Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 20:03)
taip ir bus, pamatysi smile.gif
sumeistravau karolius meilės ministerijai  biggrin.gif

as tai didele sirdi nupirkau po valentinkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:11)
Merginos, o jūsų vyrai padeda?[/b] va toks man kilo klausimas

biggrin.gif Rasant scenariju tai ne, o superkant priemones tai taip. Ir sakydavo kad as tai neskaitysiu, o kai viena diena liko iki vestuviu, sako o kur mano zodziai g.gif . Bet gadangi as zinojau kad taip bus tai jau buvau viska jam paruosusi ant atskiro lapo. Nes jis vaziavo pas jaunaji ir ten su pabroliais turejo isvykima ir atvykt su papuostom masinom pas mus.
Atsakyti
Labas. Šio savaitgalio svočiutėms, deja, ne koks orelis g.gif ,,,bent jau Kaune
Atsakyti
Labas rytas,

Vilniuj irgi lyja verysad.gif Tikekimes zemaitijoj saule zeme ritinejas ax.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 21:03)
sumeistravau karolius meilės ministerijai  biggrin.gif

Is ko meistravai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 09 gegužės 2009 - 10:18
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 11:29)
Ar yra čia Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?

Suknele siusiu manau, makiaza pas savo kosmetologe, kur tik ja ir pasitikiu smile.gif o del sukuosenos dar...neuzsirasiau... doh.gif oi...
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 09, 12:18)
Labas rytas,

Vilniuj irgi lyja verysad.gif Tikekimes zemaitijoj saule zeme ritinejas ax.gif
Is ko meistravai? bigsmile.gif

nupirkau IKI veltinio širdelių, nunėriau virvelę ir padariau ilgus karolius. Dar nežinau ar vienas bus ar pora, tai jei pora, tiks uždėti abiems, o jei vienas, apvyniosim 2 kartus.
kai jau daugiau ko gero būsiu prisigaminus, pafotografuosiu, pasidarysiu albumą
Atsakyti
Net nepasisveikinau smile.gif Pora dienu buvau atitrukus nuo SM, tai sendien ohoooo kiek perskaityt reikejo, o jau ideju kiek visokiu, na superrr.

Maze11, tai laaaabai graziai atrode ir sauniai susvociavo vestuvese smile.gif
Atsakyti
Bandžiau pati dažytis blush2.gif nedažnai tai darau, todėl hmmm kaip čia pasakius...Nors priemonių tam turiu...hmm, svarstau, kad 2 dieną tai vis tiek pačiai teks pasidažyti...o pirmą dieną tai greičiausiai l. rizikuočiau, jei nuspręsčiau pati maliavotis g.gif
Atsakyti
va čia mano makiažo bandymai ir suknelė, kurią turiu...tokia vasariška, juodai balta, ilga, kaip manot su tokia antrą dieną negėda būtų? blush2.gif

http://picasaweb.goo...drava/Vestuves#
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 12:23)
kai jau daugiau ko gero būsiu prisigaminus, pafotografuosiu, pasidarysiu albumą

drinks_cheers.gif As irgi
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 09, 17:13)
va čia mano makiažo bandymai ir suknelė, kurią turiu...tokia vasariška, juodai balta, ilga, kaip manot su tokia antrą dieną negėda būtų?  blush2.gif

http://picasaweb.goo...drava/Vestuves#

man makiazas viskas liuuuks, nes antra diena ir as pati dazysiuosi biggrin.gif bet suknelei man kazko truksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bėganti @ 2009 05 09, 17:51)
man makiazas viskas liuuuks, nes antra diena ir as pati dazysiuosi  biggrin.gif bet suknelei man kazko truksta  g.gif

dėkui už komentarą. čia išsitraukiau, kokią turėjau...ir aš pati galvoju, kad netinka ji...bet žinai, mintis o gal... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti