Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

Mandra Sandra, makiazas thumbup.gif O kur suknele, tai man kazko blogai uzkrauna tas foto, kaip per ruka butu. Na bet iziuret eina. Jei antra diena, tokia laisvesne forma, tai tinka.
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 09, 18:10)
Mandra Sandra, makiazas thumbup.gif

rimtai? aš praktiškai pirmą kartą taip maliavojausi blush2.gif reikės tada daugiau pasitikėjimo savimi..

reikia žiūrėti, ką kiti rengsis, vistiek, pasiklausiu jaunosios ką dėvės 2 dieną, tada žiūrėsiu
Atsakyti
Man jau tas SM visa laika sueda blush2.gif Vaikas miegojo, kitas su mociute lauke lakste, o as pamirsau, kad rubus reik padziaut. O dabar negaliu i balkona iseit, nes mazasis su niekuo nelieka, iskart kakaryne paleidzia blink.gif Kaip reiks vestuvem nuo penktadienio iki pirmadienio palikt doh.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos svočiutės....
Įlindau paskaitinėti, šiaip....
Praeitai metais atlikinėjau tokį patį vaidmenį, tad noriu pasiulyti keletą tekstukų..... šį skaitė jaunikis mamai....
Mama,paukšte geroji,
Priglaudusi mano gyvenimą savo lizde,
Atidavusi savo sparnus mano skrydžiui,

Mama, žvaigžde skaisčioji,
Įkvėpusi meilę ir viltį manoj širdyje,
Paaukojusi savo spalvas mano laimei.
Dėkui, mama, už tai, ką turiu,ką davei,
Už vaikystės šviesių atminimų lengvumą.
Dėkui, mano miela, kad paėmus nešei
Mano džiaugsmą ir rūpestį
Laužei kaip savo per pusę.

O šį naudojau vietoj tėvų palaiminimo.... tiesiog pasiūliau susikabinti rankomis ir perskaičiau.....
Dabar žinau,ką jaučia paukštis,
Lydėdamas virš lizdo kylančius vaikus.
Tėvams baugu, kad žydraakis aukštis
Juos pavilios į tolimus kraštus.
Mes tylomis stebėsime jų kelią,
Prašydami palaiminimo ir sėkmės.
Brangūs vaikai, iškelkite virš kasdienybės svają...
Tegu jinai visur ir visada į priekį jus lydės.
Ir tegu dienos,plaukiančios per laiko vandenyną,
Bus lengvos tarsi burlaiviai....
Vaikai, keliaukite,tegu jūsų likimą,
Kai būsite toli, globos ir saugos angelai.

Gal ku pritaikysit..... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Domce, kaip smagu, kad atėjai va ir paraei žodžius..o ne kaip daugelis - duokit man tą, duokit aną biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Domce, man kaip tik kazko panasaus reikejo, nes nebus tevu palaiminimo is namu aciuks.gif

O dar norejau paklaust, gal kas turit zodzius tevam, ka turi sakyt pasitike su duona ir druska g.gif Jaunosios mama (mano anyta) praso paruost kokius zodzius, kad nestovetu issizioje. Einu ieskot, gal ka rasiu SM. Pamenu, kazkur maciau, lyg ir issisaugojau, bet nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 09, 19:52)
Aciu Domce, man kaip tik kazko panasaus reikejo, nes nebus tevu palaiminimo is namu aciuks.gif
O dar norejau paklaust, gal kas turit zodzius tevam, ka turi sakyt pasitike su duona ir druska g.gif Jaunosios mama (mano anyta) praso paruost kokius zodzius, kad nestovetu issizioje. Einu ieskot, gal ka rasiu SM. Pamenu, kazkur maciau, lyg ir issisaugojau, bet nerandu doh.gif

Jaunieji, , šiandien jus tėvai pasitinka su duona, druska ir vandeniu. Vanduo – tai jūsų amžina meilė, gyvybės šaltinis. Duona lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos.

Būkite visada paprasti ir teisingi, taupūs ir santūrūs, o kartu ir dosnūs, kaip ši duona. Visada sugrįžkite prie vaišingo tėvų stalo. Priimkit šią duoną ir druską iš tėvų rankų ir išsaugokite jos kvapą ir šilumą. Mylėkite gyvenimą kaip žemė myli duoną, kaip obelys myli pavasarį, kaip tėvai myli jus
o man jau nebepatinka žodžiai, kuriuos norėjau skaityti per pirmą užsėdimą kaip pasveikinimą tėvams schmoll.gif
Papildyta:
dar niekaip nesugalvoju...jaunieji mūsų šoks ne valsą, bet pagal savo dainą...tai pagal mane ta piršlių polka po to ne prie ko jau...nesumąstau šokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 09 gegužės 2009 - 17:59
As irgi masciau koki cia soki pasokus... Bet dabar jau jaunieji valsa soks, tai as mokysiu MB sokt polka thumbup.gif Man tai sis sokis super. Tik jau neduokdie polka su raguciais doh.gif To tai neleisiu sokt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 09, 20:07)
As irgi masciau koki cia soki pasokus... Bet dabar jau jaunieji valsa soks, tai as mokysiu MB sokt polka thumbup.gif Man tai sis sokis super. Tik jau neduokdie polka su raguciais doh.gif To tai neleisiu sokt schmoll.gif

o aš nemoku nei polkos paprastos, nei su ragais, nei be ragų doh.gif
Papildyta:
ką tik sužinojau, kad pamergės išsirinko sukneles-
ilgas ir rudas doh.gif sako gražios. tikiu. *****, aš apie ilgą ir rudą svajojau...nes turiu auksinius batus...o dabar kokia spalva man? doh.gif
Atsakyti
dar su savim pakalbėsiu tongue.gif biggrin.gif

mano eiga...
kažkas nepatinka man, tik nežinau kas, padėkit
1 diena
1. jaunikio išlydėjimas iš namų
2. išlydėjimas iš jaunosios namų
3. Linos tėvelio kapo lankymas
4. bažnyčia
5. gamta
6. nešimas per tiltą, spyna
7. atvykimas į sodybą, pasitikimas su duona ir druska
8. Dovanų teikimas, fotografavimas
9. stalo išpirkimas
10. pirmas užsėdimas
11. sveikinimas (filmas)
12. pareigų paskirstymas
13. tostas už tėvus
14. tėvų sveikinimai ir linkėjimai
15. krikšto tėvelių sveikinimai
16. svečių pristatymas
17. pertrauka
18. jaujųjų šokis
19. piršlių šokis
20. šokiai pokiai
21. antras užsėdimas
22. svečių linkėjimai iš 3 žodžių
23. karti karti
24. šeimos židinys
25. ilgiausių metų
26. dangaus žibintų leidimas
27. puokštės metimas
28. keliaraiščio metimas
29. torto pjovimas
30. išlydėjimas miegoti

kada? Žodis jauniesiems...
2 diena

1. pasisveikinimas
2. sūrio įvertinimas
3. svočios karvojus
4. vienas kito pažinimas (žaidimas jauniesiems)
5. nuometo ir gėlytės nuėmimas, įšventinimas į šeimininkus
6. pareigų, darbų pasidalijimas
7. pabroliukų savijauta (žaidimas)
8. šeimos iždininko rinkimai
9. gandro atsakymas
10. vaikelio lyties spėjimas
11. vaiko vardo rinkimai
12. vaiko krikštatėvių rinkimai
13. žaidimas pamergėms (stilingi)
14. žaidimas padainuokim
15. žaidimas balionų mėtymas
16. piršlio daigojimas
17. pilstukų darbo įvertinimas
18. svečių apdovanojimai

kada: laikraštukas?
Atsakyti
Sveikos merginos , sergu del LINARTES, ir kitu svociu - suvalkijoj iki pietu lijo , baisus vejas , o vakaras patikekit koks saltas- laikau kumscius.

SANDRA - vestuviu planas priklauso nuo taves ,nors jei esi pasiruosus ivykius sukeisti vietom visai nesunku. Matysi pagal situacija , gal ka patars muzikantai , ir manau priklauso nuo publikos . As galvoju kad seimos zidiny darysiu per I uzsedima - g.gif . po visu tostu tevams , sveciu prisistatymo tegul pirslys renka sau pagalbininkus - komendantus , ministrus , ......

Atsakyti
Labas rytas ,as su kavyte pas jus ,kol seimyna miega smile.gif
Mandra Sandra ,as jauniesiems galvoju suteikt zodi po ju valso ,arba po 12 ,na irgi tiesiog nezinau kada .
O laikrastuka parsivesiu kai grisim i sventimo vieta . Sakysiu ,kad buvom uzsuke i pasta ,ar sutikom pastininka ir isigijom prisiminimui -sios dienos naujienas ,nes jose raso ir apie musu jaunuosius . Na kazka panasaus .
As ziuriu jus taip anksti visos pradedat ruostis . O man vis atrodo kad dar labai daug laiko ir dar viskas spesiu veliau g.gif . Tai tik medziaga renkuosi , nieko neperku .
Tiesa ,kurios darysit laikrasti ,turiu pasaka grazia ,tik dzukiska tarme ji . jeigu kas noresit galesiu atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti