Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Bombočka @ 2009 05 08, 09:10)
Labas rytas, labai svelniai ir nuosirdziai papasakojai  thumbup.gif
O kaip panaudojot gele spynelei? ka ten slepet?

Sveiki. Spyneles gelę anaudojom prie tilto- kiekvienas žiedas buvo užristas irrie jo lapelis- kas turėtu atrišti- pamerge ryškiausia suknele, pamergė ilgiausiais nagais, auksciausiu kulniuku, pabrolis kieno kantas tiesiausias, šlipsas ilgiausias ir pan. Ir dar turėjom spynelej daugiau rakteliu pasirinkę, tai metem per kiekviena tiltą per kuri nešė nuotaką. Kad taip greit nesurastu.

maciau vyrė diskusijos ar padėjo MB- nu nieko jis man nepadejo nes taip buvom susitrę. Tik dabar jei daryciau, kelis kartus priversčiau ji pasirepetuot skaityt. ne tyliai kamputį užsispaudus o garsiai.
Atsakyti
dažau pampersų dėžę kraiteliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:11)
Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

maniskis isvis sake neis i tas vestuves blush2.gif tai dar laukia man "darbas" prisimeilint ir prikalbint graziai kad eitu (vestuves mazos, daugiau be musu tikrai ner kam). Aisku viska ruosiu pati, su juo pasitardama (dar kolkas viskas ideju formoj). Iskirsiu kur jam ka reiks sakyt ryskiau, is vakaro prispausiu kad pasiskaitytu ir viskas. Svarbu kad zinotu kaip viskas vyks ir nepasimestu smile.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:29)
Ar yra čia Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?

as is Kauno rajono, bet atsakysiu smile.gif nuomosiuos tikrai ne Kaune, nes kainos kosmines. Jei nesiremciau i finansus tai eiciau i Zeigos salona, ten savo vestuvems nuomavausi ir likau labai patenkinta ir aptarnavimu ir sukneles kokybe.
Makiaza gal padarys kirpeja arba darysiuos pati, kadangi esu alergiska tai jis bus labai minimalus. Del sukuosenos kelsiuos 5val ir minsiu 80km iki kirpejos ir atgal paskui doh.gif bet pas ja vienintele kerpuosi dazausi ir kitom nepasitikiu blush2.gif

darysiu pusiau palaidus plaukus greiciausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 08 gegužės 2009 - 14:05
QUOTE(murmur @ 2009 05 08, 14:05)
maniskis isvis sake neis i tas vestuves  blush2.gif tai dar laukia man "darbas" prisimeilint ir prikalbint graziai kad eitu (vestuves mazos, daugiau be musu tikrai ner kam). ...

manasis taip pat šrsta verysad.gif
tai kol kas pagalbos ir neprašau tongue.gif
praeitą kartą kelis kartus perskaitė ir viskas, o aš, kaip beprotė mokinausi, o prie stalo kaip užsikirtau, kaip užstrigo žodžiai, tai daugiau skaičiau iš papkutės. MB tai nepasimetė savo žodžius sąžiningai skaitė biggrin.gif
Atsakyti
Na, svočiutės, man jau darbukas baigėsi, lekiu namo bigsmile.gif
Gero jums savaitgalio 4u.gif
Svočiutėms, kurioms šį savaitgalį išauš didžioji diena, pačios didžiausios SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:11)
Gerą pusmetį (kai tik sužinojau) ruoštis reikia, o viskas preaies per 1-2 vakarus  verysad.gif
Aš galutinio scenarijaus niekaip nesudėlioju. Ypač klaidžioju laike, kas kur kaip...Vyras vis neprisėda, kiek prašau pasižiūrėti drauge...Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

padejo torta popierini padaryt:) ir pastoviai kartoja kad nesinerviciau smile.gif
daugiau sake pries savaitye paskaitys ka parasius esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 07, 18:24)
va sis zaidimas, mano nuomone netinka didelems vestuvems, nes ilgai uztrunka ir atsibosta ax.gif

apie 50 zmoniu buvo vestuvese! kadangi smagi komanda bvuo neprailgo tas visas reikalas! visi smagiai pasijuoke!
Atsakyti
as jau su visais darbais bandau i pabaoga eit, dabar laikrasti spauzdinu liko tokios smuknenos visai ir didzioji dalis ju yra atsispauzdinti, taip kad jau jauciuosi tvirtai o dar vakr mane KASANDRA PADRASINO TAI ISVIS NUOTAIKA PAKYLEJO:)
DEKUI TAU LABAI smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 08 gegužės 2009 - 17:24
thumbup.gif
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 08, 19:23)
as jau su visais darbais bandau i pabaoga eit, dabar laikrasti spauzdinu liko tokios smuknenos visai ir didzioji dalis ju yra atsispauzdinti, taip kad jau jauciuosi tvirtai o dar vakr mane KASANDRA PADRASINO TAI ISVIS NUOTAIKA PAKYLEJO:)
DEKUI TAU LABAI smile.gif

šaunuolė mergaičiukė 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 17:25)
thumbup.gif
šaunuolė mergaičiukė  4u.gif  thumbup.gif

tikiuosi svente atpirks visus nesklandumus smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif dabar staigiai nerandu zaidimu temos, bet prisiminiau 2 cia neskaitytus. Isrenkamos poros vaikinams ant koju uzrisamas balionas, jo panele turi saugoti savo sokeja, kad nesusprogdintu baliono ir tuo paciu bandyti susprogdinti kitos poros baliona, laimi tas, kuris ilgaiusiai islaiko baliona nesusprogdinta. Sis zaidimas labai judrus.
O kitas paprastesnis irgi soka poros, vaikinai turi buti su svarkais, kai muzika nustoja panele turi pervilkti vaikinui svarka i isvirkscia puse, tas kas paskutinis pervelka iskrenta.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 08, 19:31)
tikiuosi svente atpirks visus nesklandumus smile.gif

taip ir bus, pamatysi smile.gif
sumeistravau karolius meilės ministerijai biggrin.gif
Atsakyti