Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

Issiunciau toms kurios prase pasakos wink.gif Na nezinau ar ji buvo kur ideta ,bet ilgoka jinai . Bent jau man ji labai patinka ir desiu i laikrasti
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 10, 19:19)
Issiunciau toms kurios prase pasakos wink.gif  Na nezinau ar ji buvo kur ideta ,bet ilgoka jinai . Bent jau man ji labai patinka ir desiu i laikrasti

[FONT=Arial]
Papildyta:
QUOTE(slavikas @ 2009 05 10, 19:27)
[FONT=Arial]

sveikutes, smile.gif susisuko visai galva doh.gif ,gelbekit ,birzelio 20 svociauju,gal kas pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 10, 18:33)
dėkui už visus komentarus. pagelbėjat  4u.gif

Na tau tik rugpjuti vestuves, tai turi laiko dailint ir nudailint viska mirksiukas.gif O as specialiai nesirasau jokiu zodziu dar, tik deliojuos eiga. O zodzius pasirasysiu paskui, kad nebutu - va nepatinka, gal ka gudresnio rasiu biggrin.gif

QUOTE(slavikas @ 2009 05 10, 19:37)
sveikutes, smile.gif susisuko visai galva doh.gif ,gelbekit ,birzelio 20 svociauju,gal kas pades ax.gif

Pavartyk kelias temas atgal, tikrai rasi sauniu ideju thumbup.gif O laiko pasiruost dar turi sociai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na va, po darbingo savaitgalio pasirodau, ka esu padariusi smile.gif

http://public.fotki....svocios-suknia/
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 10, 21:02)
Sveikos,

na šaunuolė labai labai thumbup.gif
patiko, kad dera spalvos.
kur pirkai ir ką darysit tu tais dideliais akiniais?
Atsakyti
dovanosiu jaunikui kai perrengsiu i seimininkus smile.gif iteiksiu vaira, kad vairuotu seima teisinga linkme, ir akinius nuo saules, kad nevazinetu kelkrasciais, kai saule per daug i akis svies smile.gif

o del spalvu, tei viska derinau prie pamergiu geltonu sukneliu, su melsvais akcentais.. man kazkaip norisi vientisumo vis delto smile.gif

dar sukelsiu kai atspausdinsiu visa popierizma ir buteliu etiketes

negaliu patiketi, kad jau savaite beliko.. smile.gif rodos, taip greit tas laikas prabego, bus kazkaip gaila, kai nebus kam ruostis sad.gif

Papildyta:
o tuos akinius pirkau kauno bazese, viska faktiskai ten pirkau smile.gif kiek ten visko yra, o kainos tikrai mazos, palyginus su Vilniumi smile.gif
Atsakyti
RUGSTI UOSA na tu tikrai saunuole.Taip viska sauniai pasiruosusi. thumbup.gif .Linkiu kuo didziausios sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu smile.gif stengiuosi nenuvilti jaunuju .. ir saves.. smile.gif

bet ne as via viena dariau, saldainukus vunioti padejo jauniji, o buteli su saldainiais aplipde mano sesute smile.gif
zodziu, atidariau savaitgali darbsciuju ranku bureli, subegom visos ir is peties padirbejom smile.gif
ir apsipirkti viska man sesute padejo smile.gif ir jos ideja tie akiniai dideli buvo smile.gif
zodziu, gera, kai yra pagalbininkiu smile.gif o ir kaip smagu buvo visosms visa vakara padirbeti ...uzgeriant sampanu smile.gif
Atsakyti
Jo tau gerai kai pturi tiek pagalbininkiu drinks_cheers.gif
O as viena.Sesuo jaunoji.Nenoriu kad ji zinotu kokais smilkmenas.Tai tyliu g.gif tik va pades saldainisu vynioti nes tai abieju ideja. blush2.gif

Labai patiko zidinys toks neiprastas.
Ir jei ne paslaptis kiek mokejai uz balta ir sidabrines juostas visa ta ruloneli. g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 10, 22:32)
buteli su saldainiais aplipde mano sesute smile.gif

o kaip tuos saldainius lipdot? su klijais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 10, 19:02)
Sveikos,

saunuole saunuole saunuole smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aviu visoms uz grazius zodzius smile.gif smile.gif

p saldainius ant butelio lipdom ne su klijais, o su lipnia juosta... pirma uzklijuoji ant lipnios juostos saldainukus, po to, ta juosta su saldainiais lipdai ant butelio, o kad tvirciau laikytusi, dar viena juostele lipnia ant virsaus..smile.gif
Papildyta:
QUOTE(muosee @ 2009 05 10, 22:37)
Jo tau gerai kai pturi tiek pagalbininkiu  drinks_cheers.gif
O as viena.Sesuo jaunoji.Nenoriu kad ji zinotu kokais smilkmenas.Tai tyliu g.gif  tik va pades saldainisu vynioti nes tai abieju ideja. blush2.gif

Labai patiko zidinys toks neiprastas.
Ir jei ne paslaptis kiek mokejai uz balta ir sidabrines juostas visa ta ruloneli. g.gif  blush2.gif

o kuris tau patiko zidinys ? tas rudas ar tie du zmogeliukai sidabriniai ?
jei rudas, tai pirkau kauno bazese ir mokejau 25 lt, o jei tie zmogeliukai, tai as juos gavau kaledu proga dovanu, ir cia jau niekam ju neatiduosiu - pati panaudosiu savo vestuvems smile.gif

o tos juostos is pernykstiniu vestuviu smile.gif mes jomis puosem sale. Pirkom jas is kauno baziu, mokejom po kokius 5 ar 6 Lt.
Papildyta:
Niu laukiam si savaitgali svociavusiu ilgu pasakojimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 11 gegužės 2009 - 07:29