Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(leliukazz @ 2009 05 08, 10:11)
Mūsų sąrašiukas:
4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai net du kartus esu itraukta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:11)
Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

kol kas ne, nes net ir neprasiau ax.gif jis sake, viska ekspromtu kalbes, bet, aisku, as ruosiu scenariju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:11)
Gerą pusmetį (kai tik sužinojau) ruoštis reikia, o viskas preaies per 1-2 vakarus  verysad.gif
Aš galutinio scenarijaus niekaip nesudėlioju. Ypač klaidžioju laike, kas kur kaip...Vyras vis neprisėda, kiek prašau pasižiūrėti drauge...Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

Man ir baisu, kad su laiku neapsirikčiau, pirmą kartą svočia būsiu, tai nelabai ir gaudausi laike doh.gif
Maniškis pakolkas atsipūtęs, bet kai jau reikės apsipirkinėti ir daryti kitus darbus, turės padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
MAZE 11 na tu tikra saunuole.Tiria labai idomu buvo skaityti ir jau ciu buvo nerealios vestuves .ir tie nesklandumai atrode tiesiog tokie nereiksmingi. mirksiukas.gif .Ir labai grazei atrode pirsliai tiesiog viskas super thumbup.gif .

Man labai idomiai nuskambejo tas netikras santuokos liudijimas.Gal gali pasidalinti ziniomis is kur toki gavai? blush2.gif

MANDRA SANDRA suknelepirkau gariunuose.Gan pigiai radau net nuomos kainu tokiu nelabai rasti galima. ax.gif
O del sukuosenos dar nezianu .Turiu ideju ko noriu tik nezinau kur darytis. doh.gif

As jau rimtai prisesiu sia savaite prie scenarijaus.Nu bet blyn nelabai isivaizduoju nuo ko pradeti.Atrodo minciu daug bet kazkaip nesusidelioja jos man i vietas. doh.gif

ups doh.gif tik darabr pamaciau kad MANDRA SANDRA klause kaunieciu kur nuomojasi ir del sukuosenu.Sorry biski ne i tema. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 08 gegužės 2009 - 09:45
Sveikutes, iš įpratimo vis užsuku pas jus, kažkaip trūksta pasiruošimo. Kaip kažkuri jau minėjo, ruošiesi ruošiesi, o viskas labai greitai praeina...bet lieka gražus prisiminimas, svarbu nesigraužti dėl smulkmenų ir nesigadinti šventės, nes svečiai net nepastebi smulkių nesklandumų (iš patirties sakau)
QUOTE(pelze @ 2009 05 07, 22:37)
maze11 - saunuole tu, kaip as tau biski pavydziu kad tau jau viskas baigt  mirksiukas.gif  ir nuotraukos grazios labai jau  ax.gif
gal gali dar pasakyti kaip ten jus daret su jaunosios torto fejerverkais. gal yra kokiu specialiu? mes as kiek esu naudojus vaiku gimtaideniams tai man kaziaip ten bais jau greit viskas uzgesta ir neisivaizduoju kaip speti inest ta torta  g.gif

ir dar - o kaip tu padarei ta netikra liudijima ax.gif  turi gal kazka, ka galetum atsiust?

ant jaunosios torto dėjom tuos paprasciausius fejerverkus, pradzioj buvom pasibandę ir laiką nuėmę, tai jie dega apie minute. Uždegėm visai prie durų, tai tikrai užteko to laiko
netikra liudijima darėm taip: nusiskanavom savo tikrą, vietoj savo įrašų, įrašėm ką norėjom. Jei kam reikia, galiu atsiųst tuščią, reiktų tik įsirašyt vardus, pavardes. Tik niekur neplatinkit, nes numeris tai mūsų liudijimo tikras likęs.
QUOTE(astarna @ 2009 05 07, 23:28)
Sveikos svociutes , as vis skaitau ir seivinu .
Maze11 - atrodei puikiai .
Vakar buvau paziuret sukniu sutikau pazystama Ji ieskojo sukneles I komunijai , sako vyskupas pasakes kad i baznycia jokiu nuogu peciu  - turi buti salis. Ar jus girdeja tokius dalykus.Mes i baznycia einam retai tai gal nezinom.

cia grynai nuo kunigo priklauso. Aisku, vyresniems žmonėms gal ir nelabai tie nuogi peciai, bet jiems nuogi peciai nepatinka ne tik baznycioje, o apskritai. Aš nematau nieko bloga.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:11)
.Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

Didžiąją dalį dariau pati (vistik su maziuku namie sėdžiu), vyras padėjo tik paskutinėm dienom.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:29)
Ar yra čia Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?

apie nuoma jau kalbėjau doh.gif
o šukuoseną ir makiažą man darė Svajoklės grožio salone, labai fainos merginos thumbup.gif
Atsakyti
maže11-aha, apie sukneles perskaičiau viską, nesikreipsiu į tą moteriškę...

QUOTE(muosee @ 2009 05 08, 11:44)

MANDRA SANDRA suknelepirkau gariunuose.Gan pigiai radau net nuomos kainu tokiu nelabai rasti galima. ax.gif
O del sukuosenos dar nezianu .Turiu ideju ko noriu tik nezinau kur darytis. doh.gif
As jau rimtai prisesiu sia savaite prie scenarijaus.Nu bet blyn nelabai isivaizduoju nuo ko pradeti.Atrodo minciu daug bet kazkaip nesusidelioja jos man i vietas. doh.gif

ups  doh.gif  tik darabr pamaciau kad MANDRA SANDRA klause kaunieciu kur nuomojasi ir del sukuosenu.Sorry biski ne i tema. drinks_cheers.gif

niekis. bet va kas svarbiausia aš nežinau net kaip noriu atrodyti doh.gif
Atsakyti
MANDRA SANDRA O kokio ilgio tavo plaukai?
jei poilgi nori sulekti ar palaudu?Mat prie mano suknios netiks palaidi reikai kelti.

negaliu ikelti foto parodyciau ka as issirinkau.Net keleta variantu.bet jie visi kazkuo panasus. mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau foto, nori kad čia įkelčiau? nebus temos teršimas? tongue.gif biggrin.gif
gal pradžiai va taip: http://picasaweb.goo...drava/Vestuves#

o galiu ir po 1 įkelti kaip pav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 08 gegužės 2009 - 10:09
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 11:08)
gavau foto, nori kad čia įkelčiau? nebus temos teršimas?  tongue.gif  biggrin.gif
gal pradžiai va taip: http://picasaweb.goo...drava/Vestuves#

o galiu ir po 1 įkelti kaip pav.

na ir kaip tau? ax.gif

Na pagal tavo isdestyma renkuosi kolkas 4 foto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muosee: 08 gegužės 2009 - 10:13
QUOTE(muosee @ 2009 05 08, 12:11)
na ir kaip tau?  ax.gif

Na pagal tavo isdestyma renkuosi kolkas 4 foto. mirksiukas.gif

labai thumbup.gif
mano trumpesni plaukai, pakrpyti...bet kol nežinau kokia suknia, negalvoju apie šukuoseną
Atsakyti
Sveikos,
MB kol kas tai nepadeda nes dar nera ka padeti nes as tik SM sedziu skaitau ir viska saugau biggrin.gif , nes neturiu kada kazka daryti, bet zinau kad pades jis man visokius darbelius daryti,nes visada man padeda, tai rami del to.
Cia praeita diena buvo kalba del muzikantu, tai del ju as labiausiai ir bijau, nes turejau labai skaudzia patirti, labai sugadino mum vestuves, daug nervavausi ir verkiau, nors buvau girdejusi kaip jie dainuoja ir rekomendaciju daug gavau apie juos,bet svente tai sugadino labai, ir net praejus beveik dviem metams prisiminus dar skaudu. Del to bukit atsargios, nepasitikekit muzikantais, bukit pasiruosusios blogiausiam, laikykit viska savo rankose ir jai tik matysit kad kazkas negerai iskart sakykit jiems, nes kartai nejaucia ribu ir elgiasi belekaip per vestuves ir gadina svente.

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:29)
Ar yra čia Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?

Taip as is Kauno, suknele dar nezinau kur nuomuosiuosi,gal i Kedainius pavaziuosiu, nes ten buna nebrangiu ir graziu sukneliu, gal siusiuosi, priklausomai kokia bus kaina, tikrai zinau kad nepirksiu, nes keliom vestuvem buvau pirkusi, ir jau antra kart as ju neuzsidejau, tai tikrai nepirksiu.Kai jau bus isrinktos pamergem sukneles, tada as pereisiu per salonus, paziuresiu kokios kainos ir gal kazka issirinksiu.
Del sukuosenos tai darysiu pas savo kirpeja, gerai ja pazistu ji mane taip pat, tai parodysiu sukne ir atiduosiu savo plaukus i jos rankas. Makiaza irgi darysiu pas visaziste pas kuria jau daug kartu dariausiu ir zinau kad bus ok, tai del isvaizdos rami.
Atsakyti
as sukuosena ir makiaza darysiuosi kaune Madam salone,per vestuves ten dariausi viskas buvo thumbup.gif o sukneles nuomojames Zeigos salone kaune 4u.gif
Atsakyti
Aš galvoju šukuoseną pas savo kirpėją, jei galės Miros salone
Atsakyti