labuka
rugsti_uoga viskas
kaip laukiu is vestuviu gristanciu svociuciu
as tai visa savaitgali prsedejau su suknele dukros ir vis tiek dar nemazai liko darbuko su ja
as metaus nuo vestuviu prie krikstunu nes pradzioj savaites krikstynos, o savaitgali vestuves -- tai darbuko per akis
Labas rytas,
dabar ziurineju rugscios uogos darbelius Skrynele pati gal dekupazinai ar kaip ten Ka darysit su ta juosta, kur soske uzkabinta, gandriukai? Ir idomiai tos zvakes su kaprizais ir nuodemem, kam jos skirtos?
Ale jum orus ne kokius zada
Ispudziai idomiausi sio savaitgalio, bet leiskim svociutem atsigaut
dabar ziurineju rugscios uogos darbelius Skrynele pati gal dekupazinai ar kaip ten Ka darysit su ta juosta, kur soske uzkabinta, gandriukai? Ir idomiai tos zvakes su kaprizais ir nuodemem, kam jos skirtos?
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:04)
tai kas be ko, kad turi atsigaut, bet laukimas ir smalsumas nuo to nemazeja
einu laikrastuka baigsiu, ne liko kryziazodis ir niekaip man geru minciu nekyla, reikia susikaupt
Koki kryziazodi dedi?
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:53)
Koki kryziazodi dedi?
apie jaunuosius bandau sukurt, nelabai sekas, turbut gerai nepazistu visgi
pirmam isprendusiam esu numacius priza
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:04)
Labas rytas,
skrynele pirkau, deja nespejau dekupazinti ten desiu ju susikurta is ivairiu arbatos misiniu seimynine slaimes recepta.
biski rankeles prikisau tik prie tos su dviem sirdim geltonos dezutes, as ten saldainiu isidesiu
ta juosta tai cia bus stalo ispirkimui.. cia tokia jaunuju -melagiu gyvenimo juosta iduosiu prilsiams, ir liepsiu ja sekti, kuri nuves i tikra gyvenima, tai tas gandriukas ir soske simboliuzoja, kad jie jau pasvente prie musu stalo ir dabar mars pareigu seimyniniu atlikti - vaiku daryti dar prikabinsiu 3 rastelius prie tos juostos, pirmamme bus apie gyvenimo kelia ir kad ta juosta parodys krypti, antrame - kad jaunieji tuokiasi tam, kad gimine plestu, o treciam, kad vestuviu rezultata atnesa gandras..
nu kazkas panasaus
riekia man pasiuosti stirpiai man del stalo ispirkimo, nes suzinojau kad mano mama viskam vadovaus tai ji liezuvi turi ojojoi koki astru. Bijau kad man dar iki jos toli nu bet kaip sakoma, obuolys nuo obels netoli rieda
o tos zvakes tai bus jauniesiems islydint miegoti, liepsiu jas deginti kas nakti kad visi kaprizai ir nuodemes, kurie buvo iki vestuviu, sudegtu..
ir as klausiau, kad ne kokie orai tas tai labai labai blogai nu tikekimes per savaite prognozes pasitaisys...
O gal galit man padet... Idedu keliu foto nuorodas ir pasakykit, ar man labiau sviesus ar tamsus plaukai tinka MB pareiske, kad sviesiais geriau buvo. Tai dabar galvoju dazyt ar ne, nes dabar esu tokiais naturaliai rudais (ale lietuviska spalva ar kaip apsakyt)
blondine, vis dar sviesus, tamsesni jau, dabar tokie
blondine, vis dar sviesus, tamsesni jau, dabar tokie
man labiau tamsesni patinka
Labas Rytas, mano mielosios svočiutės
Smalsumas ramybės neduoda, laukiu nesulaukiu, kada išgirsiu pasakojimus paie šio savaitgalio vestuves
rugsti_uoga, šaunuolių šaunuolė esi Tiek daug ir gražaus visko pasiruošei
leliukazzz, man asmeniškai tau tinka ir šviesūs, ir tamsūs plaukai, bet gražiausiai atrodai trečioje foto
Smalsumas ramybės neduoda, laukiu nesulaukiu, kada išgirsiu pasakojimus paie šio savaitgalio vestuves
rugsti_uoga, šaunuolių šaunuolė esi Tiek daug ir gražaus visko pasiruošei
leliukazzz, man asmeniškai tau tinka ir šviesūs, ir tamsūs plaukai, bet gražiausiai atrodai trečioje foto
ir as pritariu, kad graziausia atrodai 3 foto
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 11, 10:33)
ir as pritariu, kad graziausia atrodai 3 foto
ir as
Kad trecioj krikstynos vyresnelio buvo... Labai sukudus buvau po pirmo gimdymo Kad dabar taip... Na gal nerizikuot ir nesviesint plauku pries vestuves. Dabar kazkaip susigyvenus su tamsesne spalva, nebent siek tiek tona pasvieisnt, bet tik ne iskart blond, nes gali but asaru, o ypac jei pries pacias vestuves nusidazyt
Pas mus stalo uzsedimo nebus. Cia viena smagiausiu atrakciju man, o ner kam tokio dalyko suorganizuot
Pas mus stalo uzsedimo nebus. Cia viena smagiausiu atrakciju man, o ner kam tokio dalyko suorganizuot