciu uz pagyras, smagu girdeti
taip, atspausindau vardusir iklijavau
o as pernai dariau kryziazodi ne is jaunuju, nes jei kiti spres, taigi ne visi pazista tuos jaunuosius labai gerai.. as dariau is vestuviniu misliu...
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 11, 12:05)
o as pernai dariau kryziazodi ne is jaunuju, nes jei kiti spres, taigi ne visi pazista tuos jaunuosius labai gerai.. as dariau is vestuviniu misliu...
kaip idomu gal pasufleruotum
pas man apie jaunuosisu tai lengvi klausimai, nes kai pardejau galvot apie ju pomegius, ir pan, tai ne kas gavos, tai emiau paprastai - pvz. kokios spalvos ju akys? kokia masina vazineja? ir pan.
Papildyta:
QUOTE(asta48 @ 2009 05 11, 11:43)
sveikos kažkurioj temoj esu skaičius apie užkoncervuotą stiklainį centų ir lėlę. Gal galit padėt surast
tai ten nieko mandro nebuvo parasyta, kad pinigai i trilitri sudeti pirmai pradziai, o lele, tai kad zinotu, kaip vaikai atrodo
Sveikos svociutes:)
kaip man dbr keista daug maz viska pasidarius tai neber ka ruostis vestuvem apart save moraliskai:)
o ziuriu dauguma darbu ikarstyje:)
kaip man dbr keista daug maz viska pasidarius tai neber ka ruostis vestuvem apart save moraliskai:)
o ziuriu dauguma darbu ikarstyje:)
saunuole kad viska pasidariusi,taigi ruoskis moraliskai