Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

labuka 4u.gif

rugsti_uoga thumbup.gif viskas

kaip laukiu is vestuviu gristanciu svociuciu rolleyes.gif

as tai visa savaitgali prsedejau su suknele dukros ir vis tiek dar nemazai liko darbuko su ja ax.gif
as metaus nuo vestuviu prie krikstunu doh.gif nes pradzioj savaites krikstynos, o savaitgali vestuves -- tai darbuko per akis cool.gif

Atsakyti
Labas rytas,

dabar ziurineju rugscios uogos darbelius thumbup.gif Skrynele pati gal dekupazinai ar kaip ten smile.gif Ka darysit su ta juosta, kur soske uzkabinta, gandriukai? Ir idomiai tos zvakes su kaprizais ir nuodemem, kam jos skirtos?
Ale jum orus ne kokius zada unsure.gif

Ispudziai idomiausi sio savaitgalio, bet leiskim svociutem atsigaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:04)

tai kas be ko, kad turi atsigaut, bet laukimas ir smalsumas nuo to nemazeja biggrin.gif

einu laikrastuka baigsiu, ne liko kryziazodis ir niekaip man geru minciu nekyla, reikia susikaupt cool.gif
Atsakyti
Koki kryziazodi dedi?
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:53)
Koki kryziazodi dedi?

apie jaunuosius bandau sukurt, nelabai sekas, turbut gerai nepazistu visgi g.gif
pirmam isprendusiam esu numacius priza ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 11 gegužės 2009 - 08:59
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 11, 09:04)
Labas rytas,

dabar ziurineju rugscios uogos darbelius thumbup.gif Skrynele pati gal dekupazinai ar kaip ten smile.gif Ka darysit su ta juosta, kur soske uzkabinta, gandriukai? Ir idomiai tos zvakes su kaprizais ir nuodemem, kam jos skirtos?
Ale jum orus ne kokius zada unsure.gif

skrynele pirkau, deja nespejau dekupazinti sad.gif ten desiu ju susikurta is ivairiu arbatos misiniu seimynine slaimes recepta.
biski rankeles prikisau tik prie tos su dviem sirdim geltonos dezutes, as ten saldainiu isidesiu smile.gif

ta juosta tai cia bus stalo ispirkimui.. cia tokia jaunuju -melagiu gyvenimo juosta smile.gif iduosiu prilsiams, ir liepsiu ja sekti, kuri nuves i tikra gyvenima, tai tas gandriukas ir soske simboliuzoja, kad jie jau pasvente prie musu stalo ir dabar mars pareigu seimyniniu atlikti - vaiku daryti smile.gif dar prikabinsiu 3 rastelius prie tos juostos, pirmamme bus apie gyvenimo kelia ir kad ta juosta parodys krypti, antrame - kad jaunieji tuokiasi tam, kad gimine plestu, o treciam, kad vestuviu rezultata atnesa gandras..
nu kazkas panasaus smile.gif
riekia man pasiuosti stirpiai man del stalo ispirkimo, nes suzinojau kad mano mama viskam vadovaus doh.gif doh.gif tai ji liezuvi turi ojojoi koki astru. Bijau kad man dar iki jos toli doh.gif nu bet kaip sakoma, obuolys nuo obels netoli rieda ax.gif biggrin.gif

o tos zvakes tai bus jauniesiems islydint miegoti, liepsiu jas deginti kas nakti kad visi kaprizai ir nuodemes, kurie buvo iki vestuviu, sudegtu..

ir as klausiau, kad ne kokie orai sad.gif tas tai labai labai blogai sad.gif nu tikekimes per savaite prognozes pasitaisys...
Atsakyti
O gal galit man padet... Idedu keliu foto nuorodas ir pasakykit, ar man labiau sviesus ar tamsus plaukai tinka g.gif MB pareiske, kad sviesiais geriau buvo. Tai dabar galvoju dazyt ar ne, nes dabar esu tokiais naturaliai rudais (ale lietuviska spalva ar kaip apsakyt) g.gif

blondine, vis dar sviesus, tamsesni jau, dabar tokie
Atsakyti
man labiau tamsesni patinka smile.gif
Atsakyti
Labas Rytas, mano mielosios svočiutės bigsmile.gif

Smalsumas ramybės neduoda, laukiu nesulaukiu, kada išgirsiu pasakojimus paie šio savaitgalio vestuves ax.gif

rugsti_uoga, šaunuolių šaunuolė esi 4u.gif Tiek daug ir gražaus visko pasiruošei bigsmile.gif

leliukazzz, man asmeniškai tau tinka ir šviesūs, ir tamsūs plaukai, bet gražiausiai atrodai trečioje foto bigsmile.gif
Atsakyti
ir as pritariu, kad graziausia atrodai 3 foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 11, 10:33)
ir as pritariu, kad graziausia atrodai 3 foto smile.gif

ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kad trecioj krikstynos vyresnelio buvo... Labai sukudus buvau po pirmo gimdymo ax.gif Kad dabar taip... Na gal nerizikuot ir nesviesint plauku pries vestuves. Dabar kazkaip susigyvenus su tamsesne spalva, nebent siek tiek tona pasvieisnt, bet tik ne iskart blond, nes gali but asaru, o ypac jei pries pacias vestuves nusidazyt doh.gif

Pas mus stalo uzsedimo nebus. Cia viena smagiausiu atrakciju man, o ner kam tokio dalyko suorganizuot unsure.gif
Atsakyti