Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

QUOTE(Kristask @ 2009 05 07, 23:10)
Sveikos mergaitės, po metu su nuostalgija vis paskaitinėju. Prieš metus pirmą kartą teko tokia garbė ištekinti vieną iš puseseriu. Ruošiausi nuo širdies, kai kas gavos puikiai kai kas nelabai, bet galiu pasidalinti patirtimi:   
.....
Tiesa mano parase yra kelios foto

Labas rytas, labai svelniai ir nuosirdziai papasakojai thumbup.gif
O kaip panaudojot gele spynelei? ka ten slepet?

Atsakyti
Sveikos, darbštuolės biggrin.gif ką šiandien dirbat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 08:12)
Sveikos, darbštuolės  biggrin.gif ką šiandien dirbat? biggrin.gif

Laba,

as tai dar kukuoju prie scenarijaus, kartu rašauu visus reikalingus pasiruošimo darbus. Pamažu supirkinėju visokias smulkmenėles (pasinaudojau patarimu nepalikti visko paskutinei dienai tongue.gif )

Beje, svočiauju birželio 27d.

Nors čia yra jau mūsų antras kartas, bet pasiruošimo ir jėgų reikalauja dar daugiau doh.gif

Atsakyti
Bombočka-ir aš darau panašiai...Kasdien kažką truputį, bet apčiuopiamo kol kas nieko iki galo ... trūksta priemonių, tai dažų spausdintuve nėra, tai juostelių nenusipirkus doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Aš ir jau susipirkineju viska, ši savaitgali atidarysiu darbščiųjų rankų būreli, pasikviesiu savo sesę ir jaunąją ir darysim kūrybinius darbelius: tūteles žiedlapiams, puošim taures pulkui, darysim saldainių juosta išpirkimui, puošim šampaną išpirkimui, dal nuspreism daryti dėžutes tortui, nors bijau kad užims daug laiko, tai tikiuosi rasti kokiu nebrangiu popieriniu maišelų.

Planavui viska žaidimams susipirkti, bet muzikantas pasake, laiko zaidimams bus zaisti gamtoje, tad manau gal organizuosiu zaidimus gamtoje, o sventes vietoje paliksiu daryti muzikantams, aisku turesiu keleta ideju, jeigu netycia prireiktu smile.gif

Visus "popierizmus" jau turiu pasidariusi smile.gif tik atspausti beliko.

Tad gana ramiai jauciuosi smile.gif

Atsakyti
Man tai jau baisoka darosi, nes pradeda imti baimė, kad nespėsiu visko pasidaryti. Darbe, kaip ir kiekvieną dieną, nuo 8 iki 17 val sėdžiu, tai radusi laisvą minutę lekiu pas JUS bigsmile.gif Pas mane dar tik scenarijus dėliojamas ir visų reikalingų daiktų pirkimo sąrašiukas rašomas bei darbų planas sudarinėjamas ax.gif
Atsakyti
MAtau - darbas pas visas verda thumbup.gif

Atsakyti
Mūsų sąrašiukas:
4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ruosiasi - Linarte, ablydute, Deimante Mazute gathering.gif

Linarte-gegužės 9
ablydute - gegužės 9
Deimante Mazute-geguzes 9
rugsti uoga - gegužės 16
mergaiciuke_ee - gegužės 23
zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30
pajole - birželio 6
auksegi-birzelio 6
marimur - birzželio 13
ingiena - birželio 20
airara - birželio 20
Bombočka - birželio 27
pantera83 - liepos 4
pekutis - liepos 4
dowwe - liepos 4
leliukazz-liepos 4
muosee - liepos 4
pantera83 - liepos 4
Bėganti - liepos 11
salibaba - liepos 11
deizzy - liepos 11
pelze - liepos 18
laimakp - liepos 18
Elvita - liepos 25
Roretėlė - liepos 25
manilla - liepos 25
*zadiv* - liepos 25
Vaida&Emilija-liepos 31
Romeniukas - rugpjūčio 1
Vasarėlė - rugpjūčio 1
asta48 - rugpjūčio 1
astarna - rugpjūčio 8
skgreta - rugpjūčio 8
roky - rugpjūčio 8
Kasandra - rugpjūčio 8
aridax- rugpjūčio 8
miskininkele - rugpjūčio 15
Mandra Sandra - rugpjūčio 15
loretita - rugpjūčio 22d.
vilija s-rugsejo 5
inrinke - rugsėjo 26

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 09:12)
Sveikos, darbštuolės  biggrin.gif ką šiandien dirbat? biggrin.gif

Sveikos, sveikos... As kol kas skaitineju ir mastau, kaip cia ka padaryt geriau.. Ka det primam prisedimui, nes kaip jau kai kurios is patirties sakot, kad reikia daugiau padaryt pirmo uzsedimo metu, nes dar visiem idomu g.gif Einu arbatos pasidarysiu ir suksiu galva biggrin.gif
Atsakyti
Gerą pusmetį (kai tik sužinojau) ruoštis reikia, o viskas preaies per 1-2 vakarus verysad.gif
Aš galutinio scenarijaus niekaip nesudėlioju. Ypač klaidžioju laike, kas kur kaip...Vyras vis neprisėda, kiek prašau pasižiūrėti drauge...Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 08 gegužės 2009 - 09:13
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:11)
Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

schmoll.gif
apart pakabu, ne nusibodau turbut su jom tongue.gif
Atsakyti
Ar yra čia Kauno svočiučių?
Turiu kelis klausimus:
1. Kur nuomositės suknelę?
2. Kur darysitės šukuoseną ir makiažą?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:11)
*Gerą pusmetį (kai tik sužinojau) ruoštis reikia, o viskas preaies per 1-2 vakarus  verysad.gif
**Aš galutinio scenarijaus niekaip nesudėlioju. Ypač klaidžioju laike, kas kur kaip...Vyras vis neprisėda, kiek prašau pasižiūrėti drauge...Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas  tongue.gif

*Va ir man tas liudniausia unsure.gif Reiks gal eit samdoma svocia dirbt biggrin.gif

**Kol kas tik ivertina padarytus darbus. Padarau ko nors kelis egzempliorius ir renkam. Tai kad daugiau kol ks nezinau, kuo jis gali padet. Va kai deliosiuos scenariju, tada jau bandysiu, kad abu susestume. Parasysiu sablona, o tada jau grazinsim is visus pusiu.

Reiks dar prisest perziuret kiek yra giminiu vestuviu irasus. Bet svarbiausia savo perziuret, nes jau nepamenu blush2.gif Man gaila savo pirsliu ir siek tiek geda pries juos, nes paprasiau antro uzsedimo programa iki minimumo sumazint. Va kaip viskas vyko po pirmo stalo: susokom jaunuju valsa, supjaustem torta ir as lekiau i wc, ten prasedejau visus sokius, tik isgirdau, kad vel reikia prie stalo blink.gif doh.gif Visa laika pravemiau, nes po visos dienos tampymosi ir nevalgymo, skrandis sutreikavo. O tada jau nieko nebepamenu, kaip per sapna viskas vyko blush2.gif O ir vaistu jokiu negalejau gert, nes buvau 9-10 sav nescia doh.gif Visa laika sakiau, nenoriu but nescia per savo vestuves, o paskui kai jas suplanavom, tai sumastem, kad ner ko delst ir su vaikais, bet nemaniau, kad taip greit gausis tas vaikas biggrin.gif

Beje, kiek esu buvus pamerge, visos vestuves baigdavos vemimu blink.gif Mano skrandis neatlaiko tokiu iskrovu-perkrovu. Todel dabar jaunaja ispejau, (kadangi mus nuo 10 val kirps, dazys jaunosios namuose, o veiksma zadam pradet 15 val, nes baznycia 16:30) kad reiks ar pasiruost pietus normalius, arba uzsisakyt is kur nors, kad atveztu. Nes man vakare gali but sakes doh.gif
Atsakyti