Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XIV

maze - saunuole tu:)r tikrai labai grazei atrodei:)
as va dabar sedziu antra diena ir kraunuosi dezes vestuven viska vel isimu vel perdedu dar ka dadedu ir dar truksta tai sio tai ano:)
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2009 05 07, 18:20)

18. muzikantai padare labai toki idomu stalo zaidima. na kad visi sveciai apsiltu ir susipazintu, kievienas svecias turejo atsistoti, prisitatyti ir pasakyti kuom gales padeti jauniesiems. is tiesu buvo labai smagu, nes dauguma pokstavo ir juokavo!

va sis zaidimas, mano nuomone netinka didelems vestuvems, nes ilgai uztrunka ir atsibosta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 07, 20:24)
va sis zaidimas, mano nuomone netinka didelems vestuvems, nes ilgai uztrunka ir atsibosta ax.gif

Mes darysim su tom kortelem, kur sveciai issitrauks ir perskaitys, nes man irgi gaila laiko prisistatymui rolleyes.gif Geriau kokiu saunesniu zaidimu visiem.

Ryt atvaziuos jaunoji, tai aptarsim kai kurias smulkmenas, bet visko neisduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 07, 20:31)
Mes darysim su tom kortelem, kur sveciai issitrauks ir perskaitys, nes man irgi gaila laiko prisistatymui rolleyes.gif Geriau kokiu saunesniu zaidimu visiem.

Ryt atvaziuos jaunoji, tai aptarsim kai kurias smulkmenas, bet visko neisduosiu biggrin.gif

as nebent duosiu sveciams tokia uzduoti: pasakyti 3 zodziu palinkejima jauniesiems smile.gif isbandyta - visai smagiai ir greit praeina ax.gif
as jauniesiems nieko nepasakoju ax.gif bus idomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 06, 22:22)
galima...
o mes per savo vestuves nedarėm knygos. darėm rėmą. kaip nuotraukoms. įklijavom dvi paprastas savo foto...ant gražaus popieriaus. tada surašė svečiai palinkėjimus visokiom kryptim...tada mes o vestuvių pasidarėm vestuvines foto nespalvotas ir anas išlupę įsidėjom vestuvines foto ir gavosi vestuvinis rėmas su palinkėjimais. žinokit, visai fainas  bigsmile.gif

O gal galetum nuotraukyte atsiust, kazkaip nepagavau minties g.gif kaip cia padarei
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 07, 12:07)

į muzikantų temą- o mane nervino kai muzikantas pastoviai kai mini mane, sakydavo <<o dabar noriu suteikt zodi svolociutei, oi atsiprasau svociutei>> nu buvau suoykusi ir ji perspejau, tai aprimo, man tai visai nejuokinga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 07, 19:57)
O gal galetum nuotraukyte atsiust, kazkaip nepagavau minties g.gif kaip cia padarei
Papildyta:

į muzikantų temą- o mane nervino kai muzikantas pastoviai kai mini mane, sakydavo <<o dabar noriu suteikt zodi svolociutei, oi atsiprasau svociutei>> nu buvau suoykusi ir ji perspejau, tai aprimo, man tai visai nejuokinga schmoll.gif

as manua kzkas tokio turejo buti
http://public.fotki....ookidea-vi.html
Atsakyti
gera ideja su tuo paveikslu bigsmile.gif dar galima molberta pastatyt ir kad sventes metu sveciai kiekvienas nuo saves kazka nupiestu, gaunasi labai grazus spalvingas paveikslas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2009 05 07, 16:10)
Savo darbeliu nenufotografavau, tai ikeliau kelias nuotraukeles is vestuviu (musu fotoaparatu fotografuota, dar fotografo neturim nuotrauku). Jusu teismui mano aprėdai

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif laaabai dziaugios uz tave, saunuole ner zodziu. labai grazitavo apranga, kad man tokios figureles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 07, 21:22)
as manua kzkas tokio turejo buti

Dekui tai dabar aiskuman, truputi kitaip isivaizdavau.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 07, 21:57)
Papildyta:

jaučiu ir aš pasakyčiau, kad nustotų taip elgtis...

Loretita va mūsų user posted image tik foto nelabai gavosi blush2.gif
mergaičiuke-panašus labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 07 gegužės 2009 - 20:55
Užsukau mergaitės atsilabinti, nes rytoj kaži ar beįkišiu čia nosytę. Bus be galo įtempta diena.
maze11 - nu super atrodei, super pasirodei - šaunuole.

Laukit įspūdžių ir nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=linete6,2009 05 07, 14:01]
Sveikos merginos Labai norejau paklausti,gal jus turit ar kuri nors gali imesti nuorodele : ten 10 ysakymu jaunajai ir 10 ysakymu jaunukiui.Kazkur skaiciau bet neberandu kur doh.gif .Tai sakau gal kuri turit ar zinot labai buciau dekinga
[/quote
Ar turejai omeni sita ? 10 SVOČIOS PRISAKYMŲ JAUNAJAI:

1. Neduok vyrui pinigų.Atmink, kad vaikams iki 16, o vyrui iki gyvos galvos laikyti pinigus – draudžiama.
2. Pati rėdykis kiek galėdama, o vyrui ir suplyšusios kelnės tiks, nes su nuogu užpakaliu mažiau kur lakstys.
3. Mylėk vyro gimines, bet savo dažniau į svečius kviesk.
4. Laikyk vyrą tvirtai, bet retkarčiais ir pati pabūk meilesnė, ypač prieš jam gaunant algą.
5. Neleisk vyrui dairytis į jaunas merginas, kad nepaklystų.Kartais šia tema paskaityk paskaitą.
6. Palaikyk glaudų ryšį su vyro darboviete.Sužinok tikslų susirinkimų grafiką, kad po jų priedanga vyras kur nors nepaspruktų.
7. Eidama gulti, užsigriebk vietą prie sienos, kad ryte galėtum lovoj ilgiau pasivartyti.
8. Nė minutės nepamiršk, kad vyras, jei jam nevadovausi, bus ne vyras, o rūke klaidžiojantis pilietis.
9. Vyrą atostogauti išleisk tik vėlyvą rudenėlį, kada atostogauja tik pensininkės.
10. Medaus mėnesį negaišk laiko bereikalingiems darbams – jis bus reikalingas tamsiuoju paros metu.

Papildyta:
Mandra Sandra -dekui tau, dabar matau kaip tai turi atrodyti thumbup.gif
Atsakyti