Sveikutes, iš įpratimo vis užsuku pas jus, kažkaip trūksta pasiruošimo. Kaip kažkuri jau minėjo, ruošiesi ruošiesi, o viskas labai greitai praeina...bet lieka gražus prisiminimas, svarbu nesigraužti dėl smulkmenų ir nesigadinti šventės, nes svečiai net nepastebi smulkių nesklandumų (iš patirties sakau)
QUOTE(pelze @ 2009 05 07, 22:37)
maze11 - saunuole tu, kaip as tau biski pavydziu kad tau jau viskas baigt
ir nuotraukos grazios labai jau
gal gali dar pasakyti kaip ten jus daret su jaunosios torto fejerverkais. gal yra kokiu specialiu? mes as kiek esu naudojus vaiku gimtaideniams tai man kaziaip ten bais jau greit viskas uzgesta ir neisivaizduoju kaip speti inest ta torta
ir dar - o kaip tu padarei ta netikra liudijima
turi gal kazka, ka galetum atsiust?
ant jaunosios torto dėjom tuos paprasciausius fejerverkus, pradzioj buvom pasibandę ir laiką nuėmę, tai jie dega apie minute. Uždegėm visai prie durų, tai tikrai užteko to laiko
netikra liudijima darėm taip: nusiskanavom savo tikrą, vietoj savo įrašų, įrašėm ką norėjom. Jei kam reikia, galiu atsiųst tuščią, reiktų tik įsirašyt vardus, pavardes. Tik niekur neplatinkit, nes numeris tai mūsų liudijimo tikras likęs.
QUOTE(astarna @ 2009 05 07, 23:28)
Sveikos svociutes , as vis skaitau ir seivinu .
Maze11 - atrodei puikiai .
Vakar buvau paziuret sukniu sutikau pazystama Ji ieskojo sukneles I komunijai , sako vyskupas pasakes kad i baznycia jokiu nuogu peciu - turi buti salis. Ar jus girdeja tokius dalykus.Mes i baznycia einam retai tai gal nezinom.
cia grynai nuo kunigo priklauso. Aisku, vyresniems žmonėms gal ir nelabai tie nuogi peciai, bet jiems nuogi peciai nepatinka ne tik baznycioje, o apskritai. Aš nematau nieko bloga.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:11)
.
Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas
Didžiąją dalį dariau pati (vistik su maziuku namie sėdžiu), vyras padėjo tik paskutinėm dienom.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:29)
Ar yra čia
Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?
apie nuoma jau kalbėjau
o šukuoseną ir makiažą man darė Svajoklės grožio salone, labai fainos merginos