Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 19:18)
ką tik sužinojau, kad pamergės išsirinko sukneles-
ilgas ir rudas  doh.gif sako gražios. tikiu. *****, aš apie ilgą ir rudą svajojau...nes turiu auksinius batus...o dabar kokia spalva man? doh.gif

Manau tau tiktu prie tavo isvaizdos kokia aukso spalvos arba geltona ryski suknele thumbup.gif Sviestum is tolo. O siemet gi madinga geltona spalva mirksiukas.gif As ir pati busiu geltona, tik be pamergiu. Ir MB nupirkau marskinius geltonus ir juoda kaklaraisti bei juoda kostiuma. Manau grazu bus ax.gif

Pas mus kai vienos dienos vestuves, tai laikrasti duosiu pradzioj, jauciu kai pasakosim ka parvezem, ka matem ir t.t. Na sumastysiu kaip cia ka padaryt rolleyes.gif O zodis jauniesiem bus prie antro uzsedimo. Bent jau taip su jaunaja taremes.

*zadiv* atsiusk man pasaka i giedre.degutyte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 10 gegužės 2009 - 08:41
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 10, 09:07)
Labas rytas ,as su kavyte pas jus ,kol seimyna miega smile.gif
Mandra Sandra ,as jauniesiems galvoju suteikt zodi po ju valso ,arba po 12 ,na irgi tiesiog nezinau kada .
O laikrastuka parsivesiu kai grisim i sventimo vieta . Sakysiu ,kad buvom uzsuke i pasta ,ar sutikom pastininka ir isigijom prisiminimui -sios dienos naujienas ,nes jose raso ir apie musu jaunuosius . Na kazka panasaus .
As ziuriu jus taip anksti visos pradedat ruostis . O man vis atrodo kad dar labai daug laiko ir dar viskas spesiu veliau  g.gif . Tai tik medziaga renkuosi , nieko neperku .
Tiesa ,kurios darysit laikrasti ,turiu pasaka grazia ,tik dzukiska tarme ji . jeigu kas noresit galesiu atsiust  mirksiukas.gif

anksti? aš sužinojau, kad piršliausim kai buvo 6 mėn. iki vestuvių..dabar jau tik 3 beliko. aš su mažu vaiku, tai tempai mano kaip vėžlio...va iki rugpjūčio taip po kruopelę gal ir pasiruošiu. bet blogiausia tas, kad kai kas atrodo jau nebepatinka...

ta pasaka jau rodos buvo įdėta, nežinau net...ilgoka tokia, ane?
Atsakyti
Mandra Sandra, o ne geriau svečiams per vieną kartą prisistatyt ir palinkėt? g.gif
Ir darbų paskirstymas abi dienas įrašytas, ar čia skirtingi?
O ką būtent Jaunieji sakys? Jei padėką tėvams, svečiams, tada dėčiau prieš tostą už tėvelius. O jei meilės priesaiką viens kitam - tada lauke, prieš žibintų leidimą. 4u.gif
O aš šeimos židinį susieju su tostu už tėvus, ta prasme židinys, padėka tėvams ir tostas už juos.
Papildyta:
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 10, 07:07)
As ziuriu jus taip anksti visos pradedat ruostis . O man vis atrodo kad dar labai daug laiko ir dar viskas spesiu veliau  g.gif . Tai tik medziaga renkuosi , nieko neperku .

Žinok, niekada ne per anksti. Aš piršliauju po 3 savaičių, ruoštis pradėjau gruodį. Dabar, kai laikas brangiausias, savaitę su mažiuku ligoninėj išgulėjom. Grįžom antradienį, penktadienį vyresnis vaikas ir mes su vyru susirgom Roto virusu, tai vėl gi nei jėgų, nei galimybių prie kompo sėdėt sad.gif Kad nevežt į ligoninę dvi paras prasėdėjau prie vaiko su švirštu, kad gertų skysčius. Šį rytą atrodo geriau jaučiasi vaikas, tai mažius su laringitu atsikėlė, o gi niekur nebuvom šias dienas. verysad.gif Žodžiu, kaip užkeikta blink.gif
Tai džiaugiuos, kad scenarijus praktiškai parašytas, spaudos darbeliai sumaketuoti beveik visi. Bet liko dar nemažai rankdarbių (šeimos knyga, kurią pati darau, saldainius suvyniot, saldainių virvė, pažadų tortas, dėžutės ar tūtelės žiedlapiams...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varėnė: 10 gegužės 2009 - 08:55
Labas rytas smile.gif

Sendien oras fantastiskas-super kas svencia vestuves smile.gif

Vakar su Jaunaja skypinom, tai pasakiau, kad jau jos mergaites derintusi kaip su makiazu (nes pas mano visaziste dazysis ir yra rezervuotas laikas), nes man jau reiktu zinot kaip kas ir uzsisakinet sukuosena.

Dar panikos laaaaabai dideles nejauciu, zinau, kad betkokiu atveju viskas bus ciki, bet sendien dienai nebuciau sutikusi pirsliauti. As taip manau smile.gif bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

oras lyg ir pasiatise thumbup.gif

as kazkaip vadzias atleidau, bet kai atejau ir paskaiciau, kas kiek pasidariusios, jauciu vel reik rankoves raitot biggrin.gif

vargstu su popierinem gelem, niekaip nesigauna man kusudama islankstyt doh.gif kazkas panasaus gaunas, o tiksliai niekaip blush2.gif

as tai zaidimu i savo schenariju kaip ir netraukiu, turesiu tik atsargai, jei prireiktu ir muzikantai nieko neislauztu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*zadiv* @ 2009 05 10, 08:07)
Labas rytas ,as su kavyte pas jus ,kol seimyna miega smile.gif
Mandra Sandra ,as jauniesiems galvoju suteikt zodi po ju valso ,arba po 12 ,na irgi tiesiog nezinau kada .
O laikrastuka parsivesiu kai grisim i sventimo vieta . Sakysiu ,kad buvom uzsuke i pasta ,ar sutikom pastininka ir isigijom prisiminimui -sios dienos naujienas ,nes jose raso ir apie musu jaunuosius . Na kazka panasaus .
Tiesa ,kurios darysit laikrasti ,turiu pasaka grazia ,tik dzukiska tarme ji . jeigu kas noresit galesiu atsiust  mirksiukas.gif

Sveika , imesk man - musu vestuvese dzuku dauguma biggrin.gif astarna@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2009 05 10, 09:54)
O aš šeimos židinį susieju su tostu už tėvus, ta prasme židinys, padėka tėvams ir tostas už juos.

as ir taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 10 gegužės 2009 - 11:19
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 10, 11:18)
as ir taip pat drinks_cheers.gif

as ir tai[p pat darau:)
Atsakyti
Sveikos mielosios svociutes,

as tai su tomis pasizadejimo kortelemis ir pristatymu zadu duoti kartu ir vestuvini laikrastuka.nes tai bus vienos dienos vestuves. g.gif .Kaip jus manote ar nebloga mintis?
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 05 10, 15:21)
as tai su tomis pasizadejimo kortelemis ir pristatymu zadu duoti kartu ir vestuvini laikrastuka.nes tai bus vienos dienos vestuves.  g.gif .Kaip jus manote ar nebloga mintis?

O kada darysi pristatyma sveciu? Nes as mastau gal geriau duot laikrastuka prie pirma pertrauka, nes jei pradzioj uzsedimo duot, tai pasidarys turgus, prades visi skaityt, vartyt doh.gif Dar deliojuos mintis ir tikrai jau sesiu scenarijaus, nes vaikai mazi, maza kas unsure.gif Dar mano 30-metis arteja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 09, 11:18)
Labas rytas,
Vilniuj irgi lyja verysad.gif Tikekimes zemaitijoj saule zeme ritinejas ax.gif

Na zinok vakar iki pietu lyjo ir pas mus klaipedoi, o veliau saule silde. O siandien jau apsiniaukusi, bet nelyja ir gana siltas gal dusnas oras, kogero pries lietu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 16:13)
va čia mano makiažo bandymai ir suknelė, kurią turiu...tokia vasariška, juodai balta, ilga, kaip manot su tokia antrą dieną negėda būtų?  blush2.gif

Visai nieko , tokia paprastute ir tau ji tinka, o jei bus karsta tai super thumbup.gif suknyte bus
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 22:39)
dar su savim pakalbėsiu  tongue.gif  biggrin.gif

mano eiga...
kažkas nepatinka man, tik nežinau kas, padėkit
1 diena
1. jaunikio išlydėjimas iš namų
2. išlydėjimas iš jaunosios namų
3. Linos tėvelio kapo lankymas
4. bažnyčia
5. gamta
6. nešimas per tiltą, spyna
7. atvykimas į sodybą, pasitikimas su duona ir druska
8. Dovanų teikimas, fotografavimas
9. stalo išpirkimas
10. pirmas užsėdimas
11. sveikinimas (filmas)
12. pareigų paskirstymas
13. tostas už tėvus
kada: laikraštukas?

Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 22:39)
Na cia mano tik pasiulymas,o negeriau butu ispirkt stala o poto sveikinimai? Ir dar tostas uz tevus seip eina po tosto uz jaunuosius, poto pareigu paskirstymas. O laikrastukas gali buti isdalintas kai isrinksi spaudos atstova,tai jam tai pavesti atlikti, o kada pasirink pati.
Atsakyti
dėkui už visus komentarus. pagelbėjat 4u.gif
Atsakyti