QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 08, 10:11)
*Gerą pusmetį (kai tik sužinojau) ruoštis reikia, o viskas preaies per 1-2 vakarus
**Aš galutinio scenarijaus niekaip nesudėlioju. Ypač klaidžioju laike, kas kur kaip...Vyras vis neprisėda, kiek prašau pasižiūrėti drauge...
Merginos, o jūsų vyrai padeda? va toks man kilo klausimas
*Va ir man tas liudniausia
Reiks gal eit samdoma svocia dirbt
**Kol kas tik ivertina padarytus darbus. Padarau ko nors kelis egzempliorius ir renkam. Tai kad daugiau kol ks nezinau, kuo jis gali padet. Va kai deliosiuos scenariju, tada jau bandysiu, kad abu susestume. Parasysiu sablona, o tada jau grazinsim is visus pusiu.
Reiks dar prisest perziuret kiek yra giminiu vestuviu irasus. Bet svarbiausia savo perziuret, nes jau nepamenu
Man gaila savo pirsliu ir siek tiek geda pries juos, nes paprasiau antro uzsedimo programa iki minimumo sumazint. Va kaip viskas vyko po pirmo stalo: susokom jaunuju valsa, supjaustem torta ir as lekiau i wc, ten prasedejau visus sokius, tik isgirdau, kad vel reikia prie stalo
Visa laika pravemiau, nes po visos dienos tampymosi ir nevalgymo, skrandis sutreikavo. O tada jau nieko nebepamenu, kaip per sapna viskas vyko
O ir vaistu jokiu negalejau gert, nes buvau 9-10 sav nescia
Visa laika sakiau, nenoriu but nescia per savo vestuves, o paskui kai jas suplanavom, tai sumastem, kad ner ko delst ir su vaikais, bet nemaniau, kad taip greit gausis tas vaikas
Beje, kiek esu buvus pamerge, visos vestuves baigdavos
vemimu Mano skrandis neatlaiko tokiu iskrovu-perkrovu. Todel dabar jaunaja ispejau, (kadangi mus nuo 10 val kirps, dazys jaunosios namuose, o veiksma zadam pradet 15 val, nes baznycia 16:30) kad reiks ar pasiruost pietus normalius, arba uzsisakyt is kur nors, kad atveztu. Nes man vakare gali but sakes